CEV Cup Final 2. Maç | Dinamo Krasnodar 3-0 Galatasaray Daikin | M.S | 2 Nisan

3 seti de ucu ucuna verdik yazik oldu

Kaç tane set şansı geldi, sen onu kullanama, havadan yumuşak plase gönder bütün sezonun emekleri de boşa gitsin.

Gene sinir oldum arkadaş ya şu kuşlar kadar olamıyorsunuz , bir adam gibi sponsor bulamıyorsunuz . Yıllardır amatör böyle , 2. Kupayı bari alın . Kızgınlığım takıma değil şu sefil yönetimlere. Yapamıyorsanız durmayın arkadaş, helal olsun şu koça başka bir şey demiyorum .

Sent from my iPhone using Tapatalk

ulan o degilde putin iyi sevinmistir ona yaniyom bari buraya kadar getirmeseydik gelmeseydikde putin türkleri yendi demeselerdi!

Gecmis olsun, yine de tebrikler Aslanlar a.

Bildim bileli biz manşet özürlüyüz:D Neyse Centoni'ye üzüldüm. Onun emegi gitti. Diger 2 yabanci siradan oyuncu

Aynen Türk'ler ve o iki yabancı tırt. Centoni çok iyi oyuncu , parasızlığın gözü çıksın . Yıllardır bayan Voleybolun 1. Kupasını eczacı , Vakıfbank ve fener domine etti biz bari şu kupayı alsaydık.

Şu voleybol şubesine artık bir çözüm bulmaları lazım. Ya iyi yatırım yapmaları yada direkt kapatmaları lazım. Sanki orta sınıf takım kurunca para gitmiyor sanıyorlar. Olan da Fb'ye sürekli yenilen takımın taraftarlarına oluyor.

CL oynayan takıma bizden Centoni hariç kimseyi almazsın. Yani onun için biraz para harcamak lazım başka türlü olmuyor.

Yenilince gelip yazması kolay ama.Yıllardır vakıfbank falan şligini alıyor.Dünyada kim tanır vakıfbankı.Ya bütçe ayır ya kapat bu nedir ya.Kim takar kadın voleybolu.

Şu maçı 10bin sporsever izlememiştir

Son düzenleme:
Zaten takımı çoğu altyapıdan gelme, bu kadro ile resmen mücize yarattılar. Tebrik etmek lazım, canları sağolsun. Nefesimiz yetmedi desek yeridir herhalde. Üzüldüm.

kapatsınlar voleybol şubelerini başarı yok bişey yok boşa külfet o parayı basketbola harcasınlar

Futbol ve Basketbol Şubeleri kalsın.. diğer şubeler kapatılmalı derhal... Voleybolda son 20 yılda erkekler ve bayanlarda bitane kupa alamadık...

Geri
Üst Alt