Chedjou: ''F.Bahçe şampiyonluğu hak etti''

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaraylı Aurelien Chedjou, sarı-kırmızılı takımdaki ilk sezonunun iyi geçmediği görüşünde... Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını da değerlendiren deneyimli oyuncu, "Fenerbahçe şampiyonluğu hak etti" dedi.

Galatasaray'ın sezon başında Fransa'nın Lille takımından transfer ettiği Aurelien Chedjou, sarı-kırmızılı formayla gösterdiği performanstan memnun değil...

Eski kulübü Lille'in resmi internet sitesine röportaj veren Chedjou, Galatasaray'daki ilk sezonunu değerlendirdi.

Deneyimli oyuncu, "Daha iyi olabilirdim. Sakatlıklar beni etkiledi. Ayrıca yabancı kuralı nedeniyle forma bulmakta oldukça zorlandım. Ancak artık daha tecrübeliyim ve gelecek sezon benim için iyi olacak" diye konuştu.

Takıma çok kolay adapte olduğunu belirten Chedjou, "Drogba, Eboue gibi Fransızca konuşan arkadaşlarla kaynaştım. Saha içinde işime yarayacak kadar Türkçe kelime öğrendim. Soyunma odasındaki havamız iyi, mevkimde oynayan bir takım arkadaşımdan kıskançlık emaresi de görmedim" ifadelerini kullandı.

Türkiye'deki derbi atmosferini inanılmaz olarak niteleyen Chedjou, şampiyonluk yarışında da değindi. "Fenerbahçe lige iyi başladı ve şampiyonluğu hak etti" diyen Kamerunlu futbolcu, "Sezon boyunca yaptığımız dikkatsizce hatalar yüzünden birçok değerli puanlar kaybettiğimizi düşünüyorum. Buna karşın Şampiyonlar Ligi'nde iyi işler çıkardık. Seneye daha iyi olacağız" diye konuştu.

NTVSPOR

Sizin sayenizde.

Talibin ciksa da zarar etmeden göndersek.

# tapatalk #

Bize 10+ fark atmislarsa haketmislerdir. Tatava yapmak bize yakismaz. Dogru söylemis.

Damar edebiyati yapacagimiza kendimizi elestirelim.

Sen sezon boyunca 1-2 dandik mac disinda deplasmanda rezil rüsva ol, sonra Fenerbahce haketmedi de. Gülerler adama.

Haklısın dikkatsizce hatalar yaptık çok, tıpkı senin derbide yerde olan topu elinle alman ceza sahasının içinde, gerçi buna dikkatsizlik denmez aptallık denir.

Bunu 3-4 hafta önce Mancini'de dedi hak etmedi mi desin bazen saçmalıyorsunuz Avrupada insanlar rahatça diyor bunları bizde malesef Fanatizm ön planda

suç onda değil onu alıp oynatanda nerde leş adam topladık takıma

Bunu 3-4 hafta önce Mancini'de dedi hak etmedi mi desin bazen saçmalıyorsunuz Avrupada insanlar rahatça diyor bunları bizde malesef Fanatizm ön planda

evet on planda

fanatizm olmasa bu herif suan aldigi paranin yarisini goremezdi

sen ne anlatiyon (kulahima)

Ne varmis bunda? Cikip yalan mi soylesin? Fener haketmedi de Kayserispor mu haketti, herhalde biz de haketmedigimize gore (deplasman fiyaskosu ortada)

Ya haketmiş haketmemiş sorun orda değil . Bence de haketti Fenerbahçe . Ama sen gidip bunu açık açık konuşamazsın . Hele hele ezeli rakibinse . Kimse bana romantik futbolcu takınmasın . Türkiye farklıdır ağa .

Gönderilecekler listesine Chedjou da eklendi .

Ya haketmiş haketmemiş sorun orda değil . Bence de haketti Fenerbahçe . Ama sen gidip bunu açık açık konuşamazsın . Hele hele ezeli rakibinse . Kimse bana romantik futbolcu takınmasın . Türkiye farklıdır ağa .

Gönderilecekler listesine Chedjou da eklendi .

Bunu Melo veya Muslera dese onlarda mı gidecek eğer bu laf için gidilecekse vay halimize

algı yönetimine bak arkadaş bizim saf (temiz kalpli) taraftarda inanır bunlara adamların bu ligte olmaya hakkı yok bir kere neyi hak ettiler ilk devre 5-6 maçta fener gol atana kadar uzatılan maçları ne çabuk unuttunuz tamam biz kötüyüz kabul ama fenerin bu ligte olması başlı başına haksızlık zaten

Geri
Üst Alt