Chedjou Cezalı Duruma Düştü

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
cd7906.jpg

Galatasaray'ın Eskişehirspor'u Türk Telekom Arena'da konuk ettiği mücadelede sarı kırmızılı futbolcu Chedjou, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Haberin Devamı GSC Portal'da..

Fransızca İyi sövdü ama kartı yedikten sonra hakemi rus filan etti :)

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Sevindiğiniz noktayı bi anlasam?

Beğenmediğiniz adam dün bütün topları kesti,soğukkanlılığıyla eskişehirlileri mal etti,golünü de attı.

Sadece necatinin kafa vurduğu pozisyonda hata yaptı.

TÜm maçı kusursuz oynadı.

Sizlere yaranabilmesi için daha ne yapması gerekiyor?

Sevindiğiniz noktayı bi anlasam?

Beğenmediğiniz adam dün bütün topları kesti,soğukkanlılığıyla eskişehirlileri mal etti,golünü de attı.

Sadece necatinin kafa vurduğu pozisyonda hata yaptı.

TÜm maçı kusursuz oynadı.

Sizlere yaranabilmesi için daha ne yapması gerekiyor?

beğenmemek değil bi an önce cezasını çekip kurtulsun..

Cok sorun olacagini sanmiyorum. Yeterince alternatifimiz var o bölgede.

yabancıların cezalı duruma düşmesi o kadar da kötü değil telafi edecek birileri var melo ve muslera pek cezalı duruma düşmesin ama.....

varligi belli olmayan adamin yoklugunu eksiklik olarak gören varmi icinizde?

İyi toparladık valla kadroyu. Çok adam aldık ama değdi. 11 adam bulamıyorduk ilk dönem.

Drogba cezalı, Chedjou cezalı çok fark etmiyor şimdi.

keşke melo da görseydi

bakın görün haftaya meloya sarı kart çıkacak antalyada, banko

Çeptalk

pek üzülmedim, bence gayet siradan bi stoper kendisi, yani yeri doldurulabilir, koray veya burdisso oynasin, onlarida görelim. hatta bence semih-hakan ikilisi bile ligte gayet yeterli, yabanci kontenjanini drogba döndügünde yine hayrovicden yana kullanalim daha faydali olur

semih hakan oynar eboue'ye yer açılır burdisso kadroya giremez

Kötü oynuyor zaten. Dün tüm ataklar onun ve sabrinin olduğu bölgeden geldi. Hiç uyumu yok takımla.

ilk yari olsa kim oyniyacak derdik ,simdi alternativ okadar cok ki ceza yesede oyuncularimiz rahatiz, büyüksün baskan

Melo Türkiye kupası maçında oynasa ve sarı görse, cezasını ligte görür mü?

ilk yari olsa kim oyniyacak derdik ,simdi alternativ okadar cok ki ceza yesede oyuncularimiz rahatiz, büyüksün baskan

Senin banko stoperlerin kimler. Belli değil. Dünyadaki tüm üst düzey takımların 1. tercih ettiği adamlar vardır.

Senin belli olmamasının nedeni hepsinde bir eksiklik var.Bu şimdi iyi birşey mi? Maksat transfer yapmak mı. Nitelik önemli değil mi.

Sene başında yapılması gereken transferler yapılmadı. Puan farkı açıldı. Yarı dönemde genç oyuncular alındı hadi onlara laf söylenmez. Şu an takımın bu Galibiyetleri almasında transferlerin katkısı olduğunu çok fazla düşünmüyorum.

Hayroviç ve Burdisonunda deplasmanlardaki kötü oyunumumuzu değiştireceğini düşünmüyorum.İşte bu yüzden puan farkı bu kadar kapanmışken buralara üst düzey isimleri almadığımız için pişman olacağız.

Geri
Üst Alt