Can i affeder misiniz? Rizeden Arenaya maç izlemeye gelen hakiki bir cimbomlu cezalıyken kazanılan maçtan sonra GS hocasına küfreden bumut ve barış gibi isimler cirit atıyor burada uzuluyorum
Merak etme, lig bitince forumu bırakıyorum
Can i affeder misiniz? Rizeden Arenaya maç izlemeye gelen hakiki bir cimbomlu cezalıyken kazanılan maçtan sonra GS hocasına küfreden bumut ve barış gibi isimler cirit atıyor burada uzuluyorum
Kendisini iç anadoluya göndermek lazımher gun su tarz tiplerle ugrasiyorum sonra sabikali uyelerin geri gelmesini istiyorsunuz, biraz da bana merhamet lutfen.
boyle uyelik basvurusu mu olur?
Ekli dosyayı görüntüle 202575
ulan sensin cahil adi herif..!!her gun su tarz tiplerle ugrasiyorum sonra sabikali uyelerin geri gelmesini istiyorsunuz, biraz da bana merhamet lutfen.
Ayıp lan o kadar muhabbetimiz var sırf benim için bile oyle yazmamaliydin ayıp ettin bakanpuahaha
18 ay askerlik yapmasi daha uygundurKendisini iç anadoluya göndermek lazım
hg doruk bey akşama bizi canlandırsana bu sami ortalıgın içine sıçtıulan sensin cahil adi herif..!!
Ayıp lan o kadar muhabbetimiz var sırf benim için bile oyle yazmamaliydin ayıp ettin bakan
her gun su tarz tiplerle ugrasiyorum sonra sabikali uyelerin geri gelmesini istiyorsunuz, biraz da bana merhamet lutfen.
UzdunSenle problem yok bamifield, can'a sevmiyom
Net Ünsal buher gun su tarz tiplerle ugrasiyorum sonra sabikali uyelerin geri gelmesini istiyorsunuz, biraz da bana merhamet lutfen.
ünsal cezalı degıl kiNet Ünsal bu
o zaten aramizdaNet Ünsal bu
Kim kufretmis Okan hocaya ulan.Can i affeder misiniz? Rizeden Arenaya maç izlemeye gelen hakiki bir cimbomlu cezalıyken kazanılan maçtan sonra GS hocasına küfreden bumut ve barış gibi isimler cirit atıyor burada uzuluyorum
Mahkemeye ver hakkını araMerak etme, lig bitince forumu bırakıyorum
tehlikenin farkındamısınızo zaten aramizda