Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Cevap: Çeyrek Final | Arjantin 0-4 Almanya | 3 Temmuz | Maç Sonucu
Fena pompalamış Almanya.2 yarıyı izleyememiştim.
Fena pompalamış Almanya.2 yarıyı izleyememiştim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:tiphat:
Ve bu maç gösterdiki Messi Maradona OLAMAZ ! Hatta Maradona´dan önce çok futbolcu var Messi´nin önünde .

Arjantin patladı resmen. Öyle ofsayttan gollerle olmuyor. En büyük başarınız Hand of God'la gelmişti zaten. İyi akşamlar :tiphat:
Messi daha ne yapsın? 2. golü yiyene kadar müthiş oynuyordu, tek başına atak yapıyordu. Arjantin takım olarak çok kötü. Daha çok futbolcu var demişsin de kim var?

Messi daha ne yapsın? 2. golü yiyene kadar müthiş oynuyordu, tek başına atak yapıyordu. Arjantin takım olarak çok kötü. Daha çok futbolcu var demişsin de kim var?
Messi'nin futbolunu sırf bu maçla değerlendirenlere sadece gülerim. Geçen sene 6 kupa kaldıran takımın yıldızı kimdi? Bu sene hem CL'de hem de La Liga'da gol kralı olan kimdi? Arjantin takım oyunu oynayamıyor ve buda Maradona'nın teknik direktörlüğünün yetersiz olmasından kaynaklanıyor..
Messi'nin futbolunu sırf bu maçla değerlendirenlere sadece gülerim. Geçen sene 6 kupa kaldıran takımın yıldızı kimdi? Bu sene hem CL'de hem de La Liga'da gol kralı olan kimdi? Arjantin takım oyunu oynayamıyor ve buda Maradona'nın teknik direktörlüğünün yetersiz olmasından kaynaklanıyor..
Messi'nin futbolunu sırf bu maçla değerlendirenlere sadece gülerim. Geçen sene 6 kupa kaldıran kaldıran takımın yıldızı kimdi? Bu sene hem CL'de hem de La Liga'da gol kralı olan kimdi? Arjantin takım oyunu oynayamıyor ve buda Maradona'nın teknik direktörlüğünün yetersiz olmasından kaynaklanıyor..
Löw stresten acıkmıştır şimdi içeri girsinde madeni kazmaya başlasın![]()