Chedjou: ''F.Bahçe şampiyonluğu hak etti''

Bunu Melo veya Muslera dese onlarda mı gidecek eğer bu laf için gidilecekse vay halimize

mantiga bak

onlar dememis ki

oldu olacak metin oktay (rip) dese o da mi gidecek de

biraz MANTIK

butun sene les oynayip sonra kadro disi kalan adam boyle aciklama yaparsa taraftar kizar

melo bu lafi etse dersin ki e adam canini disine takip oynadi birak bunu desin

bu eleman diyince savunmaniz nedir

AVRUPADA herkes diyormu

ISTE BUNA GULERIM

laughing_2502730b.jpg

Evet mümkünse onlar da . Ama Melo'nun , Muslera'nın falan öyle diyeceğini sanmıyorum . Az çok anlamışlardır Türkiye'yi ve Galatasaray'ı .

Herkes kendi görüşünü söyler eğer kendi takımına ihanet etmiyorsa ki burda ihanet yok sadece hak ettiğini söylemiş eğer örneğin bizim takım x maçta şike yaptı veya Engin gibi eski takım arkadaşına laf atarsa o zaman bende o laf yüzünden gitsin derim ama bu gayet normal bir düşünce

mantiga bak

onlar dememis ki

oldu olacak metin oktay (rip) dese o da mi gidecek de

biraz MANTIK

butun sene les oynayip sonra kadro disi kalan adam boyle aciklama yaparsa taraftar kizar

melo bu lafi etse dersin ki e adam canini disine takip oynadi birak bunu desin

bu eleman diyince savunmaniz nedir

AVRUPADA herkes diyormu

ISTE BUNA GULERIM

laughing_2502730b.jpg

Ben onu arkadaşın yazdığı lafa göre yazdım hemen laf atmaya çalışıyorsun bende kötü oynadığını biliyorum ama arkadaş sırf bu lafı söyledi diye gitsin diyor bende ona istinaden yazdım

Herkes kendi görüşünü söyler eğer kendi takımına ihanet etmiyorsa ki burda ihanet yok sadece hak ettiğini söylemiş eğer örneğin bizim takım x maçta şike yaptı veya Engin gibi eski takım arkadaşına laf atarsa o zaman bende o laf yüzünden gitsin derim ama bu gayet normal bir düşünce

Ya kimse onun ağzına silah dayatmamış , para teklif etmemiş . Şimdi sen neden durup dururken böyle açıklama yaparsın ki ?

Yani biraz akıl var izan var . Zaten sene başından beri kötü oynuyorsun bir de böyle açıklamalarla takımda kalma şansını da kaybetti . Aynı şeyi fenerli oyuncular söylemez mesela . Kaybettikleri şampiyonlukta bile yine bahane bulur . Hakemden başlarlar rakibe kadar giderler . Bizim de böyle olmamız lazım .

Bir anda aklıma Kadıköy'de yoktan var ettiği penaltı geldi.

CHEDJOYU ASMANIN ZAMANI GELMEDİMİ RENKTAŞLARIM

Ben onu arkadaşın yazdığı lafa göre yazdım hemen laf atmaya çalışıyorsun bende kötü oynadığını biliyorum ama arkadaş sırf bu lafı söyledi diye gitsin diyor bende ona istinaden yazdım

yav kardes fikrimizi belirtmekteyiz

trdeki fanatizm kotudur mantigini elestirdim bende

futbol fanatikliginden guzel seymi var (IMVHO)

Gönderin bu mali

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Bu kadar kötü bir Gs'nin oldugu ve tek kulvarda yarıstıkları bir ortamda şampiyon olmamaları kacınılmazdı. fb'yi şampiyon yapan biziz.

Tabi değinilmesi gereken nokta kadroları.Yerli kadrosu olarak bizden iyiler ve biz 1 tane düzgün santrafor bulamıyorken, adamların bizde ilk 11 oynayacak 4 tane santraforu var.

Hayır oynarsın da ve takım olarak ta mücadele edersin de çıkıp "hak ettiler " dersin.

Hem oynama, hem rezil bir sezon yaşat taraftarına, hem de hala almadıkları şike cezası olan , kollanan rakibine " hak ettiler" de...

Sen konuyu tamamen yanlış anlamışsın be şedju bilader...

Bunu Sneijder derse sıkıntı olmaz da Chedjou çıkıp dediğinde hataların cogunu yapan isimlerin basinda olduğu için elestirilir. Yoksa herkes bilir zaten deplasmanda galibiyeti olmayan takimin sampiyonluk filan hakketmedigini.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çabuk geri ülkesine yollayin, kulüpte zaten kriz ardindan kriz patlarken bizim Dany 2.0 böyle saçma yorumlar yapiyor.

Görüşüdür bir şey diyemem ama keşke bide kendisi hak etimi kazandığı parayı diye sorsaydı birisi.

Nede olsa objektiv baka bilen birisi. Sonra cevaba göre haksız kazandığınız parayı affiyetle yiğe bilecekmisiniz sorusu iyi gide bilirdi.

Not: bu sadece chedjou için gecerli değil

Bu kulübe bir çok kötü oyuncu geldi ama bunun kadar gereksizi gelmemişti. Tanrı'nın cezası Chedjou.

Bence fazla asortileşti klüp , futbolda başarı olmadan her önüne gelen açıklama yapınca bu garip kaçıyor gerçekten.

Moderniz , kurumsalız , çok sexy'yiz diye konuşurken baldırı çıplak geziyorsak ancak gülerler bize.

ACİL KOVULMALI

Geri
Üst Alt