Üye Görüşü Chedjou Hakkındaki Düşünceleriniz

Defanstta pozisyon almayi iyi bilmiyor ve konsantre sorunu var. Bana göre iyi bir orta saha olur. Bizim driblingle topu süren oyuncumuz orta sahada yok. Melo bunu yapabilir ama defansin içine gömülüyor. Ben ruhuyla oynadigi için seviyorum ama defanstta yeterli bulmuyorum. Geniş alanda defolari daha belli oluyor.

Kötü stoper. İyi orta saha olabilir. Semih'ten iyi her mevkide.

Pique iyi bi stoper değil bence de. Vlaar'i ise pek seyretmedim ama Dünya Kupasındaki Vlaar>Pique.

N5

Kötü stoper. İyi orta saha olabilir. Semih'ten iyi her mevkide.

Pique iyi bi stoper değil bence de. Vlaar'i ise pek seyretmedim ama Dünya Kupasındaki Vlaar>Pique.

N5

Vlaar agir oyuncu olsada yer tutma ve kademe anlayişi baya iyi bir oyuncu.

ezik esprilerinizi talhaya yoneltebilirsiniz

y.aksamlar

Pique ye laf atmaya gerek yok. O da bu sene asiri formsuz, performansı dusuk. Nankörlük yapmaya gerek yok,2 sene önceki Pique neredeyse dunyanin en iyisiydi belkide.

Vlaar agir oyuncu olsada yer tutma ve kademe anlayişi baya iyi bir oyuncu.
Dünya Kupasında ekstra bi performans gostermedi sanırım o zaman. Çünkü bu anlattıklarınla birebir uyuyor benim izlediğim kadarıyla.

Bu arada biraz iddialı olacak galiba ama Dünya Kupasında Yepes'i de çok begenmistim. 38 yasinda haliyle bile Chedjou'dan iyiydi.

N5

Dünya Kupasında ekstra bi performans gostermedi sanırım o zaman. Çünkü bu anlattıklarınla birebir uyuyor benim izlediğim kadarıyla.

Bu arada biraz iddialı olacak galiba ama Dünya Kupasında Yepes'i de çok begenmistim. 38 yasinda haliyle bile Chedjou'dan iyiydi.

N5

Yepes muarzamdi hakkatende

#marioyepes

chedjou konusu var dediler geldik.... ama pique yi bulduk :confused:

Takimin acik ara en iyi defans oyuncusu, b.k atmaya gerek yok.

Kötü futbolcu bu adam. Pozisyon almayı bilmiyor, rakip biraz seri oldu mu beli de dönmüyor.

Kornerden 2 gol atıp, 5 tane yedirecek diye stoper veya defans oynatamaz üst düzey takımlar.

Biraz piyasa yaptırıp Rusya'ya göndermek ve yerine ''Thor'' stoperlerden birini almak şart.

''Thor'' stoperler ? :)

hamza hocam ins melo-ched,semih-koray ikililerini oturtur

en kötü maçlarımızda sivrilen bir oyuncu...iyi bir takımla daha iyi bir verim alcağımıza inanıyorum

Geri
Üst Alt