Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.584
- 9.877
- 2.068
Evet hep 3-0Ligdede mi kaybetmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet hep 3-0Ligdede mi kaybetmedi
İsabel Hakk her yeri guzellestiriyorEvet hep 3-0
İsabel Hakk her yeri guzellestiriyor
Canı sağolsunZehrani üzüyor bunlar

Aldik onu? Twitter'da "niye bizi seçmedin" diyen GSliler gördümHerbots yok etti Vakıf'ı.
AlmadıkAldik onu? Twitter'da "niye bizi seçmedin" diyen GSliler gördüm
Resmi ağızlardan Lukasik ismi geldi sadece. Ama Neşve 1 yıldız daha alacağız demişti yakın zamanda. Grobelna yıldız olmadığına göre smaçördür diye düşünmüştüm bende.Aldik onu? Twitter'da "niye bizi seçmedin" diyen GSliler gördüm
Antrapova gelemez miBarbolini'yi yolladıkları ilk senede finale kalmaları ironik olmuş. İstediğin kadar iyi takım ol sonunda iş çapraza bakıyor Van Ryk iyi oyuncu ama buraların oyuncusu değil.
Gelmez.Antrapova gelemez mi
Sağlık olsunGelmez.
Onlarda yabancı sınırı yok bu bir avantajVakıfbank rezil rüsva oldu. Bizim Cl alıp 4. Olduğumuz yıllar gibi resmen. Bizim en azından kadro yetersizdi. İtalyan takımlarının kaç katı bütçeyle takım kurup rezil olmak budur işte. İtalya ligi bizim 3 4 gömlek üstümüz
Evet ama birde çok fazla iyi yerli oyuncuları var. Milli takıma giremeyen ama çok sayıda iyi yerli oyunci olunca ligin kalitesi otomatik artıyor. Biz milli takıma koyacak oyuncu bulamiyoruz. Alttan gelen oyuncularda hep yedekte oturuyolar.Onlarda yabancı sınırı yok bu bir avantaj