Chedjou'yu Beş Takım İstedi

Osman Sarohan

Welcome To Hell
Parçalı Üye
Galatasaray'dan ayrılması gündeme gelen ancak takımda kalan Chedjou'yu 5 takımın istediği ortaya çıktı.

Marsilya'nın teklifini doğrulayan Çalışkan, "Sadece Marsilya değil 4 takım daha Chedjou'yu istedi. Fransa'dan Rennes, Ukrayna'dan Dinamo Kiev, İngiltere'den Sunderland ve West Ham da onunla ilgilendi. Ama Chedjou Galatasaray'da mutlu ve ayrılmak istemedi. Zaten kulüp de ondan memnun, gelen teklifleri değerlendirmeye almadı" dedi.
Chedjou'nun performansına değinen Çalışkan, "Geçen sene adaptasyon sorunu yaşadı ve performansının yarısını yansıttı. İyi bir kamp dönemi geçirdi ve şu an yüzde 70-80'lerde" diye ekledi.

Kaynak: Sabah

Chedjou'nun en büyük sorunu çok risk alması.Prandelli'nin kendisini uyardığını düşünüyorum ki geçen sezona nazaran daha az risk alıyor defansta şu ana kadar.Eğer soğukkanlılığını korur, az riske girerse takıma çok katkısı olur.Özellikle ŞL maçlarında

Chedjou'nun en büyük sorunu çok risk alması.Prandelli'nin kendisini uyardığını düşünüyorum ki geçen sezona nazaran daha az risk alıyor defansta şu ana kadar.Eğer soğukkanlılığını korur, az riske girerse takıma çok katkısı olur.Özellikle ŞL maçlarında

Daha az risk aldigini zannetmiyorum. Izledigim nerdeyse bütün hazirlik maclarinda, defansta calim deneyen bir Chedjou vardi sahada. Fenerbahce macinda bile o baski altinda Semih´e gögüsü ile indirmeye calistigi top vardi. Bursa maci bir istisna mi, yoksa uyari aldimi bunlari gelecek maclarda görecegiz.

bu sene daha iyi olacağından eminim seneye 8-10 M € arası bonservis veren olursa satılması düşünülebilir.

Chedjou'nun bence 2 tane sorunu var 1.si adaptasyon süreci ve bu süreç içindeki hoca değişiklikleri 2.si ise birlikte durduğu 2. oyuncu ile dil sorunu anlaşamamak yoksa karşısına aldığı oyuncular kolay kolay geçemiyor markajı iyi hava toplarındada çok iyi olmasada etkili formda olduğunda duran toplarda gollere katkıdada bulunuyor.

Beş takım ister, bizde kalır.
Çünkü biz Galatasaray'ız. :)

Geri
Üst Alt