GSC Portal Chedjou'dan Prandelli'ye Sert Eleştiri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou´nun mactan sonra aciklamalari carpitilmis. "Takim arkadaslarim sevindi, ama ben sevinemedim bir beraberligi" gibi bir söz söylemesti. Kast ettigi = Galibiyet golü atmiscasina sevinen Burak ve taraftara üclü cektiren Felipe Melo. Öbür oyuncular ne yapti bilemiyorum.
Golden sonra Prandelli hepsinden daha çok sevinmiş. Adam bildiğin havalara uçmak deyiminin canlandırmasını yapmış. Chedjou böyle bir laf ettiyse bu laf hocaya da gider. Çarpıtma neresinde bunun?

Golden sonra Prandelli hepsinden daha çok sevinmiş. Adam bildiğin havalara uçmak deyiminin canlandırmasını yapmış. Chedjou böyle bir laf ettiyse bu laf hocaya da gider. Çarpıtma neresinde bunun?

"Takım mutlu çünkü evimizdeki bir yenilgi iyi olmazdı. Son dakikada gelen gol takımı mutlu etti ama hocamızın memnun olduğunu düşünmüyorum. Ben de memnun değilim. Tabii ki puansız ayrılmaktansa puan almak önemli ama 3 puan her zaman daha iyi"

Chedjou: 'Takım mutlu ama ben mutlu değilim' - Spor Aslan - Türkiye'nin En İyi Galatasaray Spor Sitesi

Mac sonu aciklamasi buydu, bence bu sözler carpitilmistir... Adam daha bir hafta öncesinde Mancini´yi elestirip, Prandelli´yi övmüstü.

---------------------------

"Takım mutlu çünkü evimizdeki bir yenilgi iyi olmazdı. Son dakikada gelen gol takımı mutlu etti ama hocamızın memnun olduğunu düşünmüyorum. Ben de memnun değilim. Tabii ki puansız ayrılmaktansa puan almak önemli ama 3 puan her zaman daha iyi"

Chedjou: 'Takım mutlu ama ben mutlu değilim' - Spor Aslan - Türkiye'nin En İyi Galatasaray Spor Sitesi

Mac sonu aciklamasi buydu, bence bu sözler carpitilmistir... Adam daha bir hafta öncesinde Mancini´yi elestirip, Prandelli´yi övmüstü.

---------------------------

Hocasının memnun olmadığını düşünüyormuş madem o vakit bu adam niye danalar gibi sevindi o gole? Chedjou'ya söylesinler maçın tekrarını bir izlesin.

Hocasının memnun olmadığını düşünüyormuş madem o vakit bu adam niye danalar gibi sevindi o gole? Chedjou'ya söylesinler maçın tekrarını bir izlesin.

Bilemem kardes bu konuda yorum yapamam. Sadece mantiksiz buldum banko oynatan hocasini elestirmesini, o yüzden yukardakine benzeyen bir aciklama aradim ve paylastim.

Hemde sen niye istiyorsun Prandelli´yi elestirmesini, takim icinde kaos mu istiyorsun kardes. ? :P

Bilemem kardes bu konuda yorum yapamam. Sadece mantiksiz buldum banko oynatan hocasini elestirmesini, o yüzden yukardakine benzeyen bir aciklama aradim ve paylastim.

Hemde sen niye istiyorsun Prandelli´yi elestirmesini, takim icinde kaos mu istiyorsun kardes. ? :P
Yahu Ched Prandelli'yi eleştirse bana ne faydası var Adem? :) Sevinenleri eleştirip Prandelli'yi savunduysa gerçeklerden mahrum kalmış yavrucak, aydınlanmasında fayda var diyorum. Eleştirme konusuna gelirsek, Prandelli bu konuda eleştiriyi hak ediyor, biz de fazlasıyla eleştiriyoruz zaten.

Yahu Ched Prandelli'yi eleştirse bana ne faydası var Adem? :) Sevinenleri eleştirip Prandelli'yi savunduysa gerçeklerden mahrum kalmış yavrucak, aydınlanmasında fayda var diyorum. Eleştirme konusuna gelirsek, Prandelli bu konuda eleştiriyi hak ediyor, biz de fazlasıyla eleştiriyoruz zaten.

Saka yaptim sadece. Eger oyuncularimiz hocamizi elestiriyorusa medyada bu cok kötü bir alamettir. Sneijder nefret ettigi halde, gidene kadar agzini acamadi Van Gaal ile ilgili sonra "rahatladik" dedi ama rezil oldular ceklere karsi. Teknik Direktör otorteyi saglamak zorundadir, Prandelli bunu yapabilecek kapasitede. Ama 1 senede 3. Teknik Adam´i getiren Yönetim, bu konuda teknik adamin elini zayiflatti zaten.

Chedjou konusunda hakli olabilirsin, lakin teknik adami elestiremez kolay kolay. Teknik Adamamiz da mutlu olmadi deyip, acik acik eyyam yapti. Ama ben Teknik Adami fazla sevindi diye elestirmem, her teknik adamin bir tarzi vardir.

Son düzenleme:
Saka yaptim sadece. Eger oyuncularimiz hocamizi elestiriyorusa medyada bu cok kötü bir alamettir. Sneijder nefret ettigi halde, gidene kadar agzini acamadi Van Gaal ile ilgili sonra "rahatladik" dedi ama rezil oldular ceklere karsi. Teknik Direktör otorteyi saglamak zorundadir, Prandelli bunu yapabilecek kapasitede. Ama 1 senede 3. Teknik Adam´i getiren Yönetim, bu konuda teknik adamin elini zayiflatti zaten.
Haklısın da Adem, Prandelli'nin son dakikada gelen beraberliğe bu şekilde sevinmesi benim kanıma dokundu açıkçası. O fotoğrafı gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm. Bu kadar mı düştük yahu biz? Anderlecht bize göre çok daha tecübesiz bu arenada, rezil bir futbolun ardından zor bela 90 artı bilmem kaçıncı dakikada gol atıyoruz, benim içim kan ağlıyor o esnada, ekran karşısında krizlere giriyorum, etmediğim küfür kombinasyonu kalmamış. :mad: Forumda bir bakıyorum bu adam sanki CL winner olmuş gibi havalara uçmuş, fotoğrafları boy boy. Kimse kusura bakmasın, kepazelik demeye dilim varmıyor, bu bize hiç yakışmıyor. Böyle olmamalı.

Haklısın da Adem, Prandelli'nin son dakikada gelen beraberliğe bu şekilde sevinmesi benim kanıma dokundu açıkçası. O fotoğrafı gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm. Bu kadar mı düştük yahu biz? Anderlecht bize göre çok daha tecübesiz bu arenada, rezil bir futbolun ardından zor bela 90 artı bilmem kaçıncı dakikada gol atıyoruz, benim içim kan ağlıyor o esnada, ekran karşısında krizlere giriyorum, etmediğim küfür kombinasyonu kalmamış. :mad: Forumda bir bakıyorum bu adam sanki CL winner olmuş gibi havalara uçmuş, fotoğrafları boy boy. Kimse kusura bakmasın, kepazelik demeye dilim varmıyor, bu bize hiç yakışmıyor. Böyle olmamalı.

Yukarida yazdigim gibi Teknik Adami tarzindan dolayi ben kisisel olarak elestirmem. Aykut Kocaman pasif oldugu icin elestirildi, Fatih Terim Manisa macini cevirdikten sonra asiri sevinc gösterisi yapti diye elestirildi. Sonra Mancini ayak ayak üstüne atip, maci kayde almiyormus gibi geriye yaslandigi icin elestirildi. Lakin herkezin izleyicigi rahatsiz edebilecek tripleri olabilir, sana bu batar, baskasina baska birsey...

Senin ve bircok taraftarin sinirini anliyabiliyorum, lakin bazen bende kendimi kaptiriyorum böyle konularda.

Son düzenleme:
Taraftarin kendisi sevindi ve Melo'ya 3'lu cektirdi. Ve senin o kadar yazdigin sey bulut olup kayboldu. Zaten 2002'de 0-0 biten bi Nantes maci vardi, gurubumuzun en zayif halkasi olarak gozukuyordu ama lider cikmisti. Oynanan oyuna bakarak sonuctan memnundu cogu kisi. Ha bi de Roma maci vardi. Yas 32 ama sen yine de hatirlamazsin bunlari.

Bi de Gokhan Zan'in roportajini koymus milleti gaza getirmek icin. :) Alo, ben Sami Yen'e tirmanarak giren cocuklardandim, bana Galatasaray'liligi anlatma. Sana Galatasaray'i anlatsam diz coker not almaya baslarsin.

Bu konuyu nasıl senin Galatasaraylılığına bağladın pes doğrusu.
Ben sana Galatasaraylılığı anlatmam Mete eminim iyi bir Galatasaraylısın, ama senin futbol'dan anlamadığını sağır sultan duydu bu forumda.

Hani bir konu vardı hagi büyük teknik direktör fln. diyordun seninle baya yazışmalarımız olmuştu.
Yada Sarpinho'yu öven postların vardı.

Neyse fazla konuyu saptırmak istemiyorum.
Ben beraberliğe sevinmedim hatta gole bile sevinemedim çünkü çok sinirliydim.

O gün oynanan oyun olsun ruhsuzluk olsun oyun şablonu olsun bize yakışmadı.
Savaşırsın didinirsin direnç gösterirsin ama şansız bir golle yenilirsin sonra futbolcularını tebrik edersin eyvallah.

Ama bu futbolla sırf son dakikada beraberliği yakaladılar diye sevinilmez.

Biz Avrupaya nam salmış bir kulübüz bize o günkü duruş hiç yakışmadı.

BlueTapa

Bu konuyu nasıl senin Galatasaraylılığına bağladın pes doğrusu.
Ben sana Galatasaraylılığı anlatmam Mete eminim iyi bir Galatasaraylısın, ama senin futbol'dan anlamadığını sağır sultan duydu bu forumda.

Hani bir konu vardı hagi büyük teknik direktör fln. diyordun seninle baya yazışmalarımız olmuştu.
Yada Sarpinho'yu öven postların vardı.

Neyse fazla konuyu saptırmak istemiyorum.
Ben beraberliğe sevinmedim hatta gole bile sevinemedim çünkü çok sinirliydim.

O gün oynanan oyun olsun ruhsuzluk olsun oyun şablonu olsun bize yakışmadı.
Savaşırsın didinirsin direnç gösterirsin ama şansız bir golle yenilirsin sonra futbolcularını tebrik edersin eyvallah.

Ama bu futbolla sırf son dakikada beraberliği yakaladılar diye sevinilmez.

Biz Avrupaya nam salmış bir kulübüz bize o günkü duruş hiç yakışmadı.

BlueTapa
Evela şunu belirtmeliyim ki, futbol bilgim konusunda kimin ne düşündüğü zerre kadar umurumda olamaz. Çok saçma bişey yani. Hagi için hala büyük teknik direktör diyorum. Kendime has nedenlerim var elbette. Zamanında herkese de ağzının payını vermiştim bu konuda. İddialıysan sen de o zaman herkes gibi çıkacaktın karşıma ve yazacaktın savundukarını. Tek başıma 40-50 kişiyi teker teker harcamıştım sorunsuz. Mustafa Sarp için de, topu topu bir postum var galiba kendisini öven. Aslında tam övmek de değil. Ayhan'dan daha iyi olur gibi bişey demiştim galiba daha heniüz gelmeden. Al birini vur ötekine. Anderlecht maçının sonucuna ben şahsen sevinmedim. Gole de sevinmedim açık olmak gerekirse. Burak'ın atmasına hiç mi hiç sevinmedim. Benim bu konuya bakış açım farklı. Prandelli'nin maç esnasındaki sevinci heyecanını gösterir. Bu çok önemli ve aynı zamanda da olumlu. Ama soyunma odasında seviçten çıldırmış vs. falan bunlar medya yalanı ve ancak salakların inanacağı haberler.

Su Mustafa Sarp konusuna deginmek istiyorum Mete Alparslan onun ile ilgili iyi oyuncu demis olabilir. Lakin, Alman forumlarinda bile o ilk 7-8 hafta "Gizli kahraman Sarp", "Yilin Transferi Mustafa" diyenler vardi. Baris, Ayhan ve Mustafa Galatasaray´in seviyesini yükseltecek oyuncular asla olmadilar, ama kocaman bir takimin sportif anlamda cöküsünü döndürüp, döndürüp üc tane futbolcuya baglamak bana göre futbol cehaletidir. Yanlis Teknik Adam, yanlis transfler ve takim icindeki uyumsuzluk bunlara neden olmustur... Baska bir cok neden de sayilabilir... Ama o dönem zamaninda basimi cok agritigi icin oralara derinleme dalmak istemiyorum.
Suanki hedef ise Burak ve Selcuk´tur... Takim halindeki kötü oyunun sorunu iki tane futbolcu ise, bu futbol dedigimiz oyun, cok basit bir oyun olurdu.

Oyunculari savunuyorum sanmayin, ama kutuplasmis algilardan birazcik olsun kurtulun.

İyi oyuncu dememiştim galiba. Ayhan'dan daha iyi olur ya da daha yararlı olur gibi birşey demiştim. Aslında kısmen haklı da çıktım. Duran toplardan baya gol atmıştı. Mustafa Sarp'ı savunan Serhat Türkel diye bir çocuktu. Türkiye'nin en iyi b2b oyuncusu falan demişti galiba. Herneyse yahu, alakasız bir konuyu Mustafa Sarp'a, HAGI'ye falan çekmek; diyecek lafı olmadığında kıvırmaktır.

Üstelik ben Mustafa Sarp'ı değil de Barış Özbek'i baya zaman savunmuştum. Ne yani kendimi uçurumdan falan mı atayım bunun için? :) Bazıları sanal ortamı çok fazla ciddiye alıyor.

Evela şunu belirtmeliyim ki, futbol bilgim konusunda kimin ne düşündüğü zerre kadar umurumda olamaz. Çok saçma bişey yani. Hagi için hala büyük teknik direktör diyorum. Kendime has nedenlerim var elbette. Zamanında herkese de ağzının payını vermiştim bu konuda. İddialıysan sen de o zaman herkes gibi çıkacaktın karşıma ve yazacaktın savundukarını. Tek başıma 40-50 kişiyi teker teker harcamıştım sorunsuz.

Senden en çok alıntı yapan bendim o konuda ama tabi hatırlamazsın!
Karşına çıkma gibi bir derdim yok zaten çoğu kişi Hagi'nin efsaneliğine saygısından fazla üstelemedi senin saçma sapan düşüncelerini.

Harcama bizi abi ya çok üzülüyorum bak.
fener maçından sonra kendin itiraf etmedinmi yanıldığını?

Neyse ben bu konuyu kendim için kapatıyorum sende öyle yap yoksa biri çıkar Mete'den nağmeler diye konu açar :D

BlueTapa

cidden zafer cigligi atdiysa soyunma odasinda heralde galatasaray köy takimiyla karistirmis buraya gelirkene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt