Championship Playoff Final | Hull City 1-0 Middlesbrough | MS | 23 Mayıs

50’senedir ismail ile aykut un gtünde dolanıyorlar şöyle hoca bulamadılar adam kayseriden çıkıp takımı dünyanın en iyi ligine götürdü.. sonra tebrik ediyorlar:)

1779555614212.webp

transfer listeleri de sızmış bu arada

Bu lavuk hulu 20m euroya mı aldı
Şimdi kim bilir ne kadardır

Lan gelin aramızda para toplayıp 3.ligden bi takım alalım ya

Mantıksız değil söylediğin. Futbolcu olmak isteyen ve yetenekli binlerce genç var ülkede. Problem onlara doğru eğitim veremeyen antrenörler bence. Ahbap çavuş ilişkisi ile veya futboldan anlamayan adamların elinde heba oluyor gençler. Amatörden falan bir takım alınıp futboldan anlayan isimlerle süper lige çıkarılabilir. Tabi ciddi maliyet, tesis şu bu gerekir öyle bir durumda

Bizi unutmazsin acun heeee postu

Acun babaya iteleyecek futbolcular bizde de var ya.

Gelsin barışalım Günaylar Kutucular falan alsın götürsün.

Fenerbahçe yabancılarını iteler, isimlileri championship e itekeyemiyordu. Şimdi Ederson, Çağlar, Semedo vs yollar

Acun'un PL'ye çıkması bile beni üzdüyse demek ki FB şampiyon olsa kahrolucam.

İ

Normal bir türk bunu başarsa çok sevinirdim. Kolay ve küçümsenecek bir şey değil. Premier lig'de takım sahibi olmak. Ama söz konusu Acun olunca, özellikle fb dönemindeki söylemleri nedeniyle kendisinden bir hayli nefret eder durumdayım.

Çok kötü oldu bu iş. Fenerin tüm çöplerini yüksek meblağlara satın alır o itlere bütçe açar. Umarım aziz kazanır onunla kavgalıymış. Bu adamda inanılmaz bir şans var gerçekten 80 m€ luk çöp takım 6.sıradan çıktı. Bunların üzerinde kadro değeri daha fazla kaç tane takım var. Southampton elendi filan hep mucize işler bunlar, 300 m€ para gelecek diyorlar korkunç bütçe aynı zamanda adam parasına para kattı, takım değeri en az 3'e katlayacak.Umarım ilk sezon düşer ve fbden kimseyi almaz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4f9ac2b2acf3a79a1be9f5b6af93ab8c.jpg

Ingiltere-premier ligde takimi olan biri bile bizle bas edemedi 😂

Umarim bazi aymazlar bizim ne kadar guclu oldugumuzu anlamistir..

ft sadece fbli itlere sokmamış anlaşılan yıllarca

Katılıyorum. Acur orada şikecilerin değil kendi parasını harcayacak. Çöplere milyon eurolar verecek kadar salak mı?
Adam cebinden fenere milyon € 'lar akıttı. Talisca'yı tek başına aldı. Tv programı kanalı varken bize savaş açtı. Sen bunlardaki fener holiganlığını çok küçümsüyorsun. Bizden biri olsaydı dediğin doğruydu.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt