Çeyrek Final Eşleşmeleri Belli Oldu

Chelsea tas gibi takim. Gecerler turu.

Tapa

Paris'in Chelsea'yi eleme şansı >>>>>>>>>>> Münih'in Manchester'i eleme şansı.

Bu kadar net, yüzyılın bankosu +18.

Paris'in Chelsea'yi eleme şansı >>>>>>>>>>> Münih'in Manchester'i eleme şansı.

Bu kadar net, yüzyılın bankosu +18.

Bana da öyle geliyor.. Biz Chelsea'yi hiç ama hiç zorlayamadık buna rağmen 2. maçta ancak geçtiler turu.. Ne kanat oyuncumuz vardı ne etkili bir forvetimiz ne çabuk oynayan orta sahamız ne sağlam defansımız..Yani Chelsea biz çok kötü olduğumuz için çok iyi göründü..Psg bence açık favoridir.

Neresi zor renktaş ? Biz Chelsea'yı eleyeceğimizi düşünmüyor muyduk ? Paris 2 maçtada tecavüz eder bunlara.. Herkeste Selçuk-Burak yok Matuidi-Lucas-Cavani-İbrahimovic falan filan...

Tamam da ikinci maçta adamlar yamulttu bizi :) Biz çok kötü oynadık (hatta oynamadık) ama Chelsea'nin de payı vardı bunda, kilitlediler bizi resmen.

Chelsea'yi yabana atmamak lazım, orta sahaları çok güçlü ve takım haftadan haftaya biraz daha oturuyor.

Bu eşleşmelerde hiç sürpriz olmuyo mesela Madrid -Barca ya da Madrid - Münih filan eşleşmiyo ayarlama yapılıyo yüzde yüz

en banko tur atlayacak takım Chelsea

yarı final

real-chelsea

barca-bayern

final real-bayern

kupa real

ronaldo 20 gol asrın rekoru

Ancelotti'nin takımı CL'de Bayern'e kaybetmez bana göre, kupa Madrid'in olur bu sene.

[Tapatalk]

Barça-Atl.Madrid eşleşmesinde ben atletico'nun eleyeceğini düşünüyorum mantık üzerinden yürümüyorum ama ...

Yarı finalde Bayern-Real eşleşmesi olmaz ise kupayı bu sene Real alır diyorum ama yarı finalde eşleşirlerse kupa sürpriz yapabilir .

Toplama takımların başarılı olma oranları sistem takımlarının başarılı olma oranlarına oranla çok daha azdır. Bu yüzden Chelsea PSG'yi eler. Mourinho Faktörü de var tabi.

3 büyük geçer.. Paris'te bu Chelsea'yi paspas yapar.. At fava

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

PSG'yi favori görenler ne içti?Chelsea'ye kötü top oynuyor diyen var.Sanırım sizin futbol anlayışınız sadece bizim maçlarla sınırlı.Chelsea dediğiniz takım EPL'de 1. sırada.

Chelsea abartıldığı kadar iyi değil. Willian skor katkısı yapmıyor, forvet zayıf, Hazard ve biraz Oscar var. Paris yer bunları bence. Unutmayın ki ikiside zengin kralların takımı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

barcelona

madrid

psg

münih

yarı finale kalırlar bence.

Paris Chelsea'nin üzerinden tır gibi geçer.

Geri
Üst Alt