# Cheikhou Kouyaté

Buğra Şahin

Sarı Üye
Aslan Cheikhou Kouyaté'yi istiyor

Galatasaray’da şimdiki hedef stoper. Bugün gazetesinin iddiasına göre menajerlerin önerdiği son isim Anderlecht forması giyen Senegallli Cheikhou Kouyate.

[attachment=6525:kouyate-640.jpg]

Ekli dosyalar

• kouyate-640.webp
    kouyate-640.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 337
eskiden önlibero idi şimdi stopere kaydırıldı,her oynadığı macda hata yapar,üç kuruşluk futbol zekası yokdur,tam bir kazmadır, bu herife talip olmaları cok normal çünkü başımızda futbol alimi danışman var..

eskiden önlibero idi şimdi stopere kaydırıldı,her oynadığı macda hata yapar,üç kuruşluk futbol zekası yokdur,tam bir kazmadır, bu herife talip olmaları cok normal çünkü başımızda futbol alimi danışman var..

Arsenal,Man. city ilgileniyormus kazma dedigin adamla.

bu ara transfer döneminde yabancı olarak tanıdığım bi isime denk gelmedim nasıl bi oyuncu ki acaba

Drogba'nın hayranı olduğunu belirten 24 yaşındaki oyuncu, "Didier'e büyük saygım var. Bunun yanında gençliğimde onun hayranıydım. Marsilya'yı sevdiğimden onu da severdim. Bana hiçbir zaman formasını verme teklifinde bulunmadı, ama eğer bunu yapsa çok güzel bir hediye olurdu " ifadelerini kullandı.

35 yaşındaki yıldıza karşı oynadığı Senegal Milli Takımı ile başarılı bir performans gösterdiğini söyleyen Kouyaté, "Drogba ile oynadığım son 2 maçı kazandım, ancak benim yüzümden bir frikik ve bir de penaltı golü attı. Onun sanki özellikle bana karşı oynadığını düşünüyorum " diye konuştu.

" Drogba şeytan gibi. 89 dakika görünmez ve son saniyede bir anda seni yer. Ona inanılmaz bir saygım var.

Stoper için yabancı çok saçma Chedjou bile gitsin yerine yerli gelsin. Yabancı alınacaksa kanatlara ve forvete alınsın.

Ulan nerede garip garip adamlar var hemen üstlerine çullanıyoruz. Bize "Chef" karakterli lider stoper lazım. Hem ben artık stopere afrikali alınmasına karşıyım. Bir tane iyi adam vardı o da Rigobert Song du. Adam lider di bikere. Hey gidi günler hey, Rigo dayı :(

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Ulan nerede garip garip adamlar var hemen üstlerine çullanıyoruz. Bize "Chef" karakterli lider stoper lazım. Hem ben artık stopere afrikali alınmasına karşıyım. Bir tane iyi adam vardı o da Rigobert Song du. Adam lider di bikere. Hey gidi günler hey, Rigo dayı :(

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Haklisin renkdas.Boyle bir haber var medyada paylasalim istedik.Ben izledim maclarini kazma filan degil.

ya arkadas ne yabancisi???

yeter!!!

Chedjou'nun daha fazla hata yapanı. Çok övmüşlerdi 1-2 CL özeti bile yeterli oldu asla bizim seviyemizin topçusu olmaması gerektiğine.

yabancı stoper alacaksak seviye atlatmalı defansa

ben astoriyi istiyorum 2-3 maçını seyrettim beyendim baya hemide sol ayaklı

Geri
Üst Alt