GSCimbom
ÇF | Polonya (3) 1-1 (5) Portekiz | M.S | 30 Haziran
Murat Saylak

ÇF | Polonya (3) 1-1 (5) Portekiz | M.S | 30 Haziran Sayfa 10

Murat Saylak ·

Cevap
210
Okunma
15,4K
Sayfa
10/11
Polonya (3)11(5) Portekiz30 Haziran
Kuba'nın kaçıracağını tahmin etmiştim. Topun gerisine gidince hiç durmadı, geri yürüdü, direk ileri yürüdü sonra. Alakası var mı bilemem :D

haha bu benimde tezim bende tahmin ettim :D penaltı atarken bir süre var eğer onu tutturamazsan aşarsan yada fazla beklersen kaçırıyorsun o nefes alma süresini beklemeden vuranlar hep kaçırıyor :D

İşin gıcık tarafı Fantasy'de 2 tane Polonyalı adamım var. 6 transfer hakkı var yarı finalde, 2si burdan gidecek. Belçika yenerse 1 kişi daha, Galler yenerse 3 kişi daha çıkarmam gerekecek. İtalya'nın da kaybetmesi iyi olur.

Portekiz-Belçika
Fransa-Almanya olsun.

kupayı nereye alıyorlar bu gevşekleri üstün alman makinası darma duman eder yada italya gelirse italyan aygırları altına alır bunları

İşin gıcık tarafı Fantasy'de 2 tane Polonyalı adamım var. 6 transfer hakkı var yarı finalde, 2si burdan gidecek. Belçika yenerse 1 kişi daha, Galler yenerse 3 kişi daha çıkarmam gerekecek. İtalya'nın da kaybetmesi iyi olur.

Portekiz-Belçika
Fransa-Almanya olsun.

bende fantasy de hesaplarımı portekiz ve belçika ve fransa italya yarıfinaline göre yaptım hep bu takımların topçularını aldım :D

Geri
Üst Alt