Çeyrek Final | Arjantin 0-4 Almanya | 3 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Çeyrek Final | Arjantin 0-4 Almanya | 3 Temmuz | Maç Sonucu

Dökülsün bakalım şimdi maçı Arjantin çevirir diyenler. :asd:

Hollanda ; Van Bommel,De Jong,Sneijder

Almanya ; Schwei,Khedira,M.Özil,Müller

İspanya ; Busquest,Xabi,Xavi,İniesta

Arjantin ; Masch ... ?

Brezilya ; Kaka ? ( Diğerleri defansıf )

Pas yapacaksın,topu çevireceksin başka çaren yok.

Öyle ingilizler gibi ileri atıyım sıfıra iniyim nasıl olsa atarım mantığı ile olmuyor bu işler

Arjantin gibi takıma forvet oyuncuları ile doldurma ile

Brezilya gibi defansı sağlam tutup 2-3 oyuncunun bireysel performansı ile

Takım olacaksın,pas yapacaksın,topu çevireceksin.

:tiphat:

Orta saha kuvvetli birbirine uyumlu olmadiktan sonra ileri üclün ronaldo messi etoo olsa ne yazar.

Almanya harbiden çok şanslı takım. Bu maç için değil genel konuşuyorum.

Bu maçtan da anladığımız üzere Arjantin'i tutanlar yeneceğini sananlar sadece Messi'ye güvenmişler ya da futbol bilgileri eksik..Maradona'nın gazını aldılar iyi oldu. Bu Almanya bu oyunu ve bu performansıyla İspanya'yı da geçecektir. Messi'yi kötü gösterdiler resmen.Kademe anlayışları mükemmeldi. Messi'nin yerinde bugün Maradona'da olsaydı değişen bir şey olmazdı Almanlara karşı.

O yüzden yapmayın etmeyin Messi'ye balon diyenler.Sene 80'e koy Messi'yi Maradona'yı 2 kez cebinden çıkarır bu yeteneğiyle.Kimse günümüz futboıluna bakıp atmasın işkembeden.Çekemiyonuz çocuğu :)

Anlamıyrm ınsanlar bı takımı sadece bır futbolcu ıcınmı tutar merak edıyorum buna ınanıyomusuuz gercekten.Ben katılamadığımız her turnuvada arjantıne sempatı duyarım cunku tarftarları ateşlı adamlar turkler gıbı yanıp tutusuyor futbola ülkelerıne tutkulular.Hekers arjantın derken bırden alamancı oldu onuda çözemeıyorum ya neyse artık : D bılmıyorum nekadar maradnacı messici var ortalıkta ama arjantıne gercekten sempatı duyanları ayrı tutun...

He bu arada futbol bılgısı eksık olan arkadaslrın coğu 80lerdekı futbolun gunumz futbolundan daha sert gectiğini biliyolrdır emınım.Gunumuzdekı futbol kurallrı o yıllarda bukaar işlemıyodu yıldız oyuncular o yıllarda bukadr kollanmıyordu....

Koy orta sahaya Hamit Emre Nuri

İleride Sercan Arda Ozan İpek

Biz bile 3-4 lerdik bu arjantini

Messi'nin bugün etkili olamamasının sebebi neydi? Üretken değildi takım, kimse çalışmıyordu. Portekizde üretken olamayınca Ronaldo'da bu duruma düşüyor. Ronaldo'nun neden etkisiz olduğunu anlamışsınızdır umarım.

Bu arada Arjantin öper Almanya'yı demedi demeyin.

kim kimi öptün Sercan :D:D:D

Arjantin hadlerini bildirecek bekleyin.

Herkes Haddini Bildi!!!

Arjantinim yener:D şampiyon belli:)

Kimin Sampiyon olmayacagi belli,haklisin :D:D:D birileri sadece sampuan oldu :D:D

Hadi Maradona yap bi güzellik ve ele sunlari. :D

Maradona mi :D:D ve yine :D:D

Koy şu Almanya'ya koy şu Almanya'ya koy ..

Almanya, cikar artik.Cok acittin. :D:D:D:D kim kime koymus Murat Durgun??? :D:D:D

QUOTE=Çağlar İpekli;1319249]Neye göre Almanya alır ya ?

Arjantin ' im koyar geçer :ask:[/QUOTE] ayni soru sanada: Kim kime koydu, ben sevdim bu isi :D:D helal olsun DEUTSCHLAND muahahahahahaha

Arjantin en çok isteyen takım kupayı . . Bazı arkadaşların Messi ' yi çekememelerinden dolayı Almanya ' yı tutmasını normal karşılıyorum.

Yardır Arjantin !

Yardir? acayip yardirdi arjantin vallahi, yardira yardira kendi yarildi :D:D:D:D:D:D:D::D

aga nasıl umudun yok:D arjantin bu arjantin arması yeter:)))

ne icin yeter :D 4:0 yenilmek icin yeter evet dogru

Yavrum Deutschland, helal olsun sana, bana bu forumda sana o kadar elestiri yapan, özellikle de haddini asan elestiri yapan insanlara teker teker cevap verebilme olasiligini tanidigin icin, sanirim herkese tokat gibi cevap yeterince verdin sahada,Alamanya la saka olmaz iste!!!!!!!!!!!!

Daha istiyormusun Cevap..........:D:D:D

Anlamıyrm ınsanlar bı takımı sadece bır futbolcu ıcınmı tutar merak edıyorum buna ınanıyomusuuz gercekten.Ben katılamadığımız her turnuvada arjantıne sempatı duyarım cunku tarftarları ateşlı adamlar turkler gıbı yanıp tutusuyor futbola ülkelerıne tutkulular.Hekers arjantın derken bırden alamancı oldu onuda çözemeıyorum ya neyse artık : D bılmıyorum nekadar maradnacı messici var ortalıkta ama arjantıne gercekten sempatı duyanları ayrı tutun...

He bu arada futbol bılgısı eksık olan arkadaslrın coğu 80lerdekı futbolun gunumz futbolundan daha sert gectiğini biliyolrdır emınım.Gunumuzdekı futbol kurallrı o yıllarda bukaar işlemıyodu yıldız oyuncular o yıllarda bukadr kollanmıyordu....

Ben Ronaldocuyum.. Portekiz elendiginde Ronaldoya söylenenleri Messiye söylüyorum ne var bunda? Messi cokmu iyi oynadı ?

Ronaldo'cu olman birşey ifade etmez. Portekiz elendiğinde ne yazıldı bilmiyorum ama Portekizde Arjantin gibi takım halinde kötü oynasa'da Ronaldo sahada dolaştı, Messi en azından çabaladı.

o kadar eminolmayin bizim milli takim iyi

almanyaya kolay lokma olmayizzzz

saglam tirstilar bi kere bizden arkadasin dedigi gibi macin en iyilerinden dedigimiz lahm dalga gectigimiz sabrinin ne tarafindan gectigini anlayamadi bi 5 saniye

ayricao macta yarim kadro oynadik

su turnuvada biziezer diyecegim tek takim yok

Cevap: Çeyrek Final | Arjantin - Almanya | 3 Temmuz | 17.00 | TRT 1

-------------Tevez--------Higuain---------------

--------------------Messi-------------------------

----Di Maria--------------------M.Rodriguez----

-----------------Mascherano--------------------

--Heinze--Burdisso--Demichelis--Otamendi--

-------------------Romero-----------------------

bu kadroyla Arjantin fark yer demedi demeyin

Önünde saygıyla eğiliyorum üstad :D

o kadar eminolmayin bizim milli takim iyi

almanyaya kolay lokma olmayizzzz

saglam tirstilar bi kere bizden arkadasin dedigi gibi macin en iyilerinden dedigimiz lahm dalga gectigimiz sabrinin ne tarafindan gectigini anlayamadi bi 5 saniye

ayricao macta yarim kadro oynadik

su turnuvada biziezer diyecegim tek takim yok

Ben son 5 yıldır ezildiğimiz bi maç hatırlamıyorum, ispanya maçlarıda dahil

Maradona dünyanın en iyi futbolcusuydu, ikisinden biri değil. :p Futbolda ki başarılarına rağmen iyi hocalar arasında anılmayacak :mad: Almanya takım oyunun en güzel örneği sergiledi iyi ki bu takımda Ballack yokmuş :) Lahm,Schweinsteiger başta olmak üzere Müller,Klose,Khedira hepsi çok iyidi.

arjantini ezdiler la resmen almanya iki tane daha atar dedim 3 tane attilar

güle güle arjantin zaten berbat oynuyorlardi hakederek elendiler

O yüzden yapmayın etmeyin Messi'ye balon diyenler.Sene 80'e koy Messi'yi Maradona'yı 2 kez cebinden çıkarır bu yeteneğiyle.Kimse günümüz futboıluna bakıp atmasın işkembeden.Çekemiyonuz çocuğu :)

Kesinlikle katılıyorum...günümüz futbolu çok daha zor...

Ortasahası sağlam olan takımlar iş yapıyor, yıldız(lar)ı olanlar bir yere kadar.

Bir tek Mascherano vardı.M.Rodriguez zaten sevdiği bölge değil.Cambiasso'nun önemini şimdi anlamıştır Maradona

O değil de Arjantin Galatasaray'ımızı andırdı :D Kağıt üzerinde favori, yıldız isimler ama sonuç 0. İleri uç süper defansı berbat.

Geri
Üst Alt