Ceyhun Yıldızoğlu | Eski Koç

Cevap: Ceyhun Yıldızoğlu | Koç

Nerden bulup getirdiyse Adnan Polat bunu? Hemen şimdi postalayın, gitsin cehennemin dibine kadar.

543351_10150791973372970_81537202969_9424071_1574804255_n.jpg

o değilde senin yüzünden insanlar myc aldı. onlara yazık sana değil

Her mac 10 -15 sayi farkdan oyunu veriyoruz.Taktik teknik bilgisini gectim takimin bariz kondisyonu yok.Derhal maasina zam isine son verilsin.

Ünal başkan yorulma , senin adına metini hazırladım... kopyala gönder Ceyhun koça

Sayın Ceyhun Yıldızoğlu,

Bu güne kadar verdiğiniz hizmetlerden dolayı size Teşekkürlerimizi sunarız ve bundan sonra sizinle çalışmayı düşünmediğimizi yazılı olarak bildirmek istiyoruz.

Seçeceğiniz yeni adımlar sizin için hayırlı olmasını dilerim

Ünal Aysal

Galatasaray Başkanı

Ünal başkan yorulma , senin adına metini hazırladım... kopyala gönder Ceyhun koça

Sayın Ceyhun Yıldızoğlu,

Bu güne kadar verdiğiniz hizmetlerden dolayı size Teşekkürlerimizi sunarız ve bundan sonra sizinle çalışmayı düşünmediğimizi yazılı olarak bildirmek istiyoruz.

Seçeceğiniz yeni adımlar sizin için hayırlı olmasını dilerim

Ünal Aysal

Galatasaray Başkanı

alacağın olsun, gerçek sandım bi anda

Sayın Ceyhun Yıldızoğlu,

Defol.

Ünal Aysal

Galatasaray Başkanı

bugüne kadar forumda aldığım cezaların %90 nını bu adam yüzünden aldım.ulan bana ne garezin var..:mad:

Arkadaşlar hakaret etmenin bir faydası yok kimseye, lütfen hakaret etmeden yazın yazacaklarınızı rica ediyorum.

Herşeyi düzelttiler,şu bayan basketbolu bi düzeltemediler akadaş...

dıcek kelıme bulamıyom gercekten değmez cunku bu adamaa

İnşallah defol yazdık diye ceza almayız. Bu herif yüzünden aldığım cezalar çok koydu bana çünkü.

admin ve moderatörler çok cool adamlarsınız ha :D messi o golü nasıl attı hayranlığım sizin duygularınızı kontrol etmenize olanla eşdeğer :tiphat:

İlginçtir Adnan Sezgin gibi yapıştı yada yapışmasına izin verdiler... Taraftara rağmen orada biri durur mu? Durur!

Geri
Üst Alt