Ceyhun Yıldızoğlu | Eski Koç

Cevap: Ceyhun Yıldızoğlu | Koç

Herhalde "attım kapağı çiftliğe" diye düşünüyorsun ama, hakikaten sıktın. Bir de sen Milli Takımı da çalıştırıyorsun değil mi :Z3:

İlk mesajımda bu konuyu seçmemin nedeni yaşadığım hayal kırıklığı bence sezon sonunda Ceyhun hocayla yollar ayrılmalı,yabancılardan Taurasi,Alba,Prince ve Fowles takımda kalmalı.

Bugün erkek maçındaki pankarttan sonra mesajı almıştır umarım...

Yönetim devam etmek konusunda pozitifmiş,bugün salonda konuşuluyordu.

Neyse yalan olduğunu yanlış olduğunu ümit ederek sene sonuna kadar bekliyorum,yoksa uzun bir müddet bayan takımından uzak durmak gerekir.

Konunun kilitlenmesi bu şahsiyete verilecek en güzel cevap olur ama neyse :)

Neyse yalan olduğunu yanlış olduğunu ümit ederek sene sonuna kadar bekliyorum,yoksa uzun bir müddet bayan takımından uzak durmak gerekir.

Böyle böyle saçmalayacaklar sonra hedeflere ulaşamadık diye küçülmeye gidecekler, bu işin sonu bu.

Ligi kazanırsak kalır maalesef.

ligide hocaya rağmen kazanalım artık yani

milli takım keşke avrupa şampiyonasında final oynamasaydı. oranın ekmegini yiyor adam.

Böyle böyle saçmalayacaklar sonra hedeflere ulaşamadık diye küçülmeye gidecekler, bu işin sonu bu.

Üstünberk'in yerine gelen yönetici hocadan memnunmuş galiba hatta yatırımı devam ettireceklermiş ama bir sene sonra dediğin yere geleceğiz bu kadar boşa giden parayı kulüp kaldıramaz hayır başarılı olsak neyse.

Ben İstanbul'da oturuyor olsam, gidip o yöneticilere soracağım en sonunda canıma tak etti. Bu adama bu kadar katlanılmasının sebebi ne, hiçbir hocaya nasip olmayacak bir kadro verildi bu adama ama sürekli bahane üretmekten başka yaptığı bir şey yok.

İnternetten aldığım 3 yazı.Valla istanbulda olsam her hafta o salonu istifa diye inletirim.Salon zaten bom boş sesimide duyar.Bu boyuta kadar getirdi artık

37.koskoca bir spor kulübünde bir fatih terim'in, bir oktay mahmuti'nin, bir sedat incesu'nun yanında duramayan kişidir. taraftarın sabrının ayarıyla yeterince oynadı. yapamıyorsan bırakacaksın.

senden hizmet etmeni beklemiyoruz ama; istifa'da bir hizmettir

38.istifa etmek gibi onurlu bir hareketi yapmayacak olan şahıstır. artık ünal aysal'ın kendisini kovmasını bekliyoruz. ayrıca kendisi adnan polat'ın son safrasıdır ki onu da atarsak rahatlayabiliriz.

euroleague final 8'i evinde yapılıyor şu halimize bak. ikiz kuleler denilen sylvia fowles ve tina charles bizde ama içeri top indirilen bir oyun yok. dünyanın belki de en iyisi diana taurasi bizde ama yaratılan bir şut imkanı yok, hep zorlama atış yapmak zorunda kaldı diana.

yeter artık ceyhun yıldızoğlu. lütfen bize geldiğinden beri tek doğrunu yap ve git! türkiye ligi finalinde başında olma bu takımın!

39.ülkemizdeki üniversitelerin besyo'larında bu adam kadar taktik bilgisi olan 1000 tane genç rahatlıkla çıkar.

37.koskoca bir spor kulübünde bir fatih terim'in, bir oktay mahmuti'nin, bir sedat incesu'nun yanında duramayan kişidir. taraftarın sabrının ayarıyla yeterince oynadı. yapamıyorsan bırakacaksın.

senden hizmet etmeni beklemiyoruz ama; istifa'da bir hizmettir.

38.istifa etmek gibi onurlu bir hareketi yapmayacak olan şahıstır. artık ünal aysal'ın kendisini kovmasını bekliyoruz. ayrıca kendisi adnan polat'ın son safrasıdır ki onu da atarsak rahatlayabiliriz.

euroleague final 8'i evinde yapılıyor şu halimize bak. ikiz kuleler denilen sylvia fowles ve tina charles bizde ama içeri top indirilen bir oyun yok. dünyanın belki de en iyisi diana taurasi bizde ama yaratılan bir şut imkanı yok, hep zorlama atış yapmak zorunda kaldı diana.

yeter artık ceyhun yıldızoğlu. lütfen bize geldiğinden beri tek doğrunu yap ve git! türkiye ligi finalinde başında olma bu takımın!

39.ülkemizdeki üniversitelerin besyo'larında bu adam kadar taktik bilgisi olan 1000 tane genç rahatlıkla çıkar.

Merakım şu maçı ortaya getiren Prince son 2 dakikada neden çıkarıyorsunuz.

Kız tek başına çevirdi maçı asistleri,şutları ve penetreleriyle.

Olmuyor Ceyhun hoca.

Son hücumda Baharla ve Işıla şut attırmanız facia.

Yine pişkin pişkin önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağız deyip bahane üretmeye devam eder, istifa falan beklemeyelim bu adamdan. Ama suç bunda değil tamamen yönetimde, dünya karması gibi takım kurup başına da bunu getirirsen olacağı budur. En kötü Ratgeber güle oynaya şampiyon yapardı bizi.

Sen hala burdamısın..

Şampiyon olursak kalıyor hatta olmasak bile basketbol şubesinin başına farklı birileri gelmezse yine kalıyor.Bir dahaki seneyi öyle hesap edelim.:) Tabi istifa seçeneğini ayrı tutalım...

Sana rağmennnnn şampiyon olucazzzzzz

forumda küfür serbest bırakılsa , ilk küfür edeceğim kişidir

Yahu yok mu şöyle yabancı bir koç ya alsınlar birini işte ne var bu Ceyhun'da bu kadar.

Şampiyon olursak kalıyor hatta olmasak bile basketbol şubesinin başına farklı birileri gelmezse yine kalıyor.Bir dahaki seneyi öyle hesap edelim.:) Tabi istifa seçeneğini ayrı tutalım...

O adam istifa filan etmez, eğer seneye her türlü sonuçta kalıyorsa geçmiş olsun gelecek seneleri de kaybediyoruz demektir. Kadın basketbolunda teknik kadroda kim var kim yok gönderilmeli yoksa bu seneden farklı bir yanımız olmaz.

Geri
Üst Alt