- 6 Eylül 2014
- 93.082
- 64.083
- 4.488
İsabelim seni orda uzuyorlar bize gelImoco tutuldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsabelim seni orda uzuyorlar bize gelImoco tutuldu
Annesi eski Eczacıbaşı'nda oynayan mı?Scandicci. Antropova vs. var onlarda.
Artamonova vardı o diyorsan değil.Annesi eski Eczacıbaşı'nda oynayan mı?
vay beaImoco, sezon başından bu yana ilk defa bir set kaybetti.
Dangubiç'i aratır mı diyorsun. Manşette daha iyi diyorlardı Lukaşik için.Isabelle - Zehra finali harika olur
Lukasik vasat altı![]()
Ligdede mi kaybetmediImoco, sezon başından bu yana ilk defa bir set kaybetti.
Bugünkü performansıyla aratır, ilerde nolur bilmem. Bugün oyuna girdi 2 çok krtik hata yaptı. Mesela uzerine gelen topu dışarı çıkar diye bırakti ama içeri düştü. Rakibin Servisinde manşet alamadi falan.Dangubiç'i aratır mı diyorsun. Manşette daha iyi diyorlardı Lukaşik için.
Ulan avradi begenmedin diye paso salliyonBugünkü performansıyla aratır, ilerde nolur bilmem. Bugün oyuna girdi 2 çok krtik hata yaptı. Mesela uzerine gelen topu dışarı çıkar diye bırakti ama içeri düştü. Rakibin Servisinde manşet alamadi falan.
Gabi, egonu'yu falan da begenmiyorum ama muhtesem oyuncularUlan avradi begenmedin diye paso salliyon
Herbots'u izleyelim madem.Gabi, egonu'yu falan da begenmiyorum ama muhtesem oyuncular![]()
Zehrani üzüyor bunlarScandicci'nin 23 sayisinin 20'si vakifbamk'in hediyeleri![]()
Bunun manseti kötü diyordu sarışın abla maçın basindaMarkova ve Can Ryk'ın kötü oldugu bir günde Vakıf nasıl maç kazanacak. Geçmiş olsun.
Yalnız Britt Herbots'a bayıldım. Umarım alırız kendisini.