Ceza İndirimi Hk.

Cengizhan Kaya

Ulubatlı Souness
sevgili görevli arkadaşlar ırkçılık yapmadığım halde 90 gün ceza verdiniz benim tartışma konularına yazma yetkim bile yokken çok basit bir nedenden dolayı 90 gün ceza biraz ağır değilmi sizce? daha önce aynı şeyi tekrarlasam hak vericem ama bu tür konulara hiç girmeyen birisi olarak cezamın kaldırılmasını talep ediyorum.. bizler burada takımın sevdalısıyız yaklaşık 6 senedir buralardayım ama inanın bu karar çok soğuttu beni forumdan geriğinin yapılmasını rica ederim...

Talebiniz degerlendirmeye alinmis, ve reddedilmistir. Reddin gerekcesi, eşeğe tecavüz eden işidli basliginda yer alan #42 nolu iletinizdeki belli bir etnisiteye yonelik, GSC durusu ve prensipleri cercevesinde kabul gormesi mumkun olmayan bir takim soylemlerinizdir.

- GSC mod-team

Talebiniz degerlendirmeye alinmis, ve reddedilmistir. Reddin gerekcesi, eşeğe tecavüz eden işidli basliginda yer alan #42 nolu iletinizdeki belli bir etnisiteye yonelik, GSC durusu ve prensipleri cercevesinde kabul gormesi mumkun olmayan bir takim soylemlerinizdir.

- GSC mod-team

emir renkdaş malesef bende bu konu yüzünden ceza aldım ve içtenlikle Galatasaray forumundan özür diliyorum ben bu foruma 2012'den beri üyeyim ve umarım "sürekli yasaklı" olan cezamı makul bir seviyeye çekersiniz teşekkür ederim.

emir renkdaş malesef bende bu konu yüzünden ceza aldım ve içtenlikle Galatasaray forumundan özür diliyorum ben bu foruma 2012'den beri üyeyim ve umarım "sürekli yasaklı" olan cezamı makul bir seviyeye çekersiniz teşekkür ederim.

Talebiniz yerine getirilmistir
Smiley_Tiny_Chinaman.gif

-GSC mod team

Hamza gidince af ilan edilmiş. Benim cezamda en ufak bir indirim yapılmamış, konunun tekrar adminlerimizce görüşülüp hakkımda karar verilmesini talep ediyorum :hat:
Burada olma sebebim Dursun Özbek'e ettiğim 1 sayfalık küfür olup, 184 günlük cezamın 101 gününü doldurmuş bulunmaktayım. Gereğinin yapılmasını arz ederim. :ayatollah::005:

Hamza gidince af ilan edilmiş. Benim cezamda en ufak bir indirim yapılmamış, konunun tekrar adminlerimizce görüşülüp hakkımda karar verilmesini talep ediyorum :hat:
Burada olma sebebim Dursun Özbek'e ettiğim 1 sayfalık küfür olup, 184 günlük cezamın 101 gününü doldurmuş bulunmaktayım. Gereğinin yapılmasını arz ederim. :ayatollah::005:
Talebiniz degerlendirmeye alinmistir. Karar verildiginde sizi bilgilendirecegiz.

Ceza indirme talep konusu olduğunu biliyorum ama ben artırmasını rica edecektim lütfen.

Aslolan Galatasaray !!!

Pardon. Ceza süresiz olursa memnun olurum.
Belki ilerde fikir değiştirip açılmasına ricada buluna bilirim. Silmek de istemiyorum hesabı şimdilik. Teşekkürler ve hayırlı forumlar.

Aslolan Galatasaray !!!

Tamam saol bilgi için de ceza listesinde istek üzerine süresiz ceza alan bir iki isim görünce oluyor bu yöntem diye düşündüm. Neyse boş ver.
@ Kerim ZENGİN

Aslolan Galatasaray !!!

Geri
Üst Alt