Ceyhun Yıldızoğlu | Eski Koç

Cevap: Ceyhun Yıldızoğlu | Koç

Şampiyon olursak kalıyor hatta olmasak bile basketbol şubesinin başına farklı birileri gelmezse yine kalıyor.Bir dahaki seneyi öyle hesap edelim.:) Tabi istifa seçeneğini ayrı tutalım...

Bu saatten sonra nereye kalıyor, Abdi İpekçi'yi başına yıkarlar öyle bir şeye yeltenirse. Şampiyon oldu oldu, aksi halde öyle bir hayale kapılmasın o kadar da uzun boylu değil.

O adam istifa filan etmez, eğer seneye her türlü sonuçta kalıyorsa geçmiş olsun gelecek seneleri de kaybediyoruz demektir. Kadın basketbolunda teknik kadroda kim var kim yok gönderilmeli yoksa bu seneden farklı bir yanımız olmaz.

İstifa etmeyeceği bellide yönetim memnunmuş kendisinden.Sorunu direk hocaya bağlamak yanlış zaten herkes suçlu,şubenin başında biri olmadığından herkes kafasına göre takılıyor.

Bu saatten sonra nereye kalıyor, Abdi İpekçi'yi başına yıkarlar öyle bir şeye yeltenirse. Şampiyon oldu oldu, aksi halde öyle bir hayale kapılmasın o kadar da uzun boylu değil.

Kim yıkıyor?Geçen maç hocaya istifa diye bağıranları tehdit ediyorlardı.Düzen kurulmuş,birileri gitmeden elimizde bilgisayar en fazla sağa sola sallarız o kadar.

Kim yıkıyor?Geçen maç hocaya istifa diye bağıranları tehdit ediyorlardı.Düzen kurulmuş,birileri gitmeden elimizde bilgisayar en fazla sağa sola sallarız o kadar.

Federasyonun yolladığı o truva atı mı yapıyor bu işleri, adını hatırlayamadım şimdi.

Forumdan bu adamdan daha iyi koçluk yapacak en az 5 kişi bulurum

Mete gibi her maç desteklemek için Abdi İpekçi'ye giden 50-60 renkdaşımıza da yazık, adam olan biraz onlardan utanır. Yeterli destek verilmediği doğru ama erkek takımımız bu desteği söke söke aldı. Bunlar gibi yan gelip yatmadılar. Keşke ben İstanbul'da olsam, her maç 40 dakika protesto ederim gönderene kadar.

Işıl'ı ve bu adamı protesto etmek lazım her maç.

Maç tam gelirken Prince-Tina değişikliğiyle geçen seneki Seimone-Tuğba, Işıl-Hodges değişikliklerini anımsattı. :o

Bu adam madem bu kadar kötü neden hala takımın başında tutuluyor?

bana şunu söylesin macın bitimine 2.30 dakika kala prints tam kontrolü almışken tamda adamı yakalamışken printisi niye cıkardın. tamam herşeyi anlarım oyunda cizemiyon ama birde işeleyen demire comak soktunmu, o comagı napmak istiyorum bir tahmin et. karşı takımda leş gibi oynuyor ama biz bu adam sayesinde ondan daha leş oynuyoruz. fowlese top indirmek cokmu zor merak ediyorum. aksine onlar bizim pota altından oynuyor. taurasiyi bile kendine benzettin.

Koç kadar değeri yok gözümde.Cidden kimden torpilli bu adam.merak ediyorum.

Bu adam için söyleyecek söz bile bulamıyorum,Yahu yönetimden bir kişi bile bunun hiçbir halttan anlamayan biri olduğunu görmüyor mu acaba?Gerçi Bülent tulun ilgileniyordu değil mi basketbol şubeleriyle...

Federasyonun yolladığı o truva atı mı yapıyor bu işleri, adını hatırlayamadım şimdi.

Dediğin adam Murat Tümer ise evet,F-8'deki rezilliklerinde sorumlusudur kendisi.

----

Bu adamı 4 vitesli şahine benzetiyorum...

Evet iyi getirmiş olabilir..

Ama araba 5.vitesi istiyor ama 5.vites yokki ...

Bu napıyor 3 e alıyor...Devir düşürüyor...

İyi getirmiş derken orasıda elbette tartışılır:

Hani bazen yanınıza çok " ne kadar iyi bir dost " dediğiniz insanlar yaklaşır. Ama sonradan anlarsınız ne mal olduğunu...

O misal Truva atı gibi sürekli bi yerde kesiyor önümüzü,

sürekli dizginliyor...

Sürekli bir frenleme olayı...

Geri
Üst Alt