Ertuğrul Yurtseven
Kırmızı Üye
- 20 Şubat 2010
- 2.358
- 0
- 1.146
Cevap: CEV Cup 3.Tur 2.Maç | Galatasaray MP 3-3 Post Schwechat | Altın Sette Elendik
Ah şu sarı kart . ah diyorum sadece
Ah şu sarı kart . ah diyorum sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de maçtan sonra Gökçen Denkel üzüntüden rahatsızlanmış herhalde.Bayağı ilginç geldi,tekrar geçmiş olsun.
SÖZLEŞMESİ TEHLİKEDE
G.Saray Kulübü’nün voleyboldan sorumlu yöneticisi Yalçın Orhon, Avrupa’dan elenmenin şokunu yaşadıklarını belirtirken, Ivana Djerisilo’nun sözleşmesini tek taraflı feshedilmesini isteyeceğini söyledi. Orhon, “Böyle şey olmaz. Maçı 14-9 geriden gelip eşitle. Sonra rakip tartışmalı bir pozisyonla 15-14 öne geçsin, bir oyuncun da hakeme aşırı itiraz etsin ve onun gördüğü sarı kartla maçı kaybedeceksin... Bu olayı mutlaka değerlendireceğiz. Benim görüşüm turu kaybetmemize neden olan İvana Djerisilo’nun sözleşmesinin feshedilmesi şeklindedir. Sözleşmesini gözden geçirip kararımızı vereceğiz” diye konuştu.
'KENDİNİ KOVDURMAK İSTEDİ'
Galatasaray Medical Park’ın bazı voleybolcuları, Ivana Djerisilo’nun ‘sanki kendisini kovdurmak’ istermiş gibi, hakem Zakharova’ya aşırı tepki gösterdiğini söylediler. İsimlerinin açıklanmasını istemeyen sarı kırmızılılar, “Djerisilo’nun öfkesi maçtan sonra da bitmedi. Hakemin üzerine yürümek istedi. Biz engel olduk. O yine de küfürler savurarak soyunma odasına gitti. Djerisilo sanıyoruz kahraman olmaya çalıştı. O çok çılgın bir kız. Günahını almak istemiyoruz ama yaptığı hareketle kendini kovdurmak istemiş olabilir. O arkadaşımız yüzünden tüm takımın emekleri boşa gitmiş oldu” dediler.