GSC Portal Chedjou'dan Prandelli'ye Sert Eleştiri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basbaya sallama bir haber işte.

Bu konudan bağımsız, chedjou çok karakterli çocuk :)

İyi bir TD olabilir ilerde diye düşünüyorum.

prandelliden çok umutluydum ama ipleri oyuncuların eline bırakan bi hocanın başarılı olması çok zordur. prandelli radikal tavırlar beklediğim bi hocaydı ama küsmesinler diye selçuk ve burak ı bu rezil performanslarıyla bile yedeğe çekemeyen bi hoca oldu. liderlik radikal olmayı gerektirir, yoksa takıma hükmedemezsin.

Gol sevinci bile abartıydı.

sonra biz neden bu durumlardayiz, düne kadar Lavezzi geliyordu inandiniz, simdi de bunlara, bence gidin fener taraftari olun

Yalan haber yaa şaşırttılar iyice nasıl kötüleriz diye.

Bu tarz demeçler hoş değil de bu haber bahse girerim doğru değildir.

harika yorum yapmış anderlecti ne olursa olsun yenmeliydik bir daha İtalyan ekolünden uzak durmak lazım kimyamız uyuşmuyor

inanirim. Italyan ekolü korkak ve garantici bir ekoldür. 27 yasinda oyuncular icin daha pismesi lazim denir. Bu kafayla italyanlarin dibe vurmasi kesin. vurdular da zaten.

Bu habere inanip ciddi yorum yapanlara guluyorum. :)

bir habere inanıp demediğimizi bırakmıyoruz...
sonra o kadar kendimizi kaptırıyoruz ki haber yalan çıktığında bile yalan olduğuna inanmaz oluyoruz...

böyle de acaip bir milletiz biz :)

Hocanın açıklamalarını iyi dinleyin ve okuyun. Prandelli son dakikada gelen gol ile şimdi "TAKIM" olduk dedi. Geçen sene feneri hatırlayın. 90+'larda alıyordu maçları. Buna değindi. Hemen medyaya inanın. HEMEN.

Golden sonra havaya sıçrayışını gözümün önüne getirdikçe bu habere daha da inanasım geliyor. ;(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt