Cesare’nin Tazminat Sefası

Adem Çakar

Büyük Kaptan
Cesare’nin tazminat sefası

C_2_articolo_1110496_listatakes_itemTake_0_immaginetake.jpg

[h=2]Florya’da gecesini gündüzüne katarak, özveriyle çalışan Hamzaoğlu ise hali hazırda 100 bin dolar aylık maaş alıyor.[/h]
GALATASARAY’ın parası ile lüküs hayat… Cesare Prandelli ile Hamza Hamzaoğlu’nun Galatasaray’ı arasında siyah ve beyaz kadar fark oluşurken İtalyan teknik adam anlaşmaya yanaşmayıp ülkesinde keyfine bakıyor.
Cesare Prandelli yattığı yerden aylık 190 bin Euro (549 bin lira) kazanırken Hamza Hamzaoğlu aylık 100 bin dolar (235 bin lira) maaş alıyor.
27 Kasım 2014 tarihinde başarısız sonuçlar üzerine görevinden alınan Cesare Prandelli ile Galatasaray Kulübü, 22 gündür tazminat konusunda bir anlaşmaya varamadı.
‘KONUŞACAK BİR ŞEY YOK’
Prandelli sözleşmesindeki haklarını iyi kullanıp, G.Saray’ın çağrılarına olumsuz yanıtlar verdi.
Görevden alınan Cesare Prandelli, G.Saray’ın halen süren ‘tazminatta oturup konuşalım’ teklifine ısrarla “ Konuşacak bir şey yok. Görüşmemize gerek yok” diyerek pazarlık masasına oturmaya yanaşmadı. Araya giren aracılara rağmen İtalyan teknik adam umursamaz tavırlarla çağrılara cevap vermemeyi sürdürüyor.
YÖNETİM KÖŞEYE SIKIŞTI
MALİ açıdan sıkıntılı günler geçiren ve 6 aylık bu zorlu süreçte göreve gelen Duygun Yarsuvat yönetimi ise Prandelli’nin sağlam kontratı nedeni ile köşeye sıkışmış durumda. Olayın Mahkemeye taşınmaması adına şu anda Prandelli’nin aylık ücretlerini yatırmaya devam eden G.Saray Kulübü’nün Prandelli ile uzlaşamaması halinde bu parayı ödemeye devam edecek.

Cesare’nin tazminat sefası - Hürriyet Futbol

Bir Ali Naci Kücük haberidir.... Ayni zamanda bunlari Twitter´dan ekleme yapmistir...
- Ah şu kontratlar!!! Neden zamanında kendi değerlerine güvenmez bu ülke...ülke futbolu, yönetimleri, Galatasaray kulübü Neden mi bunu diyorum
- Galatasaray'ı şampiyon yapmak için gece gündüz çalışan Hamza Hoca:100 bin dolar İtalya'da dinlenen-kontratına güvenen Prandelli:190 bin euro

Hiçbir teknik direktörden bu kadar nefret etmedim. Daha öncede söylediğim gibi umarım bir daha hiçbir takım yüzüne bakmaz. Zaten bu yaşında kariyerinde kupa bulunmayan rezil bir teknik direktörsün.

Attığım her öpücükten sonra gökyüzüne bakıp....

Prandelli' de suç yok. Hatanın büyük olan kısmı bize ait. Klübün parasına mı yanarsın, yoksa oynattığı futbola mı?

Bu adam kulüp bulsun ya da bulmasın o parayı ödememiz gerekmiyor mu her türlü?

Emin degilim ama olabilir ama bu sözlesmeye baglidir diye düsünüyorum. Cok agir bir sözlesme yapilmis. Ben dedim daha TRT programinda sözlesme ile ilgili Aysal dogrulari carpitiyor diye. Diyelimki Cesare 4 senede 9 Milyon avro kazanacak, sen sözlesmeye 4-5 Milyon avroluk tazminat yerlestirirsin. Yani bastan itibaren anlasmani yaparsin, göndercegin halde daha düsük bir ücret ödemek zorunda kalirsin. Cogu zaman o tazminat konusunda da pazarlik olur... ama bu halde adama sözlesmesini garanti olarak vermis durumundayiz. Yani sözlesmeyi bitirsek tek tarafli, bu ücreti komple ödemek zorunda kaliyor. Bitirmez isek, ona halen parasini ödemek zorunda kaliyoruz.

Normalde hic degilse bir teknik adam bu durumda baska bir kilüp ile anlasirsa, bizen alacagi para kesiliyor ama tabiki aldigi ücrete bagli. Ayda 90 bin avro alirsa yeni takiminda, biz 100 bin avro ödemeye devam ederiz. Ayda 200 bin avro alirsa yeni takiminda, normalde hic bir kurus ödemeyiz sözlesmesi sürdügü sürece,,,

Sinan Bolat´dan dahi baslayan cilgin kontratlari düsündükce, acikcasi sende hakli olabilirsin.

''- Galatasaray'ı şampiyon yapmak için gece gündüz çalışan Hamza Hoca:100 bin dolar İtalya'da dinlenen-kontratına güvenen Prandelli:190 bin euro'' böyle bir yorum beyinsizlik alametidir, hamza hoca 4 sene italya milli takımını çalıştırsın da gelsin, ondan sonra isterse hafta 100.000$ alsın zaar

Emin degilim ama olabilir ama bu sözlesmeye baglidir diye düsünüyorum. Cok agir bir sözlesme yapilmis. Ben dedim daha TRT programinda sözlesme ile ilgili Aysal dogrulari carpitiyor diye. Diyelimki Cesare 4 senede 9 Milyon avro kazanacak, sen sözlesmeye 4-5 Milyon avroluk tazminat yerlestirirsin. Yani bastan itibaren anlasmani yaparsin, göndercegin halde daha düsük bir ücret ödemek zorunda kalirsin. Cogu zaman o tazminat konusunda da pazarlik olur... ama bu halde adama sözlesmesini garanti olarak vermis durumundayiz. Yani sözlesmeyi bitirsek tek tarafli, bu ücreti komple ödemek zorunda kaliyor. Bitirmez isek, ona halen parasini ödemek zorunda kaliyoruz.

Normalde hic degilse bir teknik adam bu durumda baska bir kilüp ile anlasirsa, bizen alacagi para kesiliyor ama tabiki aldigi ücrete bagli. Ayda 90 bin avro alirsa yeni takiminda, biz 100 bin avro ödemeye devam ederiz. Ayda 200 bin avro alirsa yeni takiminda, normalde hic bir kurus ödemeyiz sözlesmesi sürdügü sürece,,,

Sinan Bolat´dan dahi baslayan cilgin kontratlari düsündükce, acikcasi sende hakli olabilirsin.

Kontratlar rezalet zaten benim FM'de kontratlarla uğraşmamak için direk ilk geleni kabul ettiğim gibi adamlar bütün futbolculara saçmışlar paraları. :red:

Galatasaray tarihinin en rezil rüsva, en kötü, en aptal teknik direktörü bu Pirelli'dir. Rijkaard bizden gittikten sonra emekli oldu, aynen bu da öyle olacak. Akli basinda olan biri bunu getirmez.

hamza hoca az kazanmıyor cesare rezili çok kazandı rezil sözleşmeler malum zaten aysal döneminde hamza hoca hakkını alıyor helali hoş olsun

Adam sanki Galatasaray'dan tazminat almasa havuzda bir kadınla öpüşemezmiş gibi lanse ettirilmeye çalışılmış sanki bu zamana kadar tek gelir kaynağı Galatasaraymış gibi söylenmiş. Lakin bu art niyetli habere rağmen Prandelli haysiyet anlamında çok düşük bir insanmış o ayrı mevzu.

Kontratlar rezalet zaten benim FM'de kontratlarla uğraşmamak için direk ilk geleni kabul ettiğim gibi adamlar bütün futbolculara saçmışlar paraları. :red:

FM enson 2008´de oynadim, orada galiba transfer ettigin her oyuncu tutuyordu. Zamaninda 400 bin avroya protekiz liginden 26 yasindaki bir forvet almistim, adam gidip gol krali bende sampiyon oldum. Sonra birdaha da oynamadim oyunu... Her türlü maclari kazaniyordum nedense, begenmedim... Mali dissiplin, kisik bütce ile basari dedim, ama bu oyun restmen düzmece gibi geldi, sike yapiyorlar gibi hissettim.

bize ne bundan
sanki bundan önce fakir hayati yasiyordu da bizim sayemizde zengin oldu

cesare prandelli ne haysiyetsizlik yaptı acaba, bu adam da para almadan giderse futbol yorumlamayı yazmayı bırakıcak mısınız ? bakıyorum manciniye leşçi diyen herifler hala carcar konuşuyor.

Her golden sonra göklere bakiyor ölen esi icin falan briseyler diyorlardi.... adam yeni hatun kapmis, hic umursamiyor, bizimkilerde acitasyon yapiyordu ölen esi ici.

Geri
Üst Alt