Chedjou'ya Yeni Sözleşme!

Chedjou ile sözleşme uzatılırsa uzatan adamı fetöcü diye tutuklatmak lazım diycek bişi bulamıyorum. umarım sallama haberdir.

Yerli çetesi diyoruzda bu adamın özelliği ne ki senelerdir takımda bu rezil performansıyla

Ne istiyorsak tersini yapıyorlar yemin ediyorum kamera şakası gibi.

kadroda en iyi stoperimiz ama yine de uzatilmamali

Chedju golü attı kalemize , bir kez rakibini fena kaçırdı kademe hatasıyla Muslera zor çıkardı pöffffffffffff

Beşiktaş maçındaki tolgay'ın chedjou ile linnesin arasına kamikaze gibi dalışlarının bir numaralı sebebi, stoper dediğin adam hücumcunun ilk hamlesini beklemez ve bu kadar rahat çalım Yİ-YE-MEZZZ!
Yavaş Hakan Balta bile daha derli toplu duruyor yanında. chedjou gitsin Denayer gelsin.

Güzel haber, 5 yıllık yapalım. Futbolu efsaneleştiği Galatasaray'da bıraksın beyefendi.

Adamlar futboldan zerre anlamıyorlar ya.

1 Milyon Euro'ya yedek stoper olacaksa tamam da giderler zam yaparlar bir de bunlar.

Kalmasinda sakinca yok neticede elimizdeki en iyi stoper

tapatalk

Hiç şaşırmadım üstüne zam da yaparlar 3.5 milyona falan hallolur artık

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Haber yalan yahu atlamayın

-Yönetim.demiş isim yok
-teknik.kadro.kime? Rikeden başkasımı var Ayhanamı sormuslar daha bu sabah Jor bunlar yetersiz Denayer gelsin demiş diye yazmadılar mı?
-beşiktaş maçında adam kendi kalesine gol attı yahu
-Ayrıca yerli değil onun için uzamaz sözleşmesi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıllık 3,5 m eurodan 5 yıllık sözleşme + 50 bin euro maç başı mükemmel olur hemen imzalamalıyız.

Geri
Üst Alt