Ceza Alırsak Şampiyonluğun Anlamı Olur mu?

Galatasaray tarihine kazandırılmış her kupa anlamlıdır. Ayrıca men yemeyeceğiz müsterih olun.

Aynen öyle bir de artık mustafa başkan'ın dursunu unutup çevresindekilerin gazına gelip kongre üyelerine üstü kapalı mesaj vermeyi bırakması gerekiyor zira o onlara açıklama yaptığını zannederken fenerli medya bunu şampiyonluk yarışında aleyhimize kullanıp taraftarımızı endişeye sevk edip şampiyonluk yolumuza taş koyuyorlar akıllarınca.

Mesela son açıklamasında diyecek ki biz zaten halihazırda cezalıyız tahminimiz bu cezanın çok çok devam etmesi sen böyle söyleyince endişeye mahal kalmaz zira taraftar derse ki herşeyi yapıyoruz hani ceza :) Belagatı çok çok iyi başkanın ama artık galatasaray üyelerine mesaj verecem diye galatasaray taraftarını germekten vazgeçmesi lazım...

Cunku son aldigimiz cezadan sonra UEFA ile yapilan bir anlasma yok. Ortada bir anlasma yokken ceza alma durumu da soz konusu olamaz. Simdi UEFA bizim sundugumuz raporlardan sonra bizi denetime alip bir anlasma yapilacaktir, 3-4 yil bunlara sunlara dikkat et ve uymaniz gerekir diye, biz de buna gore hareket edecegiz artik.

Verilen sınır 100 m aşıldı muhabbetleri nedir o zaman. Herkes 100 m aşıldı diyor 30 m max aşma sınırı varken.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu sormadım, bu zaten biliniyor. O durumda gelecek bir şampiyonluk sizi ne kadar mutlu eder? Ne kadar anlamlı olur dedim

Her zamanki gibi mutlu eder.Şampiyon olduğumuzda aklıma gelen ilk düşünce 'Oley,Şampiyonlar Ligi'ndeyiz!' değil o anın tadını çıkarmak.

Bunu sormadım, bu zaten biliniyor. O durumda gelecek bir şampiyonluk sizi ne kadar mutlu eder? Ne kadar anlamlı olur dedim

Her zamanki gibi mutlu eder.Şampiyon olduğumuzda aklıma gelen ilk düşünce 'Oley,Şampiyonlar Ligi'ndeyiz!' değil o anın tadını çıkarmak.

Evet, ayni düşüncedeyim hemen hemen fakat oyuncular farklı düşünüyor, bunu sende biliyorsun.

Verilen sınır 100 m aşıldı muhabbetleri nedir o zaman. Herkes 100 m aşıldı diyor 30 m max aşma sınırı varken.

Yazdigin kadar degil ama genel kosullardaki basabas noktasina uyamadigimiz dogru . Ama 3 kat 5 kat filan laflari hurafe

Fakat bir miktar problemli durum var . Bizi endiselendiren , men cezasi aldigimiz donemde , men cezasina ek olarak ceza aldigimiz sebeplerin takibinin devam edecegi belirtilmisti

Biz ise "men edildik daha ne olacak" diyerek biraz savsakladik . Asiri kur artisi ve gelirlerdeki dusme ile birlikte bu sezon basindaki transferler dengeyi ciddi sekilde aleyhimize degistirdi , eger bu seneki olayi halledebilirsek seneye benzer bir risk beklemiyorum

Evet, ayni düşüncedeyim hemen hemen fakat oyuncular farklı düşünüyor, bunu sende biliyorsun.

Hiçbir önemi yok,Fatih Terim var başımızda.Başka bir hoca olsa bunun olası psikolojik kırılmaları daha sert olabilirdi haklısın.

UEFA ile yapilan son anlasmaya uymadigimiz icin ceza verildi ve biz de o cezayi cektik. Ardindan da ertesi sezon icin 65 milyon euroluk maas siniri koymustu ona da uymustuk. Artik o eski anlasmanin suresi doldu. Ortada UEFA dan alinmis bir tedbir yok ki ceza alalim. Simdi de tekrar denetlemeye almis oluyorlar onumuzdeki sezon 99% Avrupa kupalarina katilacagimiz icin. Bu yuzden de bakacaklar ve durumumuzun iyi olmadigini tekrar gorecekler, ona gore de yeni bir FFP anlasmasi yapilacaktir, daha once nasil yapildiysa. Artik tekrar yeni bir men cezasi almamak icin bu anlasmayi yerine getirmemiz gerekecektir. Tabiki bu durumu duzeltmek icin belirli kisitlamalar olabilir, sattigin kadar alabilirsin, veya max su kadar maas odeyebilirsin vs.

Tekrarliyorum , ffp nin genel basabas noktasina uymama durumunda kluplerle bir anlasma yapmak zorunlulugu yok , demin metni mesajima ekledim okunsun diye.

Uefanin ilgili komitesi , uygun gordugu durumlarda , bir tedavi anlasmasi yapmayi , cezalandirmaya tercih edebilir yaziyor

Fakat elbette anlasmaya gidip de uymamak daha agir yaptirimlari gerektirebilir . Ama bu , bir uzlasma saglamak mecburiyetindeler seklinde okunamaz .

Zaten men cezasi verebilme durumunun , transfer kisiti , butce kisitlamasi vermesinden bir farki yok . Yani eger aramizda anlasma yoksa ; men cezasi olamayacagini iddia ediyorsak , diger cezalari da veremezler anlamina gelir , e bu da dogru degil

UEFA ile yapilan son anlasmaya uymadigimiz icin ceza verildi ve biz de o cezayi cektik. Ardindan da ertesi sezon icin 65 milyon euroluk maas siniri koymustu ona da uymustuk. Artik o eski anlasmanin suresi doldu. Ortada UEFA dan alinmis bir tedbir yok ki ceza alalim. Simdi de tekrar denetlemeye almis oluyorlar onumuzdeki sezon 99% Avrupa kupalarina katilacagimiz icin. Bu yuzden de bakacaklar ve durumumuzun iyi olmadigini tekrar gorecekler, ona gore de yeni bir FFP anlasmasi yapilacaktir, daha once nasil yapildiysa. Artik tekrar yeni bir men cezasi almamak icin bu anlasmayi yerine getirmemiz gerekecektir. Tabiki bu durumu duzeltmek icin belirli kisitlamalar olabilir, sattigin kadar alabilirsin, veya max su kadar maas odeyebilirsin vs.

Umarım dediğin gibi olur Alper. Aksi bir durum her açıdan çok kötü olur.

Umarım dediğin gibi olur Alper. Aksi bir durum her açıdan çok kötü olur.

Aksi bir durumda (ihtimal bile vermiyorum) sadece 21. sampiyonlugumuzu kutlamis oluruz ama seneye yine lig maclari haric zevksiz bir sezon bizi bekliyor olacaktir. Tabiki CL gelirlerinden mahrum kalacagimiz icin de ekonomik bir cokuntu de olacaktir.

Nasıl olurmu yahu bu takım bu sene şampiyon olmasın seneye tribünler sinek avlar. Şampiyon olursan avrupa cezası allahın izni ile olmayacak öyle birşey ama olsa bile taraftar takımın arkasında olur. Şampiyonluk bize bir çok şeyi kazandırıcak , olmak zorundayız başka bi şansımız yok.

şampiyonluk şampiyonluktur

ceza alirsak bile şampiyonluk sayesinde seyirci sayisi artar

böylece maddi anlamda ileriye gideriz

Eski cezayi Platini doneminde almistik.O biraz daha onem veriyordu sanki bu islere.Ceferin doneminde yumusamis olabilir kriterler.En azindan oyle umuyorum.

Şampiyon oluruz

Ceza gelmezzz

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180401-123301.webp
    Screenshot_20180401-123301.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 97
Tabii ki anlamı olur, sonuçta 21.şampiyonluğu almış olacağız ama büyük bir gelir ve prestij kaybımız olur. Buruk bir şampiyonluk hissederiz.

UEFA konusunda içim rahat özellikle basın da çıkan haberlere bile bakmıyorum sebeplerine gelirsek bu zararın en büyük payı 2 yıldır Avrupa'da da olmamamız eğer şampiyon olursak ve seneye CL'de gruplardan başlarsak çok ama çok ciddi bir miktar para kasaya girecek hele ki bu sene artan gelirler sonrasında 50 m euro civarında bir para demek ülkemizdeki kurla 250 m TL gibi miktar yapıyor aynı şekilde ligde artan gelirlerle beraber seneye kulübümüzün + hanelere çıkması çok normal olacaktır. UEFA'ya bu sunumlarla ve geçmişteki örneklerle çok rahat anlatılabilecek bir şey adamlarda bir konuda haklı fakat o kadar acımasız olduklarını düşünmüyorum 30 m euro zarar edeceğiz dendiği halde 100-130 m euro zarar etmek gerçekten sıkıntılı fakat bu zararın oluşması da Avrupa'da olmamamızdan kaynaklanıyor avrupa da olsaydık zaten 30 m euro barajı altında kalacaktık. Şampiyonluk bu sene çok ama çok önemli bundan sonrası UEFA'ya doğru yolda olduğumuzu göstermemiz gerekiyor

Geri
Üst Alt