ÇF 13/14 1.Maç | PSG 3-1 Chelsea | M.S | 2 Nisan

pastore ve lucas moura rövanşta oynamazsa benle aynı gün doğmuş olsa bile blancı döverim.

Ohaaa Pastore ohaaaa 3-1 çaktılar. Beter ol çelsi..

pastore ipe dizdi fena son noktayı koydu. bide psg sene sonu lavezzi ve pastoreyi satacaktı güya.. bu maçtan sonra alabilme ihtimalimiz kalmadı gibi.. solda lavezzi sağda pastore ortada sneijder ne manyak olurdu ama.. bu arada cavaninin içine burak yılmaz kaçmış gününde bir cavani onları leblebi gibi atardı..

Super oldu bu.helal psj

Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk

+18 mission complete. Ahahahahhaha :D :D

paris ve bayerni desteklemeye devam arkadaşlar.paris kardeşimiz,bayernde de hasta GSlı alaba var.alaba üzülsün istemeyiz.ribery de var tabi.ardalı atleticoyu zaten destekliyoruz.

son dakika golu olmadi be

Bu turda PSG zorlanir diyenler vardi. Yorumlara bakarsak farki kacirmislar

Beter olsunlar. İngiltere'de erken bir golle işi bitirir Psg.

konuyla alakalı değil ama alex futbolu bırakıyormuş üzüldüm fenerdeki tek adam gibi bir futbolcuydu o da gidince zaten takımda adam kalmamıştı şerefde yok zaten..

Chelsea'nin dandik bir takım olduğunu söylemiştik burada, Mancini yerine başka bir düzgün ve cesur teknik direktör olsaydı, turu geçen taraf biz olacaktık.

Dedik okadar Paris basar diye.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

pastore ipe dizdi fena son noktayı koydu. bide psg sene sonu lavezzi ve pastoreyi satacaktı güya.. bu maçtan sonra alabilme ihtimalimiz kalmadı gibi.. solda lavezzi sağda pastore ortada sneijder ne manyak olurdu ama.. bu arada cavaninin içine burak yılmaz kaçmış gününde bir cavani onları leblebi gibi atardı..

Hee normal şartlarda alabilecektik yani güzelmiş

Mourinho turu hemen vermez. Londra'da son bir numarası daha olacaktır. Hatırlarsanız 2 yıl önce takımın başında Di Matteo varken Chelsea 3-1'in rövanşında Napoli'yi 4-1 elemişti. Hiç belli olmaz o yüzden, ama PSG benim de beklediğim üzere ilk maçtan avantajı eline aldı, bana göre de turun favorisi onlardı en başıdan beri, yazmıştım buraya da. Üstelik deplasmanda kendi sahalarında oynadıklarından daha iyi oynuyorlar bildiğim kadarıyla. Chelsea'nin işi çok zor ama günlerinde olurlarsa yapamayacakları iş değil. Bugün günleri değildi.

Geri
Üst Alt