Üye Görüşü Cesur Teknik Direktör Gerekli!

Prandelli zaten loser buraya gelmedende loserdi burada da loser. Buna inanmayan gitsin yabancı forumları karıstırsın biraz. Prandelli lokum gibi adam vur kafasna al ekmegini. Futbolcular bayılır boyle hocaya.

Mancini de winner di, noldu onu da begenmediniz, napalim yalvaralim mi lUcescu bize yine kazik at ve gel diye, yada fatih hoca sen eleman degil, sen baskansin filan diye ?

benim anlamadigim, Izlandayi cok güzel devirdik, de Anderlecht e deviremedik mi problem oluyor ?

Basbaya belli, Prandelli burak a 30 yasinda sut atmasini, bos yere kosmasini, ofsayt da durmayacagini ögretecek degil. Mecbur onlar ile devam etmeli, yani siz kovun diyorsunuz da, dün Ballotelli bugün Burak olunca, ben daha cok adama aciyorum

Burak yerine berk oynasın su forumda bir tane ses cıkaracak adam olmaz. Bugun anderlechtte 97 li adam oynuyor!!!!!! 17 yasında daha. Biz hala 30 yasında beceriksiz buraktan medet umuyoruz.

Mancini de winner di, noldu onu da begenmediniz, napalim yalvaralim mi lUcescu bize yine kazik at ve gel diye, yada fatih hoca sen eleman degil, sen baskansin filan diye ?

Mancini bence basarılı bir hoca degildi. Kagıt ustunde butceli takımların hocası mancini. Prandelliden iyidir ama mancini winner hoca degildir. Winner hoca jorge jesustur klopptur lucescudur mourinhodur simeonedir tucheldir villas boasdır bu liste uzar gider boyle. Kaldıki prandelli dunyanın en iyi hocası olsa farketmez. Suan takımı yanlıs oynatıyor. Oyuncu tercihleri yanlıs

Adam takıma herhalde bir şekilde gol atın işte ya diyor.

Bu kadar organizasyondan yoksun ataklar 5 yıldır görmüyordum bizim takımda.

Üç futbolcu hücuma çıkıyor üçü de yan yana koşuyor.

Deli olacaktım ya...

58346_heroa.jpg

prandelli zaten karakteri gereği eldekinden en yüksek verimi almaya çalışan bir hoca. bu yüzden bazı şeylerde "alacağım" diye fazla ısrar ediyor. umarım kısa sürede yanlışlarının farkına varır. bence prandelli ile çok iyi olur bu iş kanatlı oyuna dönerse.

oha lan Prandelliyede mi giydiriyorsunuz. İyi bir forvet getiremeyen son dakika pandev i anca getirebilen yönetimi suçlayın. ondan önce de Selçuk ve Sneijder ın rezil oynaması da var.

Son düzenleme:
Burak yerine berk oynasın su forumda bir tane ses cıkaracak adam olmaz. Bugun anderlechtte 97 li adam oynuyor!!!!!! 17 yasında daha. Biz hala 30 yasında beceriksiz buraktan medet umuyoruz.
Berk dedinde aklıma yine Umut Bulut geldi ah o kahrolası hafızam yok mu.

Bunu da gönderip takimi Ünal Aysal´a mi cikartacaksiniz ?

onlarin ki yetenekli, bizim ki en fazla burak olur... malesef türk futbolu bu

yok aga biz tuchel gibi yada bielsa gibi cesur oyuncunun gözünün yaşına bakmıcak birini getiricektik lucescu yolları görünüyor yine burakla selçuku kesmezse ligin ilk yarısını bitiremez...

Ehehehhe

TD asmaca şenlikleri başlamış.

Bu sezon istesenizde istemesenizde Prandelli hoca ile bitecek ve 4. yıldız takılacak.

Fatih Terim i düşünen ve arzulayan taraftarlar birdaha FT yi klüpten içeri zor sokarlar.

Satışın başladığı yerde ihanet kokusu vardır.

Bu adami bende cok istiyordum. "Sahanin icinde sadece kendi istedigini yapiyorsun, oyunumuz icin hic bir sey yapmiyorsun" gibi piskopat bir cikis yapardi Engin´e karsi, sonra erstesi gün hepimiz Tuchel´in helvasini yiyor olurduk burada birlikte.

60539_603_2013102892849799.jpg

Son düzenleme:
Yenilecekse de doğru işleri deneyerek yenilsin. Anderlecht gibi takıma üçlü orta saha ile çıkıyorsun kendi evinde. Baştan kaybediyorsun zaten. Güvendiği adam da Selçuk ha, hani yerine genç bir oyuncu monte etmiş falan olsa belki diyecez. Ama o da yok. Böyle yaparsa kusura bakmasın da kaçıncı hafta olduğuna bakmam giydirmek için. Anderlecht nedir arkadaş? Real ile mi oynuyoruz? Nedir bu pısırık futbol? Ayrıca kanatları hiç kullanamaz olmuşuz, bu adama laf etmeyin diyenler umarım bunların farkındadır.

katılıyorum bu şekilde devam edecekse işi çok zor futbolculara şirin gözükeyim işimi yürüteyim derse fener maçı sonrası istifa etmek zorunda kalabilir

Burak ve Selçuk'u kessin demekle olmuyor maalesef. Kimi oynatacak yerine.Yabanci sınırlaması olan bir ülkede futbol ancak bu kadar oynanır. Kimse bana berk oynasin demesin. Burak'tan daha iyi olacagini düşünmüyorum. Türk futbolu bu, bu kuralla daha da ileri gidemez. Bir basari yakalanabilirse, onu da sadece galatasaray yakalayabilir.

Nasıl ki Feldkamp gelip birçok topçuyu kovduysa, onun yapacağını yapacak, yönetimmiş taraftarmış umursamadan kadrosunu kuracak KALİTELİ bir teknik direktör lazım bu takıma

Eğer ki bugün Prandelli Selçuk ve Burağı kesse 5-0 da yenilsek derdim ki bu adam TD bu adam birşeyler yapmaya çalışıyor, kesinlikle arkasında dururdum şahsım adına,

Ancak nasıl ki Mancini aylarca hiçbirini kesmedi ve sonunda yarım sezon ancak durabildiyse, Prandelli de Selçuk ve Burak yerine birer tane kalas koysa dahi bu taraftar ses etmeyecekti ancak yapamadı ve futbol adına GALATASARAY'a pek birşey veremeyeceğini deklare etmiş oldu

Kısaca bunlar takımın yıldızıymış bilmem neymiş demeden bu iki futbol düşmanının TAK diye kesen bir teknik direktör gelmedikçe bu takımın düzeleceğini sanmıyorum, bunları kesecek bir yerli TD olduğunu sanmıyorum çoğu futbol cahili bize iyi bir yabancı tenik adam lazım şayet PRANDELLİ akıllanır bir dahaki maça bunları oynatmazsa bilemem

Yalanın kuyruklusu

Geri
Üst Alt