Champions League Women | RC Cannes 3-1 Galatasaray Daikin

Valla son 4 blok haricinde de birçok kez takıldı bloğa. Bazen de plase denedi onların tamamı karavanaydı zaten. Ama kader anlarında daha iyisini yapmalıydı. Neyse artık sağlık olsun diyelim. Montano olmadan benim pek bir beklentim yok zaten.

eczaciyla 1 puan var aramizda. 3. oluruz yine gideriz şampiyonlar ligine. rabedzeyeva denen oyuncu bizim işimizi görmez. deli etti beni. smaçör şart. güney amerikadanmi bulurlar bilmiyorum ama şart. bu şuursuz bulgarla olmaz.

Bu Neriman bildiğin kütük yani. Oraya kütüğü koysan bunun yaptığı saçmalıkları yapmaz en azından. İnsan utanır be, arka arkaya 4 kere bloğu geçememeye.

kesinlikle katılıyorum. Neriman'ın böyle oynamaya hakkı yok. Bir Gs'li olarak Neriman'ı çok seviyorum, avatarımda bile o var ama böyle oynayamaz. Maçta 8 kere blok yemiş 5 kere de haya yapmış. Bunun daha kötüsü olamaz. Neriman nasıl toparlar bilmiyorum ama manşet alsa manşeti kötü çapraz olsa 1 ve 2 den iyi hücum edemiyor. Böyle nasıl olacak bilmiyorum.

images

Iyiki varsin!

şşşş sulanmayın :D

seneye 4 yabancimiz olsun. saori ve veljkovic dursun. saori 4. oyuncu olur. ligde arada oynar. manşeti olan bir smaçör alirsin. nerimani pasör çaprazi yaparsin. pasöründe gamze nursevil olur.

bu seneye gelince eczacibaşiyla aramizda 1 puan var bu rabedzeyavadan bişey olmaz. başrolde oynayamaz. bize bir smaçör lazim

bu sette bulgar bizi göçertti. montano olsaydi ah ah. geçmiş olsun diyelim.

cenk sayesınde naz gelırmı sozlesmesı bıtıyo sezon sonu

tamam kardeşimde yonetım gelın aynı catı altında mucadele edın dese bıldığım kadarıyla naz gs lı fb den ondan ayrıldı bence

twitterinde önceden GS aMBLEMİ Vardi zaten. fenere gittiginde kaldirdi. inşallah olur ama zor gibi geliyor bana. neslihanin eşi bizde diye neslihan gelsin diyorduk. çift boşandi:D

Geri
Üst Alt