ÇF 13/14 1.Maç | PSG 3-1 Chelsea | M.S | 2 Nisan

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

sampiyonlarligi.png

psg.png
c80ecv.png
chelsea.png

2742360.jpg

ÇF 13/14 1.Maç

Paris SG - Chelsea

1-2 Nisan

21.45

İbra duruma el koyar ve Chelsea elenir.

Paris'e başarılar. :)

En dengeli maç bu. Seyir zevki yüksek olur inşallah.

Mourinho olmasa PSG derdim...İlk maçın Fransa'da olması Chelsea açısından küçük bir avantaj daha bir de..

Chelsea dogru dürüst birsey oynamiyor bence. Paris'i favori görüyorum kesinlikle.

cekismeli gecer chelsea alir stamfordden turla cikmak kolay degil

Chelsea skor üretmek konusunda çok sıkıntılı bir takım. Mesela bize karşı oynadıkları oyunu Real Madrid oynasaydı Stamford Bridge'deki maç minimum 7-0 biterdi. Ama sadece 2 gol atabildiler, genelde de öyleler. Paris'te rakip kim olursa olsun çok yüksek yüzdeyle oynayan bir takım. 2 takım arasında çok fark yok ama PSG İbrahimovic faktörüyle de turu geçer diyorum.

Iki para savuran takim eslesti. Bakalim kimin savurdugu paralar daha cok ise yarayacak.

Bizim ruhsuzlar biraz top oynamayı akıl edip Chelsea'ye elenmeselerdi çeyrek finalde Paris SG gelecekti ki bu turda çekilebilecek en iyi kuralardan biri olacaktı..

Bizim ruhsuzlar biraz top oynamayı akıl edip Chelsea'ye elenmeselerdi çeyrek finalde Paris SG gelecekti ki bu turda çekilebilecek en iyi kuralardan biri olacaktı..

En iyi kura Dortmund olurdu ama biz onlarıda eleyemezdik !

Chelsea skor üretmek konusunda çok sıkıntılı bir takım. Mesela bize karşı oynadıkları oyunu Real Madrid oynasaydı Stamford Bridge'deki maç minimum 7-0 biterdi. Ama sadece 2 gol atabildiler, genelde de öyleler. Paris'te rakip kim olursa olsun çok yüksek yüzdeyle oynayan bir takım. 2 takım arasında çok fark yok ama PSG İbrahimovic faktörüyle de turu geçer diyorum.

klasik mourinho takımı, skor üretmekte sıkıntı çekerler dersin ama bi bakmışsın turu geçmişler. inter ile şampiyonlar ligini kazanırken 10-0-0 ile falan oynamışlardı barca maçını ama turu geçtiler. mourinho her zaman gösterişli futboldan ziyade kontrol oyununu sever. bunlar futbol oynamıyo dersin ama sonra bi bakarsın kazanmışlar. yine öyle olursa şaşırmamak lazım.

klasik mourinho takımı, skor üretmekte sıkıntı çekerler dersin ama bi bakmışsın turu geçmişler. inter ile şampiyonlar ligini kazanırken 10-0-0 ile falan oynamışlardı barca maçını ama turu geçtiler. mourinho her zaman gösterişli futboldan ziyade kontrol oyununu sever. bunlar futbol oynamıyo dersin ama sonra bi bakarsın kazanmışlar. yine öyle olursa şaşırmamak lazım.

Aynen ama şimdiki Chelsea biraz farklı. Klasik Mourinho takımıyla alakası yok. Bildiğin skor üretmekte sıkıntı çekiyorlar, savunmaya çekilip, bizi uyuta uyuta 2-0 yenseler sana hak verirdim ama bu yıl kendi sahalarında rakibi eze eze oynadıkları maçlarda bile puan kaybettikleri oldu.

ibo cavani lucas 3lüsü parçalar chelsea'yi savunmadada silva var boru değil bekleride yeterli orta sahada taş gibi

Aynen ama şimdiki Chelsea biraz farklı. Klasik Mourinho takımıyla alakası yok. Bildiğin skor üretmekte sıkıntı çekiyorlar, savunmaya çekilip, bizi uyuta uyuta 2-0 yenseler sana hak verirdim ama bu yıl kendi sahalarında rakibi eze eze oynadıkları maçlarda bile puan kaybettikleri oldu.

istediklerini bir şekilde alıyolar. hiçbir zaman bi bayern gibi sürekli topa sahip olan bi takım olmayacaklar ama maçta topa sahip olmaları çok düşükken bile gol atabilirler. sıkıntılarının iyi bi forvet olduğu zaten biliniyo ama, mourinho dillendirdi çok kez. bu sene kolay değil ama seneye şampiyonlar liginin favorilerinden biri olurlar.

PSG Chelsea yi yener insallah, Zlatan soyle dagitsin sunlari.

Hatta Paris bu turu gecerse kupayi bile alabilir..

Chelsea gecer. Bu mac 2-2 biter Londrada Chelsea 2-1 alir.

Geri
Üst Alt