Üye Görüşü Chedjou'yu CDM'e Yerlestiriniz

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
Unsurlari ortaya dokelim

- herif cok kotu bir stoper
- birebirde rezal
- ani sprint atamaz (kanimca 30 kere kanitlandi)
- bir macta en az 5 kere gereksizce geriden diktigi toplar her sartta takimin dagilimina ve konsantrasyonuna sicmaktadir

******** though;

- hucumda kismen faideli
- ani top kontrolleri iyi
- arkasi yahud onu donuk haldeyken dikine gelen toplari stob edip zimba gibi durabilme gibi acaip ozellikleri var

boyle adam stoper oynamasin derim ,ki zati milli takimda ortada oynamis (mi)? yani yalan mi chedjou-kaye tandemi 2 ayda 20 gol yememizde buyuk pay sahibidir. ve ortasaha direncsizligi de goz onunde bulunduruldugunda yapilacak islem bellidir diyorum. ayrica yine orta alanin cenabetligi ve agirligi yuzunden her mac cizgiyi parsellemek durumunda kalan ilkokullu beklerimizin de istifade edecegine inaniyorum boyle bir degisimden.

verdict:

muslera

camdal ___ gunter _____ kaya _____ sarbi

chedjou
melo ________ sneijder

bruma ______ bulut ________ colak

what do u say

Bence forvete yerlestirilmelidir. Golcü oyuncularimizdan daha skorer bir oyuncudur kendileri.

Kesinlikle katılıyorum. Pek çok olumlu özelliği var, pasları, oyun görüşü, hücuma katkısı, fizik gücü..ama stoper oynamak için çok dikkatsiz adam kaçırıp duruyor. Melo-Chedjou orta sahası tatlı olabilir

-Tapatalk-

Oynar ön libero. Çok istedim yaz transfer döneminde Türk stoper. Bu yüzdendi işte Melonun yanına kaydıracan Chedjouyu iyide oynar o bölgenin özelliklerini taşıyor ki daha öncede oynamışlığı var

Kesinlikle katılıyorum. Chedjou CDM'de orta alana ciddi bir direnç sağlayacak , hem savunma hem hücum anlamında katkı sağlayacaktır. Ayrıca Melo'yu daha ofansif görebiliriz. En doğru kadro budur. Tek sorun savunma hattı gibi gözüküyor. Bekler ve stoperler.

Unsurlari ortaya dokelim

- herif cok kotu bir stoper
- birebirde rezal
- ani sprint atamaz (kanimca 30 kere kanitlandi)
- bir macta en az 5 kere gereksizce geriden diktigi toplar her sartta takimin dagilimina ve konsantrasyonuna sicmaktadir

******** though;

- hucumda kismen faideli
- ani top kontrolleri iyi
- arkasi yahud onu donuk haldeyken dikine gelen toplari stob edip zimba gibi durabilme gibi acaip ozellikleri var

boyle adam stoper oynamasin derim ,ki zati milli takimda ortada oynamis (mi)? yani yalan mi chedjou-kaye tandemi 2 ayda 20 gol yememizde buyuk pay sahibidir. ve ortasaha direncsizligi de goz onunde bulunduruldugunda yapilacak islem bellidir diyorum. ayrica yine orta alanin cenabetligi ve agirligi yuzunden her mac cizgiyi parsellemek durumunda kalan ilkokullu beklerimizin de istifade edecegine inaniyorum boyle bir degisimden.

verdict:

muslera

camdal ___ gunter _____ kaya _____ sarbi

chedjou
melo ________ sneijder

bruma ______ bulut ________ colak

what do u say

Semih yerine Gökhan , Sabri yerine Hakan , Tarık yerine Sabri.

Güzel kadro, belki solbeke Olcan'i deneyebiliriz

Her varyasyonu denedi, bari bunu da denesin madem hoca bozuntusu.

Orjinal mevkii zaten CDM değilmiydi , ben öyle biliyorum .

Katılıyorum.:hat:
Fakat Prandelli'den böyle bir hamle beklememek lazım.:38573:

Defansif orta saha olarak oynayabilir ama saydığın unsurların yarısı saçma. Chedjou bir stoper için bayağı iyi bir pasör öyle dan dun oynamaz.

Geri
Üst Alt