Ceyhun Gülselam Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ceyhun Gülselam Galatasaray'da

Ceyhun'u Terim A milliye aldığında stoper oynatmışdı.. Ceyhun iyi adamdır. Şenol hoca bence çabuk harcadı.Bazı sorunlarda olmuş. Trabzona gelmeden önce bize gelmesini çok istiyordum. Özellikle Ümit millide çok beğenmişdim.

Açıkcası ben Ceyhun'u çok beğeniyorum.İlk 11'in değişilmezlerinden olacaktır.

Hayırlı olsun.Umarım bu üç yıl içinde kendisini çok daha geliştirir,güzel işlere imza atar.Uzun yıllar Galatasaray'ımıza hizmet verir.

Ceyhun'a senelik Galatasaray dergisine bedava abonelik, Florya'da yatacak yer ve bir resat altini odenecekmis.

8628.jpg

Trabzon'dan yeni hamle bekleniyo çoğumuz tarafından Sarp veya Ayhan misillemesi denerek dalga geçiliyo da, sol bek arıyolar aslında ciddi ciddi bizim Balta'yı alsalar hem kendi çaplarında bi misilleme olur hem biz de rahata ereriz..

Ya anlamiyorum su formalari niye erken cikartmiyorlarda hala eski forma ve eski markayla yeni tranferleri tanitiyorlar.

Kesin bilgiler elime geldi.

Senede iki kere Almanya'ya gidiş-dönüş uçak bileti.

Aylık Akbil. (Açıköğretim'e yazdıracağız ki öğrenci akbili alabilsin.)

Aylık 100 TL yemek parası.

2 çift krampon.

Sigortası da yatacak.

Selcuk Inan ne zaman imza attacak ? Ceyhun atti, Elmander atti, ama Selcuku hic görmedim?

iyi transfer sonuçda gsnin bu oyuncudan maddi zararı olmaz. inşllh mehmet topal gibi gsde futbolunun üzerine koyabilir

Tamam işte Selçuk dan sonra Ceyhun'u da aldık şimdi sırıtarak Onur Kıvrak kaça diye sorup kaçtımmı Sadri Şener kıvama gelir :asd:

Albayrak kendinden mi geçmiş:D

Ceyhun Trabzondan 800 alıyordu.. Bizden taş çatlasa 1.2,1.5 falan gibime geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt