Chedjou, Takımda Kalıyor!

Emre Arslan

Cezalı
585998fe67b0aa1910d68298.jpg

Serdar Aziz’in sakatlığı Galatasaray’da taşları yerinden oynattı. Aslan, “Kendine kulüp bul” dediği Chedjou ile masaya oturacak, “Oynamaya devam et, eğer memnun kalırsak yeni sözleşme için de görüşürüz” diyecek.

Serdar Aziz’in sakatlığı, Galatasaray’da tüm planları değiştirdi. Sağ arka çapraz bağları kopan ve sezonu kapatan başarılı futbolcudan gelen kötü haber sarı kırmızılı ekipte taşları yerinden oynattı. Durum değerlendirmesi yapan yönetim Aurelien Chedjou’yu kadroda tutma kararı aldı. Başkan Dursun Özbek ve Sportif AŞ Yöneticileri Levent Nazifoğlu ile Mehmet Özbek de, “Macera aramaya ve riske girmeye gerek yok. Chedjou takımı ve ligi tanıyor. En doğrusu mayısa kadar devam etmek” görüşünde birleşti.

LİGDE ÜÇ MAÇ KAÇIRACAK

Yönetim, Fransa, ABD ve Çin’den teklif alan Kamerunlu stoper ve menajerine İstanbul’da yapılacak olan görüşmede, “Takımda kalmanı istiyoruz. Performansından memnun kalırsak sezon sonunda yeni sözleşme konusunu da görüşürüz” diyecek.

Afrika Uluslar Kupası’nda milli takımının formasını giyecek olan Chedjou ligde 3 maç kaçıracak. Bununla beraber kadroda rahatça rotasyon yapabilme adına stoper sayısını dörde çıkarmak isteyen Galatasaray ara transferde defansa bir takviye yapacak.

Hürriyet

günümüzü zehir edecek 1 haber

Memnun kalırsak dersen o da oynamaz ki ya gönderin gitsin ya da ücretini düşürüp iki yıl (1+1 mesela) imzalayalim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya daha nasıl kalabilir ki? Bugün ben yapamıyorum bu işi deyip bavulunu toplayıp nereydi o Kamerun'a dönmesi lazım.

stoperde geleni geceni izledi
orta sahaya koyduk seyinde olmadi
sozlesmesi bitiyor diye tirt tirt oynadi
bu adama TEKMEYI VURMAK icin neyi bekliyoruz.......?

Kendisine karşı karmaşık duygular icindeyim. 1 mac ulan helal olsun be aslan koc adam adam dedirtiyor sonraki mac ise bayağı sovduruyor. Japasite teknik yetenek vs var ama devamlilik yok.

Bu saçma yönetim Semih'ten daha iyi bir stoper alamayacağına göre Chedjou'nun oynaması daha hayırlı olur

Geri
Üst Alt