Chelsea Atletico'yu Sömürdü

forveti satıp daha ucuza daha iyisini aldılar ama defanstan fire verecekleri kesin filipe ve miranda önemliydi

kaleciyi de sayın oblak soru işareti bi sürü para verdiler

Mandzukic, Siquera gibilerle sampiyon olacaklarini sanmiyorum ama geçen sene aynisini söylediler.

courtiosu satmak isteseler en az 20 milyon euroya satarlardı ama kiralık olunca oblaka 16 verdiler sanırım zarar ettiler

Godini Alirdim ben olsam... Bu arada acunun gaziyla ardanin nazil sistigi ortaya cikiyor. Adamlardan is yapan herkesiya aldilar ya almak iiçin yirtindilararda iiçin spekülasyon dişinda bir halt cikmadi

Mou filipe yi alarak transferi kapattık dedi. Zaten stopere ihtiyaçları da yok terry cahill ivanovic kurt zouma var o bölgede. Herkes bizmi :)

mou luizden sonra daha fazla transfer yapmiyacagiz demis ya, bu ne simdi

Mou mücadele gücü yüksek isimleri kadroya katiyor ama bu adamlar ile eski chelsea(drogba anelka lı) gibi zevk veren bir takım olamaz.

Arda'nın Türkiye'den falan talibi yok galba?

kaleciyi de sayın oblak soru işareti bi sürü para verdiler

Oblak soru işareti değil renkdaş ; bu sefer bonservisi ile en az Courtois kadar yetenekli bir isim aldılar.. kaleci işi hep piyango gibidir ama yetenekli kaleci er geç kendini belli eder. Oblak o yaşta bir kaleci için fazlasıyla yetenekli...

Oblak soru işareti değil renkdaş ; bu sefer bonservisi ile en az Courtois kadar yetenekli bir isim aldılar.. kaleci işi hep piyango gibidir ama yetenekli kaleci er geç kendini belli eder. Oblak o yaşta bir kaleci için fazlasıyla yetenekli...

Kac yasinda ki Oblak

Gesendet von meinem LG G3

Bs6AYWCCIAA8djc.jpg:large

Bizim superstarı niye kimse almıyor yaw :( Barça alıyordu hani 86 milyon euroya :(

Türk Medyasının abartmasıdır Arda Turan , adamın doğru düzgün gol asisti yok Godin 2 katı gol atmış , Chelsea takımın asıl elemanlarını süpürdü işte bir tek Koke kaldı Arda 'ya filan bakmazlar.

Geri
Üst Alt