# Cheikhou Kouyaté

Stopere genç bir oyuncu alınacaksa Dória ilk tercih olmalı. 10-12 arası alınabilirse iyi iş yapmış oluruz. Scout ekibi takipte mi acaba.

seneye çok kaliteli bir yabancı stoper almamız gerekiyor. örnek el saka, sol bamba, donk

sazan.avi

Gelecek sezon icin Ünal Aysal kendi cizgisine dönmeli. Bu kadar risk yeter artik. 2 tane dünya yildizi alsin.

Abartmayin yaw Kouyate kalitesi olan stoper hem senegalli topcu her turlu is yapar profesyonel sakin musluman olur cogu kamerunlular gibi deli degil

ama bize daha iyisi lazim tecrubelisi John Terry, Lescott, Pepe gibisinden

Chedjou ve Dany yetmedi mi arkadaslar :o

Tapa

Laubali oyunculardan uzak duralim.

Zenciler genelde laubali oluyor.

Zencilerden uzak duralim.

cheikhou-kouyate.jpg

İsim:Cheikhou Kouyaté

Dogum Tarihi:21/12/1989

Uyruk:Senegal(Belçika pasaportu var)

Dogum Yeri=Dakar-Senegal

Takım:Anderlecht

Mevki:Stoper

Piyasa Degeri:7.000.000 Euro​

Cheikhou Kouyaté, Arsenal ve Galatasaray arasında seçecek

Son günlerde alınan sonuçlarla gündemden düşmeyen Galatasaray için Belçika basınından çok ciddi bir transfer açıklaması geldi.

Chelsea maçı ile başlayan kötü süreçte Mancini’nin gönderileceği iddia edilirken Ünal Aysal ve oyuncular hocalarına destek çıktı. Sarı kırmızılılarda her şey normalleşmeye başlarken Belçika’da yayın yapan Het Nieuwsblad gazetesinde Galatasaray’la ilgili çok önemli bir transfer gelişmesi ortaya çıktı.

Ayrılacağını açıkladı!

Mancini’nin yaptığı son basın toplantısında geleceğin takımını kurmak için burayı tercih ettim açıklaması sıcaklığını korurken Belçika basınından çok önemli bir iddia ortaya atıldı. Adı birçok kez Galatasaray’la anılan Anderlecht savunma oyuncusu Cheikhou Kouyaté Belçika basınına yaptığı açıklama ile sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

Galatasaray ya da Arsenal!

Het Nieuwsblad gazetesine önemli açıklamalarda bulunan Senegalli futbolcu Anderlect kulübünün kendisi için çok önemli olduğunu ve kendisine çok şeyler kazandırdığını ifade etti. Kouyate artık ayrılma vaktinin geldiğini söylerken Anderlect’le son maçlarıma çıkıyor olabilirim bana çok şeyler kazandıran kulübüme ben de bir şeyler kazandırmak istiyorum diyerek veda mesajını verdi.

Het Nieuwsblad gazetesinin haberine göre; Kouyate’nin transferi için Arsenal ve Galatasaray büyük bir rekabetin içine girdi. Haberde Arsenal’in ve Galatasaray’ın oyuncuyla uzun süredir ilgilendiği ve Kouyate’nin sezon sonunda iki takımdan birine transfer olacağı aktarıldı. Gazetede yer alan haberde ayrıca Kouyate’nin Galatasaray’da oynamaya sıcak baktığı ve daha fazla forma şansı bulabileceği düşüncesiyle rotasını İstanbul’a çevireceği ifade edildi.

Not:Kendisinin bizimle olan teması bazı haber sitelerindede yer alıyor.

Sicak saatler diyor sporx falan..

Bu arkadası alacagız sanırım,hic izlemedim ama Afrikalı stoper olması korkutuyor...

kaliteli bir oyuncu. chedjou kazmasıyla karşılaştırılamaz. 1-93 boy var. sert,ayagı düzgün,mis gibi adam.

Laubali oyunculardan uzak duralim.

Zenciler genelde laubali oluyor.

Zencilerden uzak duralim.

hayatında 1 kere dahi izlememişsindir tahminen bu elemanı. her zenciyi chedju ve daniyle karsılastırıyorsan futbol bilgin malesef zayıf.

bu arada zenciler laubali olur diyorsunda sakho,toure kardesler,bony,sagna bu dedigim adamların hicbiri laubali degildir.

songu izlemeyen gaflet yureklerin yorumlari konuya zehir tadi katmaktan oteye gitmiyo

Zeki-Alasya-yesilcam.jpg

Geri
Üst Alt