Ceyhun Yıldızoğlu | Eski Koç

Cevap: Ceyhun Yıldızoğlu | Koç

artık gitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt lan!!!

Geçen seneden belliydi zaten her şey hiçbir şey sürpriz değil benim adıma.

azizede ne kadar nefret ediyorsam bu hoca bozuntusundan da o kadar nefret ediyorum:mad:

Kimden torpilli onu düşünüyorum.Yoksa şimdiye kadar çoktan şutlanmıştı.

Bizim kadro başka bir takımda olcak yeminle bütün maçları 20 sayı farkdan az yenmez , yazıklar olsun senin gibi adama

Iste bu yüzden bu sezon bizim kizlarin maclarini pek takip etmiyorum, ELW'de finalmis, Türkiye'de sampiyonlukmus falan hepsi hikaye arkadaslar. Gecen FB'ye karsi finalde de kupayi sansa bala kazanmistik zaten, yoksa cidden bu Ceyhun Yildizoglu denen adam amatör kümede bile bir basari elde edemeyecek kadar kötü bir koctur.

sırf milli takımın hocası diye bizi denek olarakmı kullancak bu adam. aldırdıgı oyunculara bak ya selcuiteye gectim bu matici niye aldın lan niye. tugbayı gönderip sariye denen kadını niye aldın hani nerde o kadın. melisa canı oynatarak 1 hakkımızı aldın sayende fowles oynayamadı. bukadar hata yapan oyun seti olmayan biri nasıl bu takımın başında kalır bize anlat. GS YÖNETİMİ EL atsın artık şuna. ligde feneri yenebiliriz en azından. ALLAHTAN KUPADA CASARES VAR. FENER CIKSA BİLE KUPAYI ALAMAZ.yinede final oynayacaklar. ulan kendi evimizde şunlara final oynatmak bile koyuyor insana. istifada bir hizmettir. senin ne garip molaların var. karşı takımın hocasına oyunmu cizdiriyorsun. D-E-F-O-L!!!

sırf milli takımın hocası diye bizi denek olarakmı kullancak bu adam. aldırdıgı oyunculara bak ya selcuiteye gectim bu matici niye aldın lan niye. tugbayı gönderip sariye denen kadını niye aldın hani nerde o kadın. melisa canı oynatarak 1 hakkımızı aldın sayende fowles oynayamadı. bukadar hata yapan oyun seti olmayan biri nasıl bu takımın başında kalır bize anlat. GS YÖNETİMİ EL atsın artık şuna. ligde feneri yenebiliriz en azından. ALLAHTAN KUPADA CASARES VAR. FENER CIKSA BİLE KUPAYI ALAMAZ.yinede final oynayacaklar. ulan kendi evimizde şunlara final oynatmak bile koyuyor insana. istifada bir hizmettir. senin ne garip molaların var. karşı takımın hocasına oyunmu cizdiriyorsun. D-E-F-O-L!!!

barış her topic de yardırıyosun:D

dephol

yarınki fb maçından da umudum yok,yine saçma kararla maçı baltalayacaktır,umarım yarın kaybedersek istifa eder

istifa edecegini bi bilsem fenere kaybetmeye bile razıyım,hiç olmazsa kurtuluruz bu adamdan..!

İstifa falan etmez tazminat alacak sonra bi güzel yiyecek o parayı.Biraz özeleştiri yeteneği olsaydı şimdiye kadar istifa ederdi.

allah kurtarsın seni bizden ceyhun istifa erdemli insanların yapacagı şeydir senin yapacagına olan inancım ise hiç yok.

557840_402360426442840_146360205376198_1628367_999814742_n.jpg

oyuun ciziyor molada ankara yoresinden

adam takımı o kadar kötü yönetiyor ki ben fenerbahçenin türkiye kupasında bize bilerek yenildiğini bile düşünüyorum.bizi orada da yenseler ceyhun için istifa ortamı hazırlanmış olacaktı.orada bizim kupayı kazanıp ceyhunun takımda kalması bu sekizli final için işlerine gelmiştir.valla ister saçma falan deyin bu adam benim devreleri yaktı

Geri
Üst Alt