Üye Görüşü Cesur Teknik Direktör Gerekli!

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Nasıl ki Feldkamp gelip birçok topçuyu kovduysa, onun yapacağını yapacak, yönetimmiş taraftarmış umursamadan kadrosunu kuracak KALİTELİ bir teknik direktör lazım bu takıma

Eğer ki bugün Prandelli Selçuk ve Burağı kesse 5-0 da yenilsek derdim ki bu adam TD bu adam birşeyler yapmaya çalışıyor, kesinlikle arkasında dururdum şahsım adına,

Ancak nasıl ki Mancini aylarca hiçbirini kesmedi ve sonunda yarım sezon ancak durabildiyse, Prandelli de Selçuk ve Burak yerine birer tane kalas koysa dahi bu taraftar ses etmeyecekti ancak yapamadı ve futbol adına GALATASARAY'a pek birşey veremeyeceğini deklare etmiş oldu

Kısaca bunlar takımın yıldızıymış bilmem neymiş demeden bu iki futbol düşmanının TAK diye kesen bir teknik direktör gelmedikçe bu takımın düzeleceğini sanmıyorum, bunları kesecek bir yerli TD olduğunu sanmıyorum çoğu futbol cahili bize iyi bir yabancı tenik adam lazım şayet PRANDELLİ akıllanır bir dahaki maça bunları oynatmazsa bilemem

Bize fişek gibi oyuncular lazım. Çok hantalız.

Ama bu halimizin ülke futboluyla da doğrudan alakası var.

ufak bir umut görmüştür diye ümid ediyorum
ikinci yarı cesur futbolla hem iyi oynadık hem bastık yesekte attık
savunma futbolu oynatacam diye ilk yarı 0-3 olabilirdi
oysa 2. yarı tek pozisyon gol oldu

Hayal kirikligina ugratti beni hoca
Takim net Bruma ve Tarik girdikten sonra hizlandi

Prandelli tam bir loser. Kenarda tepki bile vermıyor. Cıkardıgı 11 kotu degisikliker kotu. Yazık yani 25 milyon galatasaray taraftarı selcugun anasına avradına sovuyor. Prandelli 70 dk. oyunda tutuyor.

Prandelliden hicbir yol olmaz.

İtalyan ekolü diyoruz.

İtalyanın en iyi takımlarının hali ortada.İtalyan futbolu mu kaldı dünyada ? :D

Bu takımın önde basması lazım,açık oynaması lazım.Başka türlü iş yapmaz Galatasaray.

Cesaretle önde basmakla alakası yok işin...Bugünün futbol şartlarında hiçbir takım 4-3-1-2 gibi bir taktik OYNAYAMAZ...Olmaz bu iş.Adam 2012'de bu iş tuttu diye ısrarla bunu oynatmak istiyor.İtalya hakikaten muazzam oynamıştı ama sonuçta turnuva orası...

CL+lig maratonu bunu kaldırmaz.Acil bundan dönmesi lazım resmen elleri ile maçı verdi Anderlecht'e...

İtalyan ekolü değil Hollanda veya Alman ekolü lazım bize.
Tuchel olsa çok iyi olurdu. Martin Jol bile uçururdu bizi.
Benim gönlüm Lucescu ama Prandelli 6. haftayı zor görür.
İtalyanlar futbol oynatmıyor soğuk adamlar hepsi. Bağıracak kızacak adam lazım.
Van Gaal, Terim gibi. Terime kızgınız ama Terim gaz vermesini bilirdi iyi fırça atardı.
Böyle adam kaldırır bizi.

Prandelli bu kafayla ilk yarının sonunu bile göremez. Bizi göz göre göre faciaya sürüklüyor bu adam!

Hollanda ekolunu deneyelim. De Boer gelsin.

Çok büyük hayal kırıklığı şu ana kadar.

Fb, Bursa, Eskişehir, Anderlecht.

Toplasan 45 dk iyi oyun vardı sahada.

CESUR TEKNİK DİREKTÖR

fatih-terim-galatasaray-1-6-real-madrid-mac-yorumu.jpg

hqdefault.jpg

Hem de yedikçe daha da ileri çıkanından.

Hm bi bakalim Türkiye nasil ? ik itakim sike yemis, milli takim rezil, 5 yabanci rezil kuralli var, mecbursun orta sinif türk oyunculara süper star gibi para sacmaya, sonra da neden bu td filan yapamiyor, ülke olarak olmicak bu is o yüzden vazgecin yok bize böyle bir td lazigm olayi filan diye

Nasıl ki Feldkamp gelip birçok topçuyu kovduysa, onun yapacağını yapacak, yönetimmiş taraftarmış umursamadan kadrosunu kuracak KALİTELİ bir teknik direktör lazım bu takıma

Eğer ki bugün Prandelli Selçuk ve Burağı kesse 5-0 da yenilsek derdim ki bu adam TD bu adam birşeyler yapmaya çalışıyor, kesinlikle arkasında dururdum şahsım adına,

Ancak nasıl ki Mancini aylarca hiçbirini kesmedi ve sonunda yarım sezon ancak durabildiyse, Prandelli de Selçuk ve Burak yerine birer tane kalas koysa dahi bu taraftar ses etmeyecekti ancak yapamadı ve futbol adına GALATASARAY'a pek birşey veremeyeceğini deklare etmiş oldu

Kısaca bunlar takımın yıldızıymış bilmem neymiş demeden bu iki futbol düşmanının TAK diye kesen bir teknik direktör gelmedikçe bu takımın düzeleceğini sanmıyorum, bunları kesecek bir yerli TD olduğunu sanmıyorum çoğu futbol cahili bize iyi bir yabancı tenik adam lazım şayet PRANDELLİ akıllanır bir dahaki maça bunları oynatmazsa bilemem

Kalli hala hayatta :)

daha 4. maç ligin başı durmuş adamı eleştiriyorsunuz, ne biçim taraftarsınız siz?

Beni umutlandiran hazırlık maçlarında olsun fener maçında oynadığımız kanatlı oyundu ama burak bey yalnız kalmasın diye yine çift forvete döndük

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt