Chedjou'dan Yerli-Yabancı Sorunu Konusunda Açıklama

Ömer Tuğrul Yılmazer

Berlin Panteri
"Buradan Galatasaray taraftarına bütün kalbimle söylüyorum ki Türk oyuncularla, yabancı oyuncular arasında en ufak bir sorun yok."

(LigTv)

Dağılabilirsiniz!

Sorun olmayabilir. Ama can-ciğerlik bir durum da yok.

Görüntüler öyle demiyor.

Ben de 3 senedir hiç bir görüntüde yerli-yabancı ayrımı görmedim. Gayet de sarmaş dolaşlar. Drogba ile Burak, Selçuk ile Sneijder, melo ile hepsi gayet de iyiler.

Bu durum bizim taraftarın ve medyanın bir tarafından uydurması. Adam bakıyor ki yerlilerden biri performans olarak kötü önce performansı eleştiriyor, sonra tatmin olamıyor bir de yerli yabancı olayı uydurayım diye giydiriyor.

Evet, aramızda inanılmaz sorunlar var, idman ve maçlar dışında birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz diyecek hali yok herhalde

turklerın cogu ıngılızce bıle bılmıyordur normal ayrı masalarda fılan oturması konusamadıgı adamla ne yapacak? azıcık mantıklı olun hemen sorun aramayın herseyde...

Ben de 3 senedir hiç bir görüntüde yerli-yabancı ayrımı görmedim. Gayet de sarmaş dolaşlar. Drogba ile Burak, Selçuk ile Sneijder, melo ile hepsi gayet de iyiler.

Bu durum bizim taraftarın ve medyanın bir tarafından uydurması. Adam bakıyor ki yerlilerden biri performans olarak kötü önce performansı eleştiriyor, sonra tatmin olamıyor bir de yerli yabancı olayı uydurayım diye giydiriyor.
Fotoğraflarda herzaman yerliler beraber yabancılar beraber oturduğunu görüyoruz.

Chedjou mu iyi bilecek forumdaki renktaşlarımız mı?

Tabi ki forumdakiler.

Yerli yabancı sorunu var diyorlarsa vardır.

Geri
Üst Alt