Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.897
- 94.956
- 4.978
o nerelerde lan? Türkçe dersimiz vardı saat 8 de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o nerelerde lan? Türkçe dersimiz vardı saat 8 de
Onu bırak sittin sene Türkçe öğrenemez ,o nerelerde lan? Türkçe dersimiz vardı saat 8 de
Sittin ne laOnu bırak sittin sene Türkçe öğrenemez ,![]()
26 seneSittin ne la
Türkcem iyi yine yav, mesela derdimi her türlü anlatiyom daha nolsun dostum26 sene![]()
@Naci Liboş ceza almamış hiç. Birkere tatması lazım. Bu ceza vermeyi sana yakistirdimDevrim şehitleri
Yok dedem sağol benim yerime de sen tat :d@Naci Liboş ceza almamış hiç. Birkere tatması lazım. Bu ceza vermeyi sana yakistirdim
@Naci Liboş ceza almamış hiç. Birkere tatması lazım. Bu ceza vermeyi sana yakistirdim
Sana Türkçe ögretmek isteyen türkçeyi unutur kuzummmmSittin ne la
Ben ceza yiye yiye hissetmiyorum artık. Senin hissetmen lazimYok dedem sağol benim yerime de sen tat :d
Cezayı benim yerime alırken benim yemişim gibi düşün o zaman hissedersinBen ceza yiye yiye hissetmiyorum artık. Senin hissetmen lazim
Naci sır gibi bir adam
Bir anda ciddileştin cezayı duyuncaCezayı benim yerime alırken benim yemişim gibi düşün o zaman hissedersin
İstihbarat mısın @Naci Liboş ?
Derdin ne o belli değil işte knkTürkcem iyi yine yav, mesela derdimi her türlü anlatiyom daha nolsun dostum