Üye Görüşü Chedjou Yokken Savunma Hattı

Başakşehir'den Yalçın alınmalı kuşkusuz harika bir defans hattımız olur

Telles defansta iyi degil ve ayni zamanda ileri cikislari da etkisiz. 100 tane bindirme ve orta yapiyor ama hicbiri takim arkadaslarina gelmiyor.

Gokhan zan tecrubesi ile cok faydali olurdu 8jk macinda. Ama adami silip attilar sanki cok iyi yerli topcularimiz varmis gibi.

yabancı sınırı kalkacak ama hemen başlayacağını sanmıyorum yeni sezon itibari ile başlar muhtemelen sınırlama olmassa yabancı alınır zaten oraya.
Ben sınırın komple kalkacağına inanmıyorum daha. Kendimi de pek umutlandırmıyorum bu konuda. Bu TFF denen lanet kurumdan her pislik beklenir.

I am the one who knocks!

Chedjou zaten olmamalı, devre arası satılıp yerine kesici, lider bir stoper alınmalı. Yanındada H.Balta oynar. Sol bek olarak keza Telles satılıp daha deneyimli ve defans yapmasını bilen bir bek alınmalı.

Gökhan Zan' a, Terim zamanı da dahil olmak üzere, oynadığında eldekilerden çok daha yeterli bir stoper görüntüsü vermesine rağmen, haksızlık edildiğini düşünüyorum. Şimdi de Hamza Hoca kendisini yok sayıyor. Bu saatten sonra artık şans verilmese de olur, yaş oldu 34...

Koca ülkede aileler çocuklarının futbolcu olması için böylesine çırpınırken ve altyapı tesisleri geçmişe kıyasla çok daha iyi hale gelmişken; senede üç tane bile ilerde top class seviyeye aday görülebilecek futbolcu çıkmaması, üzerinde ciddi bir akademik çalışma gerektiriyor gibi geliyor bana (Türkiye Futbol DirekTOR' unun başarılı çalışmalarını heyecanla bekliyorum!)...En vahimi de stoper mevkii; Bülent Korkmaz-Alpay Özalan, futbol adına Allah vergisi yeteneklerden çok az nasip almış adamlar olmasına rağmen oldukça iyi seviyeye gelebilmişlerdi; şimdi onları mumla arıyoruz adeta ...

Serdar Aziz' in alınmasını hiç istemiyorum, hata yapmaya ve kart görmeye bu kadar meyilli bir adam eksik olsun...Uğur Demirok, hem hava toplarında, hem de orta saha menşeyli oluşunun etkisiyle top kullanmada iyi bir stoper, yaşı da ideal. Tek ve önemli handikapı, ağır oluşu. Bulunanın iyisi gözüyle ve makul bir bedelle alınması uygun olacaktır...Esas beklentim, Koray' ın artık yavaştan ilk 11 oynama şansını bulması ve değerlendirmesi...

Gökhan Zan' a, Terim zamanı da dahil olmak üzere, oynadığında eldekilerden çok daha yeterli bir stoper görüntüsü vermesine rağmen, haksızlık edildiğini düşünüyorum. Şimdi de Hamza Hoca kendisini yok sayıyor. Bu saatten sonra artık şans verilmese de olur, yaş oldu 34...

Koca ülkede aileler çocuklarının futbolcu olması için böylesine çırpınırken ve altyapı tesisleri geçmişe kıyasla çok daha iyi hale gelmişken; senede üç tane bile ilerde top class seviyeye aday görülebilecek futbolcu çıkmaması, üzerinde ciddi bir akademik çalışma gerektiriyor gibi geliyor bana (Türkiye Futbol DirekTOR' unun başarılı çalışmalarını heyecanla bekliyorum!)...En vahimi de stoper mevkii; Bülent Korkmaz-Alpay Özalan, futbol adına Allah vergisi yeteneklerden çok az nasip almış adamlar olmasına rağmen oldukça iyi seviyeye gelebilmişlerdi; şimdi onları mumla arıyoruz adeta ...

Serdar Aziz' in alınmasını hiç istemiyorum, hata yapmaya ve kart görmeye bu kadar meyilli bir adam eksik olsun...Uğur Demirok, hem hava toplarında, hem de orta saha menşeyli oluşunun etkisiyle top kullanmada iyi bir stoper, yaşı da ideal. Tek ve önemli handikapı, ağır oluşu. Bulunanın iyisi gözüyle ve makul bir bedelle alınması uygun olacaktır...Esas beklentim, Koray' ın artık yavaştan ilk 11 oynama şansını bulması ve değerlendirmesi...

Gökhan Zan as sayida mac oynayinca siritmiyor pek fazla, ama üst üste oynatabilecegin bir oyuncu degil. Mancini bir ara oynatti, sonra adam bir sakatlandi birdaha dönmedi. Gökhan icin saglikli bir yorum yapmak zor, adami son 8 yilda galiba üst üste 15 mac oynarken görmedim. Kendine iyi bakiyor profesyonel, ama ilginc bir sakatlik sorunu var.

Yazdiklarimi kontrol etmek icin profiline göz attim... Kariyerinde daha 15 mac üst üste oynamamis adam...

Leistungsdaten - Gökhan Zan - Transfermarkt

Ben sınırın komple kalkacağına inanmıyorum daha. Kendimi de pek umutlandırmıyorum bu konuda. Bu TFF denen lanet kurumdan her pislik beklenir.

I am the one who knocks!

sınır kalkarsa seneye yabancı stoper gelir ama devre arası ne kadar beğenmesekte yerli bir stopere mutlaka ihtiyaç var chedju afrika kupasına gidiyor mutlaka stoper almamız lazım.

Başlik: Ched yokken savunma hatti

cevabim: yok öyle bir hat

bu kara oğlan nasıl neler yapıyor bilen var mı ?

alalım mı defansa oynatsak ilaç olur mu ?

serdar-tasci-234.jpg

Gökhan Zan as sayida mac oynayinca siritmiyor pek fazla, ama üst üste oynatabilecegin bir oyuncu degil. Mancini bir ara oynatti, sonra adam bir sakatlandi birdaha dönmedi. Gökhan icin saglikli bir yorum yapmak zor, adami son 8 yilda galiba üst üste 15 mac oynarken görmedim. Kendine iyi bakiyor profesyonel, ama ilginc bir sakatlik sorunu var.

Yazdiklarimi kontrol etmek icin profiline göz attim... Kariyerinde daha 15 mac üst üste oynamamis adam...

Leistungsdaten - Gökhan Zan - Transfermarkt

''İyi de olsa oynatmayayım, üstüste 15 maç oynayamaz bu adam'' diye düşündükleri için oynatmamışlar gibi yazmışsın; böyle bir bakış açısı, eldeki diğerleri sürünür durumda olduğu için kabul edilemez. Üst üste 15 maç oynayabilen Selçuk-Burak gibi üç-beş futbolcu ancak vardır ki o ikisinin performansı da malum!...

Adamın kronik bir sakatlıktan dolayı sık sık omzu çıkardı, sonunda ameliyat oldu ve bu durum ortadan kalktı. Ondan sonrakiler, her futbolcunun yaşadığı basit ve kısa süreli sakatlıklardı. TD lerimiz Cris-Burdisso gibi saçmalıklarla puan ve vakit kaybetmek yerine Gökhan' a pekala şans verebilirlerdi; varsın on maçın sekizinde oynasın...

Yeri geldiği için değindim, yoksa ille Zan oynasın derdinde olmadığım anlaşılmıştır. Ama her zaman olduğu gibi, ufak bir toz konduruldu diye olsa gerek, malum şahsı koruma refleksin çalışmış yine!:)...

''İyi de olsa oynatmayayım, üstüste 15 maç oynayamaz bu adam'' diye düşündükleri için oynatmamışlar gibi yazmışsın; böyle bir bakış açısı, eldeki diğerleri sürünür durumda olduğu için kabul edilemez. Üst üste 15 maç oynayabilen Selçuk-Burak gibi üç-beş futbolcu ancak vardır ki o ikisinin performansı da malum!...

Adamın kronik bir sakatlıktan dolayı sık sık omzu çıkardı, sonunda ameliyat oldu ve bu durum ortadan kalktı. Ondan sonrakiler, her futbolcunun yaşadığı basit ve kısa süreli sakatlıklardı. TD lerimiz Cris-Burdisso gibi saçmalıklarla puan ve vakit kaybetmek yerine Gökhan' a pekala şans verebilirlerdi; varsın on maçın sekizinde oynasın...

Yeri geldiği için değindim, yoksa ille Zan oynasın derdinde olmadığım anlaşılmıştır. Ama her zaman olduğu gibi, ufak bir toz konduruldu diye olsa gerek, malum şahsı koruma refleksin çalışmış yine!:)...

Sende herseyden onu cikartiyorsun... Merak etme Göhan Zan ile ilgili ne denildigini de iyi biliyoruz... Ben Gökhan´i severdim ama bizi nasil malum oyuncular kanser ettiyse, Gökhan zamaninda BJK´lileri beter etmis bir oyuncudur. Semih zamaninda gelip Gökhan´dan da Servet´den formayi kapti. Semih´i yerin dibine sokan taraftar, Gökhan´i madara eder. Chedjou ve Semih biraz daha cabuk, ve atletik olmalarina ragmen bu sezon birakilan acik alanlardan dolayi zorluk cekiyorlar... Rijkaard, Mancini, Prandelli, Terim hic biri Gökhan Zan´i kullanmadi dogru dürüst. Bir nedeni vardir heralde, adami bulunmaz hint kumasi ilan etmeye gerek yok. Hem sakatlik sorunlari var, hemde kalitesi belli... Bu sakatlik sorunlari olmasaydi belki daha iyi bir oyuncu olabilirdi günümüzde...

Terim´in üzerine almadim bile, calistigi iki sene boyunca ligin en basarili savunma hattina sahiptik. Gidip 20 yasindaki Semih´i oynatti. Terim´i olayin icine sokman bile sacma bana göre. Terim geldiginde Gökhan Zan banko oynadi takimda, ama formayi Semih´e kaptirdi 9-10 mac icinde... Dany varken Burdisso olayina girmek gereksizdi, ama sen Gökhan Zan´a bel baglayip bir sezona giremezsin. Semih, Ujifalusi, Dany, Zan ile 4 tane savunma oyuncumuz vardi... Bir savunma oyuncusu sakatlandi, ve gidip tecrübeli ve bonservisi olmayan Cris alindi... Gökhan o sezon yine Cris´den fazla mac yapti, ama biri müzmin sakat, digeri iki kere baglarini koparmis, biri de devsirme 3 tane stoper ile sezona girilemezdi zaten.

20 yasindaki Semih kazmasini oynatacagina keske 30 yasinda Servet ve Zan´i oynatsaydi ozaman... Servet ve Zan´i üst üste koydu Semih daha 20 yasinda, ama savunmanin sadece defans oyunculardan ibaret olmadigini anliyamadi halen bu taraftar... Yeni hedef Semih oldu heralde... Mancini döneminde bile savunmamiz kötü felan degildi... Terim ve Mancini döneminde zaman zaman ihtiyac duyuldugunda iyi performans göstermistir Zan.

Yani su an Zan´a sans vermek belki dogru olabilir, cünkü Semih formsuz ve yabanci siniri bir dert. Ama Gökhan o pozisyon bilgisi ve agir vücudu ile Hamza hocanin hücum oyununda nasil yer bulacak beni onu kavriyamadim. Su an bir Gökhan ihtiyaci olabilir, ama adam sisteme uymuyor. Ne Terim nede Hamza hocanin hücum felsefesine topu oyuna sokamayan, pozisyon bilgisi zayif arti hantal bir oyuncu kolay kolay oynamaz... Zora düsmedigi sürece Hamza hoca onu oynatmaz.

Son düzenleme:
Koray veya Emre Can oynamali .Gökhan'a bu günden sonra güvenlilmez

-----------------------------------------muslera---------------------------------

----sabri------------------koray--------------------hakan--------------telles-----

------bruma----------------------melo------------emre çolak-----------olcan-----

----------------------------------------sneijder----------------------------------

-------------------------------------------umut----------------------------------

Geri
Üst Alt