Chedjou'dan Dudak Uçuklatan Ücret!

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
5099214.jpg

Galatasaray'ın göndermek istediği Aurelien Chedjou, Trabzonspor ile masaya oturdu, sarı kırmızılılardan aldığı yıllık ücreti talep etti.

Fransa ve Avrupa’nın diğer ülkelerinden gelen teklifler Chedjou’nun Galatasaray’da kazandığının yanından geçmezken, Trabzonspor devreye girdi. Kamerunlu stoper Karadeniz ekibi ile masaya oturdu, isteklerini sıraladı. Artık son karar Trabzon’un.

Galatasaray sezon sonunda kontratı bitecek olan Aurelien Chedjou’yu göndermek için elinden geleni yapıyor... Kamerunlu oyuncunun menajeri ile yapılan görüşmelerde kontrat uzatılmayacağı ve bu nedenle de kendisine kulüp bulması istenirken gelen tekliflerden henüz bir sonuç çıkmadı...

Sarı-kırmızılılar Afrika Kupası maçlarının ardından yolları ayırmayı istediği ve satış listesine koymayı planladığı oyuncu Afrika Kupası’na çağrılmayınca bir anda boşta kaldı. Takımı ile Antalya kampına gitmeyen ve bu nedenle de para cezası alması gündemde olan Kamerunlu için Trabzonspor fırsatı ortaya çıktı.

Galatasaray'dan yıllık 2.2 milyon Euro alan Chedjou, başta Fransa olmak üzere Avrupa ülkelerinden gelen teklifleri beğenmezken Katar’da bile aradığı ücreti bulamadı. Sezon sonuna kadar takımda kalması halinde yarı dönem için 1.1 milyon Euro ödemesi gereken G.Saray yönetimi oyuncuyu göndermek için tüm imkanlarını seferber ederken Trabzonspor, oyuncunun menajeri ile masaya oturdu.

Bordo-mavililer, teknik direktör Ersun Yanal’ın da isteği ile Kamerunlu stoperi takıma katmak için görüşmelere başlarken ortaya çıkan ilk rakamlar görüşmelerin ağır ilerleyeceğinin de kanıtı oldu.

GALATASARAY BEKLEMEDE!

Yeni sözleşmesini 3 yıllık yapmak istediğini Trabzonsporlu idarecilere aktaran Chedjou’nun menajeri, yıllık ücret olarak ise G.Saray’dan kazandıklarını yani 2.2 milyon Euro’yu talep etti. Ancak bu ücreti fazla bulan Karadeniz ekibi pazarlık masasından kalkmasa da ilk iştahını kaybetmiş durumda.

Başka takımlarda istediği rakama ulaşmayan Chedou’nun bu isteği fazla olsa da taraflar masayı terketmedi... G.Saray ise şimdilik sessizce beklemede...

Şampiy10

En cok ucreti bizim gibi salaklar verir. Bulamaz boyle bol keseden oyunculara para veren takim bu yetenekle hic bulamaz. Iki senedir bizi hasta etti.

çok uzatmayın her zamanki gib 2 milyonunu biz ödeyelim %10'u da trabzon ödesin..

Bu saaten sonra 3 yillik anlasmaya kim sana senelik 2.2milyon verecek ched biraz mantikli ol ebouenin sonunu gördük oda gitmedi koca sezon yatti ortada kaldi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

oynadığın lig türkiye ligi rakiplerin belediye takımı ama futbolcuların aldığı para sanırsın la ligada oynuyorlar bu futbolcuların para talebinden ziyade etrafta dolaşan komisyoncu bozuntularının sebebiyet verdiği bir durum.

Aslında durumun özeti şöyle ben galatasaray taraftarı yetenekli bir genç yeteneğim bana galatasaray teklif yapsa ve ben desem ki galatasarayda oynamak benim en büyük hayalim bana 200 bin verseler yeter, yeter ki alsınlar beni desem bile bu mümkün değil bana en az 2 milyon verecekler ki o pastadan birileride nasiplenecek.

Ortak bir yol bulup kurtulalım Chedçu'dan

Valla başımızda iyi yöneticiler olsa şu adamdan 2*2.5 milyon euro bonservis elde etmek zor değil

Bu Afrikalıların alayı karaktersiz, vizyonsuz. Eboue, bu. Disiplin sorunları var. Son senesine kalmadan elden çıkarmak lazım bunları.

Sen adama 700 bin euro cezayi söyleyip kesmezsen eğer adam da kalan parasını almak için hiç bir teklifi kabul etmez.

SARI-KIRMIZI!

Bence adam haklı. Bir futbolcu Trabzon'a niye gitmek istesin ki.

Trabzon olayı değil Chedjou zaten bozuk karakterli bir adam.

Sözleşmesinin son senesi diye sabote eden isteksiz oynayan adam kendisi.

Aksine değerini korumak için en fazla aşılması gereken sezonda daha da rezillesiyor.

Geri
Üst Alt