Üye Görüşü Cesur Teknik Direktör Gerekli!

Uzun zamandr foruma girmiyorum fakat hala değşmemiş farklı görüşlere , az mesajı olanlara ve eleştirinlere kuş deme muhabbeti..

İnanamıyorum ya... Adamı 3 maçtan gönderenler. Umarım öğrenciyseniz yapacağınız ilk hatanızda okulda atılırsınız, çalışıyorsanız da yapacağınız ilk hatada işten kovulursunuz da sonra haksızlığın ne demek olduğunu anlarsınız.

2-3 sene CM oynayanlar kendini bişey sanıp ahkam kesiyor ya..

Bu konu niye hala kilit yemedi onu da anlamis degilim, galiba herkes zevk aliyor..

daha çok erken elestırmek ıçın.2-3 galıbıyet serısınde takım havasını bulacaktır.mancınıden çok daha ıyı oldugu tartışılmaz.hep ıyı yuzunu gördu futbolcular bence hakettıklerı dılden konuşacaktır.ayrıca kımseyı bedavadan ıtalya mıllı takım teknık adamı yapmazlar.

Guzel kardesim ben zaten Prandelli Fiorentinada basarısız demedim. Abartılacak bir basarısı yok dedim. Nereden baktıgına gore degisir. sen belki o zamanlar ligi takip etmiyordun ama ben ediyordum ve o kadro o ligin en iyi 4. hatta belki 3. kadrosuydu. Yani bu takımın 4. olması abartılacak ovulecek bir basarı degildir diyorum. Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Senin de anlamadığın nokta şu.

Sonuçta o top 4 dediğin kadro 1-2 eksik harici önceki sezonu küme düşme potasında tamamlamış.

Prandelli de 1-2 kritik takviye yapıp o eldeki potansiyeli ortaya çıkartmış.

İsimlerin oynamadığına hoca faktörünün ne kadar önemli olduğuna güzel bir örnek. Bu da hocalık başarısıdır.

tapatalk

Geri
Üst Alt