Cheick Tioté Hayatını Kaybetti!

Bende çok üzüldüm. Allah taksiratını affetsin. Bu arada bu RIP nedir beyler?

Overtraining mi yapmış nasıl olmuş bu? Üzüldüm gerçekten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

baksan duvar gibi adam. yazık olmuş.Allah rahmet eylesin

Allahtan rahatsızlığı göz ardı edilmemiş.Allah rahmet eylesin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haydut kılıklı menajeri Ceylan Çalışkan ölseydi keşke.

Adamın sağlık sorunu yok Galatasaray oyaladı diye ihtarname çekmişti.
Türk adam bizi çırpmaya çalıştı.

Arkadaşıyla bu sabah WhatsApp üzerinden konuşan Tiote: "Dünya bir gün bitecek ama cennet asla bitmeyecek."

7e9079092cb96c3f2cf7dbad39088b78.jpg

Son zamanlarda nasıldı bilmiyorum ama fena oyuncu değildi bu adam takımda baya iş yapardı en son hatırladığım hali gibi oynuyoduysa hala. Toprağı bol olsun.

Çok üzüldüm ne bilim tanımam etmem ama fena moralim bozuldu. Hayat çok garip ne zaman ne olacağını bilemiyoruz. Menajeri ne baya tepki var 4 klüp ile sağlık kontrolüne girmiş biz dahil dördü de oynayamaz raporu vermiş. Ama menajeri ne yapıp etmiş Çin ikinci Ligi'nde bir takıma imza attirmis ve sağlık kontrolü sözde temiz çıkmış. Çok yazık çok

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Çok üzüldüm ne bilim tanımam etmem ama fena moralim bozuldu. Hayat çok garip ne zaman ne olacağını bilemiyoruz. Menajeri ne baya tepki var 4 klüp ile sağlık kontrolüne girmiş biz dahil dördü de oynayamaz raporu vermiş. Ama menajeri ne yapıp etmiş Çin ikinci Ligi'nde bir takıma imza attirmis ve sağlık kontrolü sözde temiz çıkmış. Çok yazık çok

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Hangi hususta oynayamaz denmis acaba? Bacaksal bir problemden oturu dendigini saniyorum

Geri
Üst Alt