Chelsea Genç Oyuncu Transferine Doymuyor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator

1000096053.jpg

Chelsea, MLS ekiplerinde Atlanta’dan 19 yaşındaki Caleb Wiley’i €10M karşılığında kadrosuna kattı.

Genç oyuncu ile 2030 yılına kadar sözleşme imzalandı.

Şunlardan bir tane Genco alamazmiyiz. Strazburg bunların alt yapı takimi oldu ama yinede yoklamak laİm

Ne sokuk bir kulüp oldu bunlar iyice ya.

UEFA'dan da çıt yok önüne gelen oyuncuyu alıyor herifler

bunlar para mı aklıyo napıyo ya bu kadar transferi bilgisayar oyununda bile yaptırmazlar adama

Bizimde alt yapi takimi olmasi lazim, alalim fransa dan bi kulüb
O işi beceremiyoruz. Bizim yapmamız gereken bu tarz kulüpleri yoklamak yada iş birliği yapmak. İş birliginden kastım. Oyuncuyu makul ücretle geri alma olayı. Zamanında Dortmund jadon sanchoyu sanırım bedavaya aldı. 100 milyona geri verdi. Tabi bizim o tarz bonservis almamız çok zor.

O işi beceremiyoruz. Bizim yapmamız gereken bu tarz kulüpleri yoklamak yada iş birliği yapmak. İş birliginden kastım. Oyuncuyu makul ücretle geri alma olayı. Zamanında Dortmund jadon sanchoyu sanırım bedavaya aldı. 100 milyona geri verdi. Tabi bizim o tarz bonservis almamız çok zor.
Bedava almadi hocam, 20m dökdüler city ye, sonra Manu ya 85m a sattilar

Kimseyi kiralamiyorlar da bunlar. 80 tane topçuları var hepsi ayrı ayrı bakarsan mükemmel starlar ama bu kadar oyuncu grubu forma savaşı için rakibini öldürmen gerekiyor o derece bi kadroları var. Banane hepsi benim kimseye vermem kafasında takılıyor chelsea.

Ya birader biz 1 milyon limitimiz var diye transfer yapamıyoruz bunlar nasıl 1 milyar euro harcayabiliyor?

Geri
Üst Alt