Ceza Alma Durumunda Ne Olacak?

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Eğer şampiyon olduğumuz halde CL’e gidemezsek bu mevcut yönetim şeklinin miladını doldurduğunu ve artık değişme vaktinin geleceğini gösterir bence. Daha 3 sene önce ceza yemiştik, 3 sene sonra yine yeme durumumuz olduğuna göre tünelin ucunda ışık yok demektir. Böyle daha ne kadar devam edecek? 1000’lerce kez yazdık ama artık bu kulübün satılma vakti gelmedi mi? Siz ne düşünüyorsunuz? Bu şartlar altında bu gemi yol almıyor arkadaşlar, artık şampiyon olmak bile durumu düzeltmiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadar borc varken kim alacak Mehmet m8

Daha önce de yazmıştım uefa dan alacağımız ceza ne olursa olsun uzun vadede bize faydalı olacaktır.

dernekler kanunluyla yönetilen kulüpler asla falan filan

ceza almayacağız renktaşlar her ne kadar camiadan duyumlar başlığına yazsam da resmen kitapçık hacminde oldu ki son girdimde direk regülasyon kitabından ingilizce metni kopyalayıp türkçeleştirdim ve izah ettim yarın zaten 9u değil mi? keyfinize bakın men edilirsek buradayım :) hürmetler iyi geceler...

Bu kadar borc varken kim alacak Mehmet m8
Zaten bu kadar borç olduğu için satılsın istiyoruz reyiz. Bizim kapatma durumumuz Dursun Riva ve Florya'yı cuzzi miktarlara sattığında kalmadı. Sonuçta Galatasaray Türkiye'nin en büyük global markası bence. İlla ciddi talipler çıkacaktır Rus olsun, Arap olsun, Çinli olsun.

sinan bilgin peygamberliğini iddia eder
ugur güzel adli üyemize ben demiştim der

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasi agir cumleler bunlar . Ben onceki hesaplamalarla bu ceza verildi ise , duz mantikla , durumumuz benzer yine verilebilir dedim

bu mesele ilk ciktiginda men cezasi alabiliriz demistim seneler evvel muhtemel yaptirimlari okuyunca . Aldik ve kimse madalya takmadi , kina yak vs dendi (baska forumda)

simdi tuttursam aynisi olacak , ceza almazsak da bir sey bilmiyor olacagim

sacmaligin daniskasi , o zaman kimse fikir belirtmesin , tutunca hain tutmayinca bilgisiz olacaksak

Geri
Üst Alt