GSC Portal Chedjou'dan Prandelli'ye Sert Eleştiri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Camfoot cok saglam bir Kaynak, bence yalan haber degil. Evinde Anderlechte karsi beraberlik icin bu kadar sevinen TD'dan hersey bekliyorum.
BxrxCmmCAAAbLlU.jpg

Prandelli cok efendi bir Adam, saygim sonsuz. Ama bana göre Mancini'dan daha iyi bir TD degil, hatta daha kötü bir TD bile.
Takimda Sistem yok, Hirs yok, Ruh yok, Motivasyon yok, 2 Yildir sahada hic bir sey yapmayan Selcuk Inan hala her hafta Ilk 11'de.
Kisaca: Hic ama hic bir sey degismemis ve Chedjou su anda formda olmasaydi hala her mac en az iki gol yerdik.

Bastan beri söyledim, bu Takima TUCHEL gibi bir TD lazim. Modern futbolu oynatan, oyuncularla sicak kanli, hirsli ve basariya ac, genc bir TD. Klopp'la birlikte Almanyanin en iyi TD'dan bahsediyoruz. Bu Yil bütün Teklifleri redetti (Schalke,Hamburg,Fulham) cünkü 1 Yil ara vermek istedi, Sezon Sonunda serbest kaliyor. Benim Hala Umudum Var.
Sezon Sonunda: Prandelli OUT, THOMAS TUCHEL IN. O yüzden: #ThomasTuchel4Galatasaray

klopp_tuchel_389.692389_r.jpg

Ekli dosyalar

• klopp_tuchel_389.692389_r.webp
    klopp_tuchel_389.692389_r.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 48
Böyle saçma sapan haberleri konu diye açmayalım lütfen.

Tapa

Ya adam gerizekalı mı böyle bir şey yaşansa bile çıkıp bunu gazetecilere anlatsın.

yahu sampıyonlar lıgınde son dakıkada gol atmıssın yenılsen cogu sey bıtecektı belkı de sonuncu bıterecektın tabıkı sevınceksın ne var bunda...gole sevınmeyen adamı ıstemem asıl gecen sene mancını gıbı ayak tabanlarını gosterıp uzanıp otursun mu yapmayın destek olmak gerek bu adama

Vizyon sahibi başkanın vizyonu olmayan TD seçimi futboldan ne kadar anladığını gösteriyor. Daha önce de hiç anlamiyordu lakin anlayanlari yanında tutuyordu.

Chedjou'nun biraz iyi oldugunu gördüler. Onun üstünden yalan haber uyduruyorlar. İnanmayin böyle safsatalara.

Kafayi takmis Tuchel'e, boyle sacma sapan konulari cok goruruz artik.

Adam haklı
Prandelli de şaşırmış
Halimiz hiç iç açıcı değil

Bizi karıştırmak isteseydim, tam da böyle bir haber yapardım.

Prandellinin eyyamcı açıklamaları hoşuma gitmiyor Vahid hoca forever adam dürüst prandellininde öyle olacağını zannediyordum en azından mancini bile daha samimi ve gercekciydi

Prandelli ve italyan zihniyetinde Beraberlik kötü sonuç değildir.
Tıpkı İtalyada 2.lik başarı sayıldıgı gibi.

Bu yüzden basbas bagarıyorum italyan ekolü türk futboluna gitmez. Durarak futbol sete set hucum rakibe top yaptıran anlayış 3 büyüklerde işe yaramaz.

Hocanın bu anlayışı üstüne takımın ilk 11 inin 30+ ortalamaya sahip olması nedeniyle ben 2-3 yıl GS dan birşey beklemiyorum

Italyan anlayisi gitmiyor, takim korkak oynuyor diye Lucescu'yu yolladik. On yil sonra cikan bir icsavas umudumuz oldu. Iki ay sabretmek cok zor degil mi. Sanki cok alternatif var da piyasada her antrenorun kellesini istiyorsunuz iki mactan sonra.

Prandelli ve italyan zihniyetinde Beraberlik kötü sonuç değildir.
Tıpkı İtalyada 2.lik başarı sayıldıgı gibi.

Bu yüzden basbas bagarıyorum italyan ekolü türk futboluna gitmez. Durarak futbol sete set hucum rakibe top yaptıran anlayış 3 büyüklerde işe yaramaz.

Hocanın bu anlayışı üstüne takımın ilk 11 inin 30+ ortalamaya sahip olması nedeniyle ben 2-3 yıl GS dan birşey beklemiyorum
söyledikleriniz acı ama maalesef gerçek aynen katılıyorum halbuki mancini ilk geldiğinde karizmatik marka hoca geldi diye inanılmaz umutlanmıştım onun için geç geldi dedik kadroyu o kurmadı dedik ama prandelli geldi takımda en ufak bir değişiklik yok üstelik mancini ile en azından kendi evimizde gerçekten kraldık rakip takıma baskı kuruyorduk hem ş.liginde hem de ligde ama bu özelliğimizi de kaybetmiş göründük son maçta :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt