Üye Görüşü Cesur Teknik Direktör Gerekli!

Bos konusacagına sacma argumanları curut o zaman. Prandelli kume dusecek takımı 4. yapti dıyorsun bende diyorumki o zaman Ligin en iyi 3-4. kadrosuydu Fiorentinanın ki. Yani 4 olmak basarı degilki o kadro icin normal sonuc. İsin derinine inmezsen dogru dusunemezsin.
Sen kendi yorumunla çürütüyorsun zaten benim bir şey eklememe gerek yok. Kadronun parasını Prandelli mi verdi diyen adama ne anlatsan boş.

tapatalk

Sen kendi yorumunla çürütüyorsun zaten benim bir şey eklememe gerek yok. Kadronun parasını Prandelli mi verdi diyen adama ne anlatsan boş.

tapatalk

Sen Prandelli kume dusecek takımı 4. yapıp cok basarılı oldu dedin muthis bir kadro kurdu dedin. Bende parasını Prandellimi verdi dedim kadronun. Adamlar cok ciddi harcama yaptı o sezon yani baskanları kurdu o kadroyu. Sen bu kadronun kurulmasını prandellinin basarısı olarak degerlendiriyorsun. Bende diyorumki galatasarayda niye cok kaliteli kadro kuramadı o zaman?

Sana birsey anlatmak suya yazı yazmak gibi. Anlamıyorsun cunku. Yada anlıyorsun isine gelmiyor.

Sen Prandelli kume dusecek takımı 4. yapıp cok basarılı oldu dedin muthis bir kadro kurdu dedin. Bende parasını Prandellimi verdi dedim kadronun. Adamlar cok ciddi harcama yaptı o sezon yani baskanları kurdu o kadroyu. Sen bu kadronun kurulmasını prandellinin basarısı olarak degerlendiriyorsun. Bende diyorumki galatasarayda niye cok kaliteli kadro kuramadı o zaman?

Sana birsey anlatmak suya yazı yazmak gibi. Anlamıyorsun cunku. Yada anlıyorsun isine gelmiyor.
Arkadaşım los galacticos kurmuşlar gibi anlatma kadroyu. Öyle bir kıvama getiriyorsun ki tartışmayı sanki Fiorentina'yı dedem de ilk 4'e sokar demeye getiriyorsun. Haliyle Guardiola hoca falan değil Barça'yı ben de şampiyon yaparım diyenden farkın kalmıyor.

Saydığın isimlerden Ujfalusi, Jorgensen, Bojinov, Pazzini bu adamlar Prandelli'den önce küme düşen takımla aynı puanı alan Fiorentina'da da varmış. Çok net hatırlamıyorum ama Montolivo falan da öyle müthiş bir star diye alınmadı, Trabzon'a giden Selçuk'tan hallice durumda bir transferdi sonra Prandelli'yle o da parladı.

Kayda değer iki adam Frey ve Toni transferi ise müsaade et de atanla tutanı alsın. Böyle kritik hamlelerle küme düşen takımı alıp ŞL'ye götürüyorsa kim ne derse desin bu bir başarıdır.

Yok top 4 kadroymuş yok transferin parasını Prandelli mi vermiş... Bunlar kılıf uydurmak için boş laflar. Top 4 kadroysa 1-2 eksik harici küme düşmez takım.

tapatalk

Galatasaray da 21-22 topçu almayı bilirdi de gelecek sene UEFA mali yapıyı inceleyip birader sen FFP sağlayamıyorsun dediğinde ne olacaktı? O zamanda alınanların 10 tanesi iyi top oynadı gerisi niye alındı yönetim istifa denilecekti.

Bizim 20 tane futbolcu göndermemize ve sonrasında bu miktarda oyuncu almamıza gerek yok.

Eksik olan mevkilere kaliteli oyuncular alınacaktı. Ortasaha islemiyor, kaliteli 2 tane oyuncu şarttı, santraforun yok, kaliteli bir santrafor ve birde yedek santrafor.. 4 kalite oyuncu isimizi görürdü.. defansa hic deginmiyorum cünkü takımın bence en sorunsuz yeri,

Ortasahayı diriltecek takviye var mı ? yok, Dzemali bu hantallık ile direnc falan katmaz takıma.

Forvet hattına bir degisme var mı ? yok. Gecen senede rakip savunmaları zorlayamıyorduk, bu senede. Pandev isim olarak iyi oyuncuama artık kariyerinin sonlarında, yani İnter'deki Pandev'i beklemek aşırı iyimserlik olur.

aziz yıldırım gibi final oynayanlara, kupa kazananlara "şans" demen bir şeylerin göstergesi bence :asd22:

ben gayet iyi anlıyorum seni merak etme. benim gibi diğer arkadaşlar da çok iyi anlıyorlar :hat:

Hocam sen okudugunu anlayamıyorsun. Sen dedinki final oynayanlara kupa kazananlara sans diyorsun. Bende dedim ki Prandelli hangi kupayı kazanmıs?

Ben kupa kazanmayan hoca kotudur diye bir iddaam yok oyle birsey yazmadımda. Tuchel de Bielsa da Mancini de Prandelliden cok daha iyi hocalar. benim onların hocalıgınada lafım yok.

Prandelliyi savunucam diye sacma sacma yazıyorsun buraya. İs futbola gedi mi yok efendim final oynadı yok fiorentinayı 4. yaptı deyip sıyırmaya calısıyorsun. İsin derinine inelim diyorum sana neden begenmedigimi anlatıyorum Prandelliyi onun uzerine kupa kazananlara sans diyorsun gibi sacma sapan bir mesaj atıyorsun :D Ki prandellinin dogru durust kupasıda yok zaten.

bunu ilkokul çocuğuna söylesem tek seferde anlardı bence. bana okuduğunu anlayamıyorsun diyene kadar dön de bir kendine bak.

tekrar yazayım hatta haber falan da paylaşayım yoksa algında problem yaratıyor kaynaksız mesaj herhalde.

ne demişim tekrar bakalım

aziz yıldırım gibi final oynayanlara, kupa kazananlara "şans" demen bir şeylerin göstergesi bence :asd22:

burada demek istediğim aziz yıldırım ın uefa kupasında final oynayan kupa kazanan galatasaray a tesadüf, şans yaklaşımıyla yaklaştığı gibi senin de prandelli nin final oynatmasına "şans" demen..

bilmem anlatabildim mi anlayışlı arkadaşım..

Tesadüf polemiği

daha da gelip "okuduğunu anlayamıyorsun" dersen ayıp edersin.

Türk futbol tarihinin en cesur teknik direktörünü göndermedik mi biz zamanında ondan daha cesuru mu var?

Prandelli veyseli oyunda tutarak gözümden düşdü. Ama hala bi güven var içimde

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

İtalya futbolu, ligi, hocası... Galatasaray'a göre değil.
kesinlikle bu kadarı tesadüf olamaz mancini geç geldi dedik çok arkasında durduk başarılı olması için çok dua ettik efendi harika bir kişilik prandellide öyle ama sanırım italya ekolü bize yaramıyor halbuki akdeniz ülkesi insanlarıyız ama hayret gerçekten :(

Prandelli bu tavrını sürdürürse arpa boyu kadar yol alamayız.Ömrü fazla uzun sürmez bu hocanın.Dün tercihleri oyun anlayışı çok kötüydü

Beni dinleyen yoktu, simdi cogu kisi Tucheli istiyor, Tuchel gelseydi efsane olurdu bizde. Belki hala bir ihtimall var, cünkü "Sezon Sonunda seve seve gelirim" demis Aysala. Insallah gelir, Tuchel ile yep yeni bir baslangic yapmamiz lazim..:k19:

Hadi insallah. Prandelli Mandelli ile olmaz bu is, Italyan Futbolu ölmüs, artik yeni bir devrim sart! Tuchel her anlamda üst düzey bir TD.

tuchel_holtby_5x4_Diashow.jpg

thomas-tuchel-600.jpg

İtalya futbolunun öldüğünü, 2012'deki hatıraların bizi kurtarmayacağını bu adamı ilk getirdikleri gün söylemiştim. Sonuç şaşırtıcı olmadı.

tarık olcan var elinde bunlarla başlamıyorsun bir önceki maçta 18 e bile almadığın tellese pat diye şans veriyorsun bunada eyvallah ama ilk yarı anderlect bizi eziyor yanlış tercih yaptığın bal gibi ortada değişiklik için gol yemeyi bekliyorsun ikinci yarının başında Selçuk pandev çıkıp olcan bruma girse inanın maçı rahat alırdık birde sneider jübile yapmadan allah rızası için sneideri yerinde oynatan bir teknik adam gelsin artık yeter yaaa :((((

Aynen fenerden real den 6 yiyecegime CL grubunda sonuncu olurum rezil korkak futbol oynarım hatta son iki macta kendi sahamda toplamda 10 sut cekemem daha iyi

Fenerbahçe'den 6 gol yiyeceğime, 25 yıl şampiyon olamam. Net oldu mu ?

İtalyan futbolu bitik.

Prandelli de heyecan kalmamış.Daha başarıya aç TD ler lazım.

Hayır okudugunu bile anlayamıyorsun o nedenle acıklayayım.

Hiddink iyi bir teknik direktor ancak burada basarısız oldu. Cunku burası oyle kolay basarılı olunabilecek yer degil. Prandelli ise İtalya milli takımında final oynadı bana gore tamamen sanstı bu basarı. Basarılı olmus olması iyi bir hoca oldugunu gostermez. Nitekim gecmis dunya kupasında rezil bir oyunla gruptan cıkamadı. Fiorentina kariyerine iyi basladı dogru ancak fiorentina zaten o donem kadro olarak italyanın top 4 takımından biriydi. O ligde 4. olmak ciddi bir basarı degildir ama fiorentinayı 11. yapmak ciddi bir basarısızlıktır.

Ben iyi bir hoca oldugunu dusunmuyorum. Sen dusunmeye devam edebilirsin.

2011 Üyesi 51 mesajı var hmmmmmmm :38573:

bunu ilkokul çocuğuna söylesem tek seferde anlardı bence. bana okuduğunu anlayamıyorsun diyene kadar dön de bir kendine bak.

tekrar yazayım hatta haber falan da paylaşayım yoksa algında problem yaratıyor kaynaksız mesaj herhalde.

ne demişim tekrar bakalım

burada demek istediğim aziz yıldırım ın uefa kupasında final oynayan kupa kazanan galatasaray a tesadüf, şans yaklaşımıyla yaklaştığı gibi senin de prandelli nin final oynatmasına "şans" demen..

bilmem anlatabildim mi anlayışlı arkadaşım..

Tesadüf polemiği

daha da gelip "okuduğunu anlayamıyorsun" dersen ayıp edersin.

Anlayamama problemini ergen ukalalıgı ile ortmeye calısma. Ben Prandellinin final oynamasına sans dedim ama bir genelleme yapmadım.

aziz yıldırım gibi final oynayanlara, kupa kazananlara "şans" demen bir şeylerin göstergesi bence

Bu cumle bir genelleme cumlesi sanki ben Prandelli dısında final oynamıs birilerine daha sans demisimde sende onun uzerine cevap yamıssın. Turkce dersi muhtemelen yoktu sizin okulda.

Bos konusacagına sacma argumanları curut o zaman. Prandelli kume dusecek takımı 4. yapti dıyorsun bende diyorumki o zaman Ligin en iyi 3-4. kadrosuydu Fiorentinanın ki. Yani 4 olmak basarı degilki o kadro icin normal sonuc. İsin derinine inmezsen dogru dusunemezsin.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

beyler bu mac fenere gonderelim gondermesine de cok ta abartmayalim bzde sutten cikmis ak kasik deiliz sorusturma genisletilip gecmis yillari da kapsarsa bir anda klubumuzude iddanamede gorebiliriz

Sen 3 yıldır nerdeydin genç onları anlat bize yorma kafanı bunlara

Arkadaşım los galacticos kurmuşlar gibi anlatma kadroyu. Öyle bir kıvama getiriyorsun ki tartışmayı sanki Fiorentina'yı dedem de ilk 4'e sokar demeye getiriyorsun. Haliyle Guardiola hoca falan değil Barça'yı ben de şampiyon yaparım diyenden farkın kalmıyor.

Saydığın isimlerden Ujfalusi, Jorgensen, Bojinov, Pazzini bu adamlar Prandelli'den önce küme düşen takımla aynı puanı alan Fiorentina'da da varmış. Çok net hatırlamıyorum ama Montolivo falan da öyle müthiş bir star diye alınmadı, Trabzon'a giden Selçuk'tan hallice durumda bir transferdi sonra Prandelli'yle o da parladı.

Kayda değer iki adam Frey ve Toni transferi ise müsaade et de atanla tutanı alsın. Böyle kritik hamlelerle küme düşen takımı alıp ŞL'ye götürüyorsa kim ne derse desin bu bir başarıdır.

Yok top 4 kadroymuş yok transferin parasını Prandelli mi vermiş... Bunlar kılıf uydurmak için boş laflar. Top 4 kadroysa 1-2 eksik harici küme düşmez takım.

tapatalk

Guzel kardesim ben zaten Prandelli Fiorentinada basarısız demedim. Abartılacak bir basarısı yok dedim. Nereden baktıgına gore degisir. sen belki o zamanlar ligi takip etmiyordun ama ben ediyordum ve o kadro o ligin en iyi 4. hatta belki 3. kadrosuydu. Yani bu takımın 4. olması abartılacak ovulecek bir basarı degildir diyorum. Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

Sen 3 yıldır nerdeydin genç onları anlat bize yorma kafanı bunlara

Sana ne?

Burada bir uyeyle tartıstım sonra birdaha girmedim buraya. Ta ki gecen e-mail geldi siteden. Site arayuzu falan degismis. Bende anderlecht macında takımın oynadıgı igrenc oyundan rahatsız olup girip birkac birsey yazmak istedim.

Geri
Üst Alt