Ceylanpınar'da 3 Şehit!

Cenk Yelkenci

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

120912asker.hlarge.jpg

Kötü haber Şanlıurfa'dan geledi. Suriye sınırındaki Ceylanpınar ilçesinde sınırı geçmek isteyen silahlı grupla askerler arasında çatışma çıktı. 3 asker şehit oldu.

Vahim olay, Suriye sınırındaki Altıntepe Köyü'nde, dün gece 21.30 sıralarında yaşandı. Sınırı yasadışı yoldan geçmeye çalışan bir grubu fark eden askerler, gruba 'dur' ihtarında bulundu. İhtara uymayan grup, askerlere ateş açtı. Çıkan çatışmada askerlerden Adem Dövüşken, Yiğit Şahan ve Berat Sağırkaya kurşunların hedefi oldu.

Yaşananların ardından silahlı grup, tekrar Suriye'ye döndü. Yaralı askerler, çağrılan ambulanslarla Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan er Adem Dövüşken, kurtarılamayarak şehit oldu. Viranşehir Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Berat Sağırkaya hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Gaziantep'e sevk edildi. Ancak Berat Sağırkaya da tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı ve şehit düştü. Diğer yaralı asker Yiğit Şahan'ın tedavisi ise Şanlıurfa Hastanesi'nde sürüyor.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şehit olan 21 yaşındaki Adem Dövüşken'in cenazesi hastanede düzenlenen törenle memleketi Mersin'e gönderildi.

hani artik sehit haberleri gelmeyecekti ???????????????????????????????

Hainin verdiği söze inanıp,inandırmaya çalışmak.Gerçekten değişik bi devletimiz var.

Zaten açıklaması bile yapılmadı masaya oturuldu gibi laflar döndü barış süreci adı altında ama içeriğini bilen yok.Barış sürecinin bir açıklaması olur ve geleceği kapsar bu görüşme ise şuanki Devletin başında geçici anlaşma yumuşama gibi birşey o kadar.

Şimdi insancıllar gelip yorum yapar

KAHROLSUN PKK !

Haber içeriği Şemdinli diyor ama şehitler Urfa'dan değil mi?

Söylenecek fazla şey yok.Sınırlar delik deşik, yazık gerçekten.

dünün haberi mi bu ya da yeni bir olay mi

kafam karisti benim

Zaten açıklaması bile yapılmadı masaya oturuldu gibi laflar döndü barış süreci adı altında ama içeriğini bilen yok.Barış sürecinin bir açıklaması olur ve geleceği kapsar bu görüşme ise şuanki Devletin başında geçici anlaşma yumuşama gibi birşey o kadar.

Sırf propaganda amaçlı yaptılar işte.Seçim zamanlarında koz olarak kullandılar.Seçimden sonrada hem terörist,hem devlet dediğimiz kültürü,dil bilgisi olmayan insanlar zengin oldu.

Filistin için sokağa çıkanların, bir gün olsun şehitler için dışarı çıktığını görmedim.

Allah belasını versin bunu yapanların.Allah şehit yakınlarına sabır versin

Filistin için sokağa çıkanların, bir gün olsun şehitler için dışarı çıktığını görmedim.

Bugün tepki verenlerin hepsi belli bir görüşe göre veriyor zaten.

Karşıdakilerin fikri doğru da olsa sırf onlar desteklediği veya savunduğu için koymazlar tepkilerini.

bu urfada olan dün verdiğimiz şehit haberleri değil.2012 de ki şehitlerimizin haberi.dün ceylanpınarda 2 şehit verdik 6 tane dag ayısını geberttik.tabiki rakam çok az 2 şehite 60 bin dag ayısı öldürsek yetmez.

Haber kaynağı haberi yanlış kullanmış, ben düzelttim.

Arkadaşlar gündemde şu anda Filistin var lütfen seçimlere kadar gündemi meşgul etmeyelim keza şehitler zerre ilgilendirmiyor belli bir kesimi...

Kahrolsun bölücüler.

Seçim var ses çıkarmayın. Koltuk daha önemli. Kimin umrunda ocağa düşen ateş.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o silahli grup kim PKKmi ISISmi veya suriyeden kacmak isteyen suriye v'daslarimi?

Şehitlerimizin sayısı maalesef 3'e çıkmış. Allah rahmet eylesin. Sınırlarımızı bu hale getirenler oy toplamakla meşgul olduklarından onlar için fazla haber değeri taşımıyor.

Geri
Üst Alt