ÇF | Polonya (3) 1-1 (5) Portekiz | M.S | 30 Haziran

Kiraly biraz gününde olsa gruptan çıkamayacak takım yarı final oynuyor

Ula götü boklu fenerli ve tinerci topçular ile adamlar kupa alacak şaka gibi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Portekiz'den Ronaldo'yu çıkar bayağı çöp kadroları var aslında.Bizim takım seviyesinde olurlar herhalde.

Kuba bizimle ismi düştüğü an bitmişti yani :(

Aslolan Galatasaray !!!

Kuba 110. Dakikada ayakta duramiyrdu zaten bu kadar yorulan adama penalti attirirsan sonuc boiyle olur

Kuba'nın kaçıracağını tahmin etmiştim. Topun gerisine gidince hiç durmadı, geri yürüdü, direk ileri yürüdü sonra. Alakası var mı bilemem :D

haha bu benimde tezim bende tahmin ettim :D penaltı atarken bir süre var eğer onu tutturamazsan aşarsan yada fazla beklersen kaçırıyorsun o nefes alma süresini beklemeden vuranlar hep kaçırıyor :D

Herifler galibiyet almadan kupayı alacak ilk takım olacak heralde.

Harbiden galibiyetsiz kupayi alirlarsa bir ilk olur sanırım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşin gıcık tarafı Fantasy'de 2 tane Polonyalı adamım var. 6 transfer hakkı var yarı finalde, 2si burdan gidecek. Belçika yenerse 1 kişi daha, Galler yenerse 3 kişi daha çıkarmam gerekecek. İtalya'nın da kaybetmesi iyi olur.

Portekiz-Belçika
Fransa-Almanya olsun.

2004 ün intikami alacak galiba Portekiz

portekiz turnuva boyunca mac kazanmadan yari final yapti xd

Quaresma WOW

Belçika bunlara fark atar

Sent from my iPhone using Tapatalk

kupayı nereye alıyorlar bu gevşekleri üstün alman makinası darma duman eder yada italya gelirse italyan aygırları altına alır bunları

Az kalsın çıkartıyor muş kaleci Q7 in topunu

Aslolan Galatasaray !!!

İşin gıcık tarafı Fantasy'de 2 tane Polonyalı adamım var. 6 transfer hakkı var yarı finalde, 2si burdan gidecek. Belçika yenerse 1 kişi daha, Galler yenerse 3 kişi daha çıkarmam gerekecek. İtalya'nın da kaybetmesi iyi olur.

Portekiz-Belçika
Fransa-Almanya olsun.

bende fantasy de hesaplarımı portekiz ve belçika ve fransa italya yarıfinaline göre yaptım hep bu takımların topçularını aldım :D

Geri
Üst Alt