Çeyrek Final | Arjantin 0-4 Almanya | 3 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Çeyrek Final | Arjantin 0-3 Almanya | 3 Temmuz | İkinci Yarı

ordinary' Alıntı:
trt spikeri : di maria sagda , maxi rodrigez solda oynamaya basladi 2. yarinin basindan beri, ne dusunuyorsunuz?

omer urundul : yer degistirdiler . (nokta)

:asd:

Ulan Messi gibi adami orta saha oynatiyor. Forvette de önde kazmalari.

Almanya'da topu en iyi kullanan adam Schweinsteiger bence.

Arjantin'i gözü kapalı finale yazan arkadaşlara geçmiş olsun :D

Bu Klose tam tilki be hacı :)

ALMANYA ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

almanyayla saka olmaz, ne oldu arjantine size önce bana onu söyleyin hani ingiltere macinin topiginde bu almanyayi ancak arjantin eler diyenler nerde cikin ortaya NOKTA oglu NOKTA :D:D:D:D

Vallahi bende çoook dedim buraya da yazmıştım :D

Hollanda favorimdi.Hollanda-İspanya-Almanya iyi takımlardı zaten

Brezilya ve Arjantinden bir şey olmayacağını çoğu kez söyledim :)

Güney amerikadan kurtuluyoruz.Uruguay kaldı bitek.

avrupa>g.amerika.

Şu Müller'de yıldız oldu ona yanarım.

zanetti ve cambiasso'nun neden bu takım için çok önemli oyuncular olduğu bu maçta görülmüştür heralde.almanların bütün pozisyonları arjantin'in sağ tarafından yapıldı.otamendi denen adamı karşısında gören maden bulmuş gibi ordan hücum etti.ayrıca orta sahada sadece savunma yapabilen adam olan mascherano o kadar yalnız kalıyor ki almanlar istedikleri kadar pas yapıyorlar.mascherano yanında bir cambiasso olmalıydı diye düşünüyorum.ayrıca samuel şu takımın savunma hattında neden oynamaz çözmüş değilim.son 25 dakikaya girilirken aynı kadroyla devam etmekte gerçekte saçmalık.milito gibi önemli bir golcü varken kötü oynayan higuain'e tahammül etmek ilginç.ayrıca arjantin'in sağ kanadını felç olduğunu maradona'dan başka herkes görmüştür heralde.maradona 2-0 dan sonra görebildi ancak.almanları pek sevmem ancak müthiş takım oyunu oynuyorlar.kondisyon olarak diğe takımlardan 2-3 kat iyi oldukları için her yere yetişiyorlar nerdeyse.özellikle savunma hattındaki oyuncuları bireysel olarak çok iyi oyuncular olmamalarına karşın disiplinli oyuncular ve hepsi birlikte hareket ettiği için birbirlerini iyi tamamlıyorlar.arjantin'de üzüldüğüm tek şey messi'nin bu turnuvadan sonra kariyeri daha da göz önünde bulundurulmaya başlanıp negatif eleştiriler yapılacak olmasıdır.

robben'e kaldık messi gidince :)

Messi'nin intikamını İspanya alacak...:D

Yalnız onu bunu bırakın da bu ahtapot yine bildi.

Ya her yazdıgım mesaj editleniyo klise forumuna döndü bura

Cevap: Çeyrek Final | Arjantin - Almanya | 3 Temmuz | 17.00 | TRT 1

Bu turu Arjantin´in geçeceğini düşünenler Maradona ve Messi aşıklarıdır sadece . Takım olma , keyif verme , disiplin ,istikrar , kondisyon bütün konularda Almanya çok daha ağır basıyor . Arjantin´in berbat defansından bahsetmiyorum bile Arjantin´in tek artısı hücumdaki yıldızları sayesinde yaratıcılık Arjantin´i destekleyenler kusura bakmasın ama bu maçın favorisi net Almanya´dır .

:tiphat:

Ve bu maç gösterdiki Messi Maradona OLAMAZ ! Hatta Maradona´dan önce çok futbolcu var Messi´nin önünde .

Geri
Üst Alt