Cezalar Belli Oldu!

Yine fiksturun bir kiyagi , su olayli olan fb macinin arkasindaki zor maclarin bjk ve basaksehir deplasmanlari olmasi . Hem bir tribun cezasi ,hem tam ic saha karnemiz kotulesirken bu 2 takimin gelmesi iyi olmazdi

Bu arada su ana kadarki cezalar VAR etki alaninda verilenler . Buna disiplin kurulunun devreye girecegi eklentiler olabilir eyyam olmazsa. Ama eyyam olacaktir illa ki . Yoksa bence iki tarafa da az bu cezalar

Ndiaye’ye 5 maç falan gelir.

badouya 5 maç veren pfdk iki orospu fenerliye 10 maçtan az verirse tff binasi ateşe verilmeli o kadar net. Adamın biri koşarak gelip ölümüne tokat atıyor ve kaciyor lan sokakta yapsan ölümle sonuçlanır

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Jailson tarihi bir ceza almalı, Şerefsiz bile isteye yumruk attı men olması lazımda yapamazlar.

Belhandaya sarı vererek bizi cezalandırmışlar. Tüm Türk futbol camiası herifin bize külli zarar olduğunu gördü bir tek Galatasaray teknik heyeti görmedi ve görmemeye devam ediyor. Nedir bu ısrar anlamadım gitti.

soldado 3 maç ceza tahkim sonrası 1 e iner.

n'diaye 5 maç ceza tahkimden sonra 3 e iner

jailson 6 maç ceza tahkimden sonra 4 e iner

hasan şaş 10-12 maç ceza alır

fatih terim 10-12 maç ceza alır TFF ile sıkıntısından dolayı cezasını indirmezler gibi geliyor bana

sahamızda 3 maç kapanır

Saha kapamasini gerektiren ne oldu ? Kufur olan bloklara (gerekirse hepsi) ceza gelebilir ama seyirci alinmayan cinste kapama olmasi icin cok agir maddeler atilmasi , fiili tecavuz olmasi lazim sahaya filan , mac sonrasi sahaya giren 1 kisi haric oyle bir durum yok

cezalarin mac sayilarini bilemiyorum ama jailson tokat atmis , eger yumruk olsaydi birak mac sayisini , sure bazli ceza alir , ayni zamanda ne anderlecht ne de ulkesinin milli takiminda oynayabilirdi uzunca bir sure

ornekleri var .. ama tokat gecen seneki feghouli gibi 4-5 verilir gibi duruyor (siddetli hareket kapsamina sokarlar)

Saha kapamasini gerektiren ne oldu ? Kufur olan bloklara (gerekirse hepsi) ceza gelebilir ama seyirci alinmayan cinste kapama olmasi icin cok agir maddeler atilmasi , fiili tecavuz olmasi lazim sahaya filan , mac sonrasi sahaya giren 1 kisi haric oyle bir durum yok

cezalarin mac sayilarini bilemiyorum ama jailson tokat atmis , eger yumruk olsaydi birak mac sayisini , sure bazli ceza alir , ayni zamanda ne anderlecht ne de ulkesinin milli takiminda oynayabilirdi uzunca bir sure

ornekleri var .. ama tokat gecen seneki feghouli gibi 4-5 verilir gibi duruyor (siddetli hareket kapsamina sokarlar)

sen bu o.ç federasyonu tanımamışsın o zaman.adamlar ceza yapıştırmak için fırsat kolluyor resmen!

Regulasyonda degisiklik yapildi , talimat yolunu kufur acisindan kapatmaya kestiler , sahaya mudahaleden kapama halen var ama oyle bir durum olusmadi dun

feghoulinin tokat olayı ile jailsonun pozisyonu arasında bi 20 kat fark var. Biri yerde yatan arkadaşı dayak yedi diye iterken itmeyi tokat sayan bir federasyon var. Bunda ise bile isteye koşarak gelip tokati yapıştırıyor. Tokat var, tahrik var min 6 maç olması gerekiyor

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aslinda orada tokadi yapistiran maicon du , ikisi de kel diye kabah feghouliye patladi .. ikisi arasinda fark var katiliyorum . feghoulininki siddetli hareket , jailsonun ki saldiri kapsamina sokulabilir

Derbi dediğin böyle olur Türkiye'de iki takım oyuncuları 90 dakika yumruk yumruğa kavga etmeli

Geri
Üst Alt