- 15 Nisan 2010
- 19.474
- 3.989
- 1.618
Ya Terim ya ölüm allahalalalalalalakahaallahalaahlaUnutulmuş mu fatih terimi unutmak galatasaray tarihini unutmaktır
Tapa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Terim ya ölüm allahalalalalalalakahaallahalaahlaUnutulmuş mu fatih terimi unutmak galatasaray tarihini unutmaktır
Bir süre coins alınmaz fiyatlar uçuk en iyisi fifa points lakin o da pahalı yav 3 kart için 5 Euro, UT edition almak lazım
söyledikleriniz acı ama maalesef gerçek aynen katılıyorum halbuki mancini ilk geldiğinde karizmatik marka hoca geldi diye inanılmaz umutlanmıştım onun için geç geldi dedik kadroyu o kurmadı dedik ama prandelli geldi takımda en ufak bir değişiklik yok üstelik mancini ile en azından kendi evimizde gerçekten kraldık rakip takıma baskı kuruyorduk hem ş.liginde hem de ligde ama bu özelliğimizi de kaybetmiş göründük son maçta![]()
kaynak a spor
topigi acan arkadas kac aydir tuchel dilolugu yapiyor sasirmadim bu konuyu onun acmasini
bin beşyüz tane imza atarım şuna hemde öyle böyle değil ama deyince kabahatli oluyosun işteSiz ne salak taraftarlarsiniz yahu. Zaten karisik olan Galatasaray'i daha da karistirmak icin gunden gune yeni yalan haberler turetiyor Aziz'in medyasi ve siz de bunlara inanarak prim yaptiriyorsunuz. Dahasi; Chedjou, ne Terim doneminde ne de Mancini doneminde suan Prandelli ile birlikte oynadigi topu oynamadi. Ustune bir de yaninda CL basin toplantisi duzenledi. Bu habelere inanip prim yaptirmak icin özürlü olmak bile yetmez, bilginize.
Hocaya mal diyip aynısı kendine denince raporlamak ???
{taptap©}